Oooo süper gidiyorsun kayserispor'u elersin.Başarılar![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Last edited by Exellence1905 : 25.Nisan.2008 at 19:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Devamını merakla bekliyoruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Evet F.Bahçe maçını çok merak ettim![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Eve daha yeni geldim maçları oynayıp gece ekliycem.
O zaman bekliyoruz artık gece oldu![]()
Madem gece oldu buyrun fenerbahçe maçı
Sadece 1 gol attık ama istatistiklere bir bakın özelliklede iki takımın çektiği şutlara.Deplasmandada 1 gol atarsak eleriz fb yi.
Muhteşem bi maç oldu.Penaltılara Quim damgasını vurdu adeta Quim roberto carlos ve kezmanın penaltılarını kurtardı.Uefada çeyrek finale yükseldik.Çeyrek finaldeki rakibimiz Lazio.
![]()
Last edited by Exellence1905 : 26.Nisan.2008 at 01:02
Çok güzel bir galibiyet deplasmanda turu geçmeni bekliyoruz.
Birinci maçtan dersini alan Fenerbahçe iyi çalışmış anlaşılanGüzel gidiyorsun, başarılar.
Sen bi arada kariyeri sadece Alican'ın takip ettiğini yazmışsın.Nerdeyse tüm turksportal taki ediyor.Ama yorum yazmıyor.Mesela ben.Yamıyordum sen böyle deyince yazdım.Sen davem et bu güzel galibiyetlerle.İnşallah bu pazarda Feneri yenicez...
turksportal...
teşekkür ederim çok sağol
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkürler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fb dersini iyi çalıştı ama nafile
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Kupası Çeyrek Final 1.Maçı
ümit karan ve lincoln müthiş oynadı rahat kazandık.
Uefa Kupası Çeyrek Final 2.Maçı
lazio çok iyi oynadı ama ümit karan on numara bi forvet oyuncusu.lazio yu eleyerek yarı finale yükselmeyi başardık.yarı finaldeki rakibimiz bayen münich maalesef.
Uefa Kupası Yarı Final 1.Maçı
ümit karan olmasa buralara kadar gelemezdik.
Uefa Kupası Yarı Final 2.Maçı
quim adeta kalesinde devleşti sezonun en iyi performansını ortaya koydu.servet ve linderoth da muhteşem oynadı.adımızı finale yazdırdık.finaldeki rakibimiz tottenham.bildiğiniz gibi tottenham ile grup maçlarından kalan bi hesabımız var.bir de kötü haber ümit karan ve barış özbek sakatlıkları sebebiyle final maçında oynayamayacak.
Uefa Kupası Final Maçı
WE ARE THE CHAMPİONS
Hakan Şükür şükürler olsun sana muhteşem oynadı yaşlı kurt.Uefa Kupasını tarihimizde 2. defa müzemize götürdük.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Türkiye Kupası Yarı Final 1.Maçı
Türkiye Kupası Yarı Final 2.Maçı
finale yükseldik,rakibimiz manisaspor.
Türkiye Kupası Final Maçı
Hedefimiz 3 kulvarda başarılı olmaktı.2 sini tamamldık ve TÜRKİYE KUPASINI KAZANDIK.Sırada lig var.
Diğer Maçlar:
ŞAMPİYON GALATASARAY !!!
![]()
Last edited by Exellence1905 : 27.Nisan.2008 at 17:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İlk sene Uefayı almak çok zor.Ama sen başarmışsın tebrik ederim.
Sat gitsin. Lulinha alabilirsin.
Bence satma fakat performansını sen gözlüyorsun takımda... Satarsan takımdaki kimya bozulabilir kanımca ama dedim ya performansına dayanarak sen belirle satıp satmayacağını...
29 yaşında olduğu için ilerleyen zamanlarda iyi performans göstermezse satman zor olur.Daha genç bir amc alıp yetiştirmek daha mantıklı bence.
Edit: Elinde Piatti ve Marin varmış.Satarsan iyi olur bence.
Helal olsun Tebrik ederim Takımımızı Kuparalara Boğmuşsun.İnşallah seneye ŞLyi alırsın.
gerçekten çok güzel bir kariyer olmuş tebrik ediyorum kardeşim artık hedef ŞL![]()
ŞAMPİYON GALATASARAY !!!
Feneride yendik keyfime diyecek yokKutlu olsun şampiyonluğumuz.
Neyse kariyere dönelimklüp zararda olduğu için sadece 3.5 m ytl lik bi transfer bütçem var lincolnü 7m ytl ye sattım transfer yapabilmek için o paraya bile yönetim el koydu.Ümit karanı sattım 3.7 m ytl ye çünkü 2. sezon iyi oynamıyor.o parayıda yönetim yedi.İyi bi forvet almam lazım ama para yok
Yuh ya bu nasıl bir yönetim Uefadan gelen paraları da mı yiyecekler acaba?
Avrupa da adamlar takımı için cebinden para veriyor bizimkiler daha çok gelen parayı yiyorAdnan polatı başkan olarak istiyoruz
![]()
Yönetimden ek para iste.Aynısı bana oldu Dortmund'ta.800k vermişlerdi Kehl'i felan sattım yönetim bütün paraya kondu.2 hafta sonra ek para istedim 9M verdiler![]()
evet beyler dediğinizi yaptım yönetimden ek transfer bütcesi istedim.Özhan başkan kesenin ağzını açtıtransfer bütçem 7.7 m ytl oldu.
İşte Transferlerim:
Varan 1:
Mauro Zarate;
7.5 m ytl karşılığında klübümüze transfer oldu.Çok iyi bir santrafor aldık.Önceki yıl ilk 11 de oynayan santraforumuz ümit karandan daha kaliteli bir futbolcu alark yerini doldurduk.
Varan 2:
Mamadou Sakho;
Kendisinden çok şeyler beklediğim bir oyuncu iyi bir transfer yaptık.-10 pa sı var.
Böylece transfer sezonunu noktalamış olduk.
Tek hazırlık maçı yaptık buyrun;
zarate bu maçta neler yapabileceğini gösterdi.
Gidenler:
lincoln 7 m ytl ye espanyol a transfer oldu
ümit karan 3.7 m ytl ye hannover e gitti
özgürcan 700k ya kayserispora gitti
mehmet güven 1 m ytl ye G.antep e gitti
Helder barbosa manisaspora kiralandı.
Mauro Zarate'yi alman çok iyi olmuş,Ümit karan'dan sonra takıma çok yararlı olur.Başarıların devamını dilerim
Zarateyi alman süper olmuş tebrik ederim.
zarate güzel transfer bu sene ŞL kupası bekliyoruz senden![]()
çok güzel bir kariyer galatasarayı güzel yerlere getirmişsin başarılar