Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 175 sonuç

Konu: FM 2oo8'deki Fiyasko Transferleriniz

Hybrid View

ledesma çok iyi dediler 90k ya aldım yarım sezon oynattım 250k ya sivas'a sattım

birde ibrahim yattara'yı imza attır'dan beleşe aldım 1 maç oynattım sonra 1,5M £ Ya sattım çok iyi bi ticaret olmuştu benim açımdan
    yattara'da kulübe kandırılarak getirildiğini düşünüyordu

ya bu oynda deıl ama ılk goz agrım cm 03-04 te juve ye acemıyken ilk kez 12 yasımda gorup hayranı olduum o leeds lı hırcın adam olarak aklımda kalan alan smıthi aldım meger adamın ki hırcınlıktan bıraz otesıymıs
    bı turlu anlayamıodum bu adam ne dıe habıre kırmız goruo ustune ustluk kotu oynuodu
    cok pıs hayal kırıklıı yasamıstım

not:smith hala en sevdıım 3-5 topcudan bırıdır

3. Default

c.ronaldo 105 MN yTL ye aldım sezonda 3 gol 4 assist yaptı ortalama puanı 6.70 ve tarı finalde liverpoola karşı penaltı kaçırdı elendik (penaltılarda)

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by cagri10 View Post
    c.ronaldo 105 MN yTL ye aldım sezonda 3 gol 4 assist yaptı ortalama puanı 6.70 ve tarı finalde liverpoola karşı penaltı kaçırdı elendik (penaltılarda)
    :S
    D:

Arsavin hayal kırıklığı yarattı bende
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

quaresma yı liverpool a aldm 4 gol 5 asist ve 6.68 le oynuor :s tam bir fiyasko

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bafetimbi Gomis...

serbest olarak Venlo'ya almıştım..Klüp tarihinin en isim yapmış topçusuydu belkide..ama sadece 7 gol attı 6.43 ortalama ile bitirmişti sezonu..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

arsenale quaresma yı 25 mn pounda aldım 41 maçta 3 gol 4 asist bide arshavin vardı hayal kırıklığı

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

augusto fernandez diye birisini aldım sağ kanata 22m euroya bi türlü form tutamadı 2 sezon boyunca sonunda 11m e ya satmıştım yarı fiyatına

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

çok büyük paralar harcamadım ama kayserideyken 10 kere scout gönderip izlettiğim 2 oyuncu vardı alejandro gomez ve bruno mezenga hepsi de "al ulen al daş gibi topçu bunlar" dedi. toplamda 4 milyon pounda 2sini de aldım 2 sezon oynattım adamların toplam 10 asisti 12 golü var. eh birader eh. yazıktır yahu. üstelik bruno mezenga'ya geleceğin adrianosu diyordu.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Mehmet Topuzu FenerBahçeye Transfer Ettim 9.Milyon £ Dan 14 Maçta 1 Asisti Bile Yok. Ayrıca 6 Oynuyor Genellikle Hazırlık Maçlarında Süper Oynamıştı Ama.

Nesil
    2007
    Yer
    türkiye

arshavin bi halta yaramadı bendede

Jean ll Makoun arkadaşlara falan sordum on libero kimi alıyım herkes bu adamı dedi adam rezalet oynuyor takımım 4-0 galıp adam hala 6 oynuyor satamadımda kaldı öyle.

Caio adlı genç
    aslında iyi oyuncu ama üzgün oluyor hiç oynatmıyorum
    artık birbirimizden nefret ediyoruz :
    5MN

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quaresma'nın kulübüne 35 kendisine 7 milyon bastırıp aldım.2 sezondur yedekte oturuyor.Alıcısı var ama benim verdiğim parayı vermiyorlar.Yani elimde kaldı adam.

oscar cardozo...
    büyük beklentilerle 13.000.000 euro
    gibi yuksekbir meblaya
    büyük beklentılerle transfer edılmesıne ragmen
    bir turlu tam istenılen performansı sergıleyememıstır...

