Tebrikler abi..Süperligde basarılar.
Tebrikler abi..Süperligde basarılar.
Tebrikler Burak Süper ligde başarılar dilerim
Tebrikler Burak abi Kocaeli'yi hakettiği yere bu sezon getirmişsin.Senden Süper ligdede iyi işler bekliyoruz abi.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Kupa performansım nasıl ama kimse bişi yazmamış![]()
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
super ligte basarılar kanka.bence cok buyuk basarı yapmıssın super ligte uefaya katılmanı bekliyorum.kupada ise cok sansızmısın saktlık yıkmış olmalı seni.ama super lige cıktınya oda super.basarılar kanka
Tebrikler Burak abi.2 mağlubiyet çok güzel. Transferlerde iyi olunca başarı kendiliğinden gelmiş zaten.
Kupa performansı ise ayrı bir olay. Yarı final büyük başarı. Başarılarının devamını bekliyor ve diliyorum abi.
![]()
I'm back...
Tebrik ederim Burak abi iyi transferlerle Süper Ligde iyi bir pozisyon bekliyoruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Giresunum oleeeeeeeeeeee![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlk sezon şanssızlık olmuş. İkinci sezon transferler harika üstelik hiç para da harcamamışsın. Gerçekten iyi takip tebrik ederim.
İkinci sezon destan yazmışsın. Aynı destanı Süper Lig'de de bekliyoruz...
Kolay gelsin..
Başarılar kardeşim gayet güzel tsl de ilk 5 te olmanı bekliyoruz...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
ilk 10 yeter bence ilk sene icin.cok zorlu rakipler olcak.ama ustesinden gelebilirsin bence.
Basarilar.
Arjantin kulüplerinde yetenekli ve ucuz futbolcular var bak derim.
pardon,sanirim yanlis konuya yazmisim mesaji
Tebrikler,yasli kurt denilen eski avrupa yildizlarini alabilirsen hos olur![]()
Last edited by Estranged : 09.Mart.2008 at 13:00