bn fb yi yönetiom stadım 55000 kişilik kapasite vardı şindik 60000 ama kendileri yaptı antreman tesislerinide ben yaptırdım![]()
![]()
![]()
![]()
bn fb yi yönetiom stadım 55000 kişilik kapasite vardı şindik 60000 ama kendileri yaptı antreman tesislerinide ben yaptırdım![]()
![]()
![]()
![]()
ya bütün kupaları topla zaten büyültüyolar
ben inegölspor ile 7 senedir oynuyorum kendime göre başarılar aldım stad büyütmeyi daha geçen sene kabul ettiler ama işin garip kısmı belediye encümeni stadın büyütülmesine izin vermedi
ben de editörden girip baktım stadın maximumu 4000 miş öle yazıyo garip yani başarılı olmak da yetmiyo bazen
hemen kabul etmiyolar...büyük takımlarda hemen oluyo ama
ben ılk sezonumda sampıyonlar lıgınde cok ıyı bı derece yaptım sonra ben ıstemeden kapasıteyi 12500 artırdılar gs de önce basarı sonra bıraz bütce lazım (en az 50 milyon $ genel bütcen olacak)
İlk sene biraz başarı yaparsan ki bu lige bağlı onadn sonra sana lig sonu sözleşme imzalamak istiyo başkan orada bonuslar var sol tarafta orada hem stadın genişletilmesi hem de antreman sahalarının genişletilmesi ile ilgili yeler var onları seç
Ben Realdeyken Tesİslerİ BaŞkan Kendİ YaptirmiŞti Ben İstemeden
Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır
7 ay önceki konu be yaw.adam oyunu bırakmış bile olabilir
DoĞrusu Yorumu Yazarken Tarİhe HİÇ Dİkkat EtmemİŞtİm Genelde De Bakmiyorum Zaten
bak ozaman ayrıca konuya gerekli işlem yapılır inş
kardeş ilk önce başarılı olucan taraftar stadı tam doldurmaya başladıkça stad fullenince yönetime talepte bulun yapıyolar
ben denizlisporla uefa yı almıştım kulüp bilgilerime girdiğimde stadın kapasitesi,hemen altında 9000 yapım aşamasında diyodu yani 9.000 kişi daha arttırıodum stadı
ya adam o yüzden beni kovdu geliştirimiyorum
bende stad yaptırıyorum yönetim izin veriyor ama belediye meclisi izin vermiyor
Beledİye Meclİsİ Mİ O Nasi Oluyo Yaa Sen Hangİ Takimdasin 2,lİgden Felan Mi
bazı takımlarda biz istemesek de oluyo ama bazen istesek de yapmıyorlar genel olarak da başarıyla doğru orantılıdır
ben istedimnou camp a adam kovamak için yükselti her sene istiom 7 yıl sonra 300.000 e yakın oldu![]()
300000e yakım olamaz çünkü o stadın büyütme kapasitesi 120000 yani direk sallamışsın arkadaşım normalde stad 120000 kişilik olunca yönetimden buüyütme isteyince belediye izin vermeyecektir yani burdanda sallamış olduğun çıkıyor ortaya ama editöre girip büyütme kapasitesini arttırdıysan bişey diyememOriginally Posted by kalem
arkadaşlar mrb. ben fm2006'da yönetimden nasıl talepte bulunacağımı bulamadımcm'de biliyodum ama fm'de beceremedim yahu bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
sağ üstte menajer ismine tıkla sonra çıkan sayfada solda klüp güveni yazan yere gir solda altta yönetime istek yap var oradan istek de bulunabilirsinOriginally Posted by m4gnetic
ilk once liginde ve avrupa da basarili olman lazim ondan sonra o kadar para harcarlar haketmen lazim yeni stadi ...
vallahi benim başkana stad yaptırıyordum kulüp kararı aldı tam yapacaktı ki belediye izin vermemiş bunu göörünce şok oldum
Ben Şekerspor'da istedim stad bizim değilmiş![]()
ya gs deyim kupalar ardı ardına geliyo..sadece 2 kez turkiye kupasını alamadım..geri kalan ne kadar kupa varsa alıyorum.neyse.ali samiyeni 38000 kişilik yaptılar.ben buyultmelerini istedim.ULTİMATOM verdim yonetime.sonra taraftar beni haklı bulduklarını yonetimin stadı buyutmesi gerektigini soyledi.sonra yonetimde kabul etti..su an 45000 olcak galiba..
ben ordu sporu oynuyorum yönetime istek yaptım stadyumu genişlettiler
ben galatasarayda stadın büyütülmesini istedim.ne zaman stad dolarsa o zaman büyütürüz dediler
ben Karabüksporla 2 sezonda süperlige çıkmıştım. stad kapasitesini geliştirsiler diye ultimatom verdim beni kovdular. bütçeyi de 2 M $ büyütmüştüm halbuki
Sukru Saracoglu 76 bin kisilik su an
bende old traffordu buyuttum ilk senemde lig kupası ve ligi aldım yeni kontrat istedim sonra da tranfser butcesinden biraz kısarak stadı buyut dedim.biliyosunuz ki old trafford zaten 2006/2007 sezonun basında 76000 oluyo otomatik olarak arsenalin emirates stadyumuna gecmesi gibi işte bende buyut stadı dedim simdi stadım 92000 kisilik oldu 16000 buyuttu.
peki istedik yaptılar diyelim bu olay maliyetli bir olay. sonraki sene transfer parası diye harçlık vermesinler sonraben karışmıyorum yönetim bilir
![]()