Eğer gittiğimiz mekanda internet olursa canlı canlı anlatacağız size maçı![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ayrıca maç öncesinde ve sonrasında oyuncuların açıklamaları olaca ve biliyorsunuz ki radyoda yapılan "soyunma odası" programını orda da yapacağız. daha sonra da bunu sizlere ulaştıracağız.![]()
Kamuoyu bizi favori gösteriyor. Üzerimizde bir baskı var. Bu çağrının üstüme oturması gibi birşey. Sıkıntı verici.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Neredeyse diğer takımdan 1 kat daha fazla favori gösteriliyoruz.Umarım beklentileri boşa çıkarmayız![]()
Ben de kalecimizi tanımama rağmen bir güven oluştu birden
Sana gol yedirmeyeceğiz Yalçın abi![]()
Yalnız bizim takımımızda hiç bir admin olmaması , adminlere baş kaldırış olarak nitelendirilebilir.Bizbir halk takımıyız..![]()
18-18 biter penaLtıLar sonucunda 17-18 A takım aLır diyorum![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Emekçi kesimiz biz![]()
bi kere maçın oynandığı yer itibariyle çok ekstra bi motivasyonla oynayacam o yüzden hiç şansınız yok top bile göstermeyiz biz size
tarıktan 10 goL 10 asistLik performans bekLiyorum. Tarıkdona misaLi![]()
Tarıkcım beni kırıp kırmaman önemLi değiLde sen dikkat et senin bir tarafını kırmasınLar. GözLerine kestirmişLer seni![]()
Arkadaşlar sonuçta maçımız halı sahada ve çok gol olucak.Yani bendende hiç gol yemememi beklemeyin.Ama bu sefer şanslı olucam ve hatalı gol yemicem.Onun dışında soyunma odasında defansa birşeyler söyleyeceğim.
Her iki takımada Başarlar...B Takımı Kazanır...
B Takımı kazanır maç bitmez uzar da uzar A'takımı kazanana kadar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Son dakika sürprizleri yüzünden "Zımbacı"sından yoksun olacak olan B takımı için artık şanslar azaldı.![]()
Rakip takıma bir tüyo bizim menejer beni target man oynatacak pas odağı da koşu yoluna![]()
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]