Quote Originally Posted by MORTAL FB View Post
    oscar cardozo...
    büyük beklentilerle 13.000.000 euro
    gibi yuksekbir meblaya
    büyük beklentılerle transfer edılmesıne ragmen
    bir turlu tam istenılen performansı sergıleyememıstır...
    vay be garıp yanı
    o adam benım her takımıma almaya calıstım ve hepte yuzumu gulduren bı adam oylekı 2009 2010 senesı premıer lıgde 31 golle kral oldu ben de
    bence ısrar et pıvot oynat bı ton gol atar ve bayada asıst yapar yanındakı hızlı forvete

sabrosa Simao=15 mn€ saydım fos çıktı msürekli yedek...artık

adrianoyu 100 trilyona almıştım koca sezonda tabi buna cl ve kupalar dahil 6 gol attı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Mesajları okudumda; taktikleriniz ve kadro yapınıza yanlış seçimler yaptığınızı gördüm (: Saydığınız adamların bi çoğunu oynatmışımdır, heleki Huntelaar, Ajax ile oynadım onla, M.City ilede oynadım, taktiklerim aynıydı her iki takımdada ; Huntelaar ise gol makinesi =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bazen bazı oyuncuları paraya boğunca oynamıyorlar..Bende de oluyor bazen.

Nesil
    2008
    Yer
    Karşıyaka 35½

Djibril Cisse ' yi Kezman 'ı satarak Fenerbahçe'ye almıştım..Kezman'ı Sevilla'ya göndermiştim.Sevillada 24 maçta 15 gol attı Kezman.. Ama Cisse 36 maçta 12 gol attı.Beni delirtmişti.

limayı aldım 2008 de fenere daha 19 yaşında itiriciligi 19
    10 maçta 1 gol attı hem kısa boylu hem hızlı değil
    ama ilerde gelişir işallah

Kesinlikle Andry Arshavin...
    Neler yaptım, nerelerde oynattım, üzerinde ısrarla durdum ama boşuna...
    Tam bir fiyasko...Dünya para saydım elimde kaldı hala satamadım...
    Ksinlikle tavsiye etmem. Taktikle falan da alakası yok bence. Neler neler denemedim.. Olmadı...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

[I]ben biraz daha oynadıktan sonra kendimi tüm oyuncuLarı arshavinden caydırmaya adamak istiyorum.Beşiktaşa finansı inanıLmaz zorLayarak 15MNye aLdım takımın yıLdızı oLmasını bekLiyordum nerdeyse tüm maçLarda oynadı 6 goL attı.İkinci yıL yine aynı şekiLde her maç oynadı sadece asist sayısında artış oLdu (:

Arshavin ve Adriano. Al Birini Vur Ötekine.. İkiside Bi İşe Yaramaz. Paraya Yazık.

Default Quaresma

Fenerbahçe'ye Quaresmayı getirmiştim.Adam'a birde yedek olarak Gökhan İnler!i aldım.Gökhan Quaresma'dan iyi oynuyor şu anda...Sezon bitsin satacam...Yerine omba birisini alacam.

Arshavin ise fazla söze gerek yok sadace sahada dolaşıp arada bir taraftara top hediye ediyor..(Avuta atıyor)

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara-Sakarya

man UTD a ibrahimovici almıştım tevez+40m $ a tevez dünyanın en iyi forveti seçildi ibrahimovic sezon boyunca 6 gol attı

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Quote Originally Posted by n1ghtm4r333 View Post
    man UTD a ibrahimovici almıştım tevez+40m $ a tevez dünyanın en iyi forveti seçildi ibrahimovic sezon boyunca 6 gol attı
    ben ibrahimoviç'i süper oynatıyom. adam takımımı sırtlıyor birader. taktiğin uymuyor olabilir. sakın satma ucuza.

Nesil
    2006
    Yer
    eskisehir

hakkaten be birader ibrahimovic e de 6 gol attiriosan zaten man utd yi oynatamamişsindir sen.güc abidesi adam vurmasa dokunuo,dokunmasa üflüo ama yine de atio.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Alessandro Rossina 40 milyon dolara İntere almaz olaydım.)

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri