İlhan
Berabere
Aydın
Ben olsam Chelsea yı alırdım... İlhan Abi Milan da Forvet yetersiz F.İnzaghi boş kaleye bile zor atıyor... Gilardino anca ceza sahasında top atarasan atar... R.Olivera ztn fazla bir şey yapamaz...
Chelsea yı al bence... Drogba-Sheva Ballack-Robben Lampard-Joe Cole seç beyen oyna... Ayrıca Wrıght Phılıps çıkışta olursa acaip koşar...
Tabi Milan da da Kaka' var göz ardı edilemez bir yetenek...
İlhan abi alır maçı da maç ne zaman?
Bence İnter de çok iyi.Zlatan bu oyundaki en iyi adamlardan birisi benceAdriano ve Crespo da süper
![]()
Aydın'ın nasıl oynadığını buluşmamızdan biliyorum. Fakat İlhan'ın nasıl oynadığını daha bilemediğim için oyumu Aydın'dan yana kullanıyorum.
Ama bir gerçek var ki güzel maç olacağına benziyor. Bari maçı ortak bi yerde yapalım da biz de izlemeye gelelim. Ben yine spiker olurum![]()
![]()
Çok çekişmeli geçecek.![]()
Bu maçın ÜST biteceği kesin de...
0-2 Çifte şans daha yakın geliyor bana![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlhan abi ne yapar, ne eder alır. ODTÜ'nün PES kralıysa, ondan korkulur. Oyun zekası ve tecrübesiyle rahat kazanır.
Banko 1 oynuyorum, 100 YTL basıyorum![]()
aydin abi alir 2 farkla...
aydın diyorum 3 fark bekliyorum![]()
İlhan efendinin memleketinde 1 tane pes satan yer olmadığı için bu iddayı askıya almıştık. ama sonunda ben bu arkadaşa yolladım kargo ile pesi. yarın eline ulaşınca akşam maçı yapacaz. el mi pembe bey mi pembe görecez yarın.
bu arada not: ilk mesajlarımda eskisi gibi iyi oynayamadığımı söylüyordum. değişti o durum. önüme geleni yenmeye başladım. kısacası,
İlhan, tostumu yedim, bekliyorum.
Tamam Aydın ben de geliyorum. İddaa aynen devam, yenilen pembe.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Ortalık iyice kızıştı Aydın abi alır pembe olmayanıda tüm forum protesto ederiz![]()
Aydın vs İlhan
Aydın rahat kazanır, eğer İlhan'ın DRİBBLİNG'leri kendisinin yaptığı gibi olursa![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlhan alır diyorum.![]()
![]()
![]()
Kesin çekişmeli bir olucak atılan mesajlara bakılırsa![]()
İlhan Abi alır ya da Beraberlik diyorum..
bu macta gol sesi cıkmaz![]()
Evet bir açıklamada gelmedi ?
@Aydın Abi:
"tostlar iptal 55 000 sosisli sizi bekliyor"
![]()
![]()
![]()
galiba kafa geçiyolar maç falan yok.....
Maçı yarın yapacaklar arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayalım...
Bakalım kim olacak o pembe nickli.![]()
aydin abi tanimasamda alir maci
gol sesi cikmazzzz2 takımda 2-3 ön liberö ile oynar
ortalama 6-7 defansif oyuncu ile cıkarlar sahaya
korkak oynarlar
nede olsa pembe olma korkusu var
![]()
Bencede ikiside kazanmak için oynayacaktır defans yapan zararlı çıkar![]()
aydin yener adam iyi oynuyor zaten![]()