Anket Sonuçlarını Görüntüle: 4.Sezonda Neler Yaparız ?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Orta Seviyede İşler Başarırsın

4 11.43%
  • Hemen Elenirsin

2 5.71%
  • Ligde Şampiyon olursun

7 20.00%
  • Yine Avrupa kupasına katılma hakkı kazanırsın

14 40.00%
  • Küme Düşersin

8 22.86%
Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 194 sonuç

Konu: ŞahLandık Gidiyoruz.! ßekLesin ßizi Avrupa =>4.Sezon.!

turgutcum gercekten sasırttın herkezi ya ama elınde cok yeteneklı oyuncular vardı sen bunları cok ıyı ısledın ve uyumu saglayıp basarıyı getırdın iyi baslayıp iyi götürdügün ligi iyi bitirmeni istiyor samsun halkı senden

o kadar para yatırdık 1000 altın adam projesıne

Ve taraftar grupları acıkaldı:turgut eger bu takımı super lıge cıkarırse sehırde sonen futbol zevkını tekrar alevlendırcek ve samsun halkı bu genc takıma ve turguta gıvendıgı icin her zmaan takımın arkasında durup iyi bütceler yaratacak. ee bu kadar laftan snra tek bi hedef ıstıyoruz turgut 4 de 4 ve sampıyonluk

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

takımda çok kötü günler yaşadım üst üste tam 7 hafta kaybettim ve bir anda ligin diplerine indim.Sonrasında toparlansamda ligin bitimine 4 hafta kala play-off umutlarımızda başka bahara kalınca son maçlara sadece prestij açısından çıkıyoruz...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ve Şampiyon Samsunspor..!!!

Mutluyuz Şampiyonuz..Transferler sezon açıklamaları hepsi yarın gazetelerde..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

turgutcum senı tebrik ediyorum maddi imkansızlıklara ragmen bu takımı sampıyon yaptın sana hersey feda olsun samsunspor da senın gibi samsuna gönul vermıs kendıneden once samsunu dusunen bırı bu takımda oldukca sırtımız yere gelmez samsunlulaın bayramıdır bugun samsun birkere daha türk futboluna hizmet etmiş ve türkiyeye yeni bir antrenör kazandırmıstır

5. Default

Samsun SÜper OlmuŞ Gİresun İstedİĞİ Yerde BİtİrememİŞ Tebrİkler

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tebrikler Samsunspor çok iyi bir sezon geçirdi..

Murat Abi sanırım şanssızlık yakanı bırakmadı..

sakary Ali Misafir

Tebrikler Samsun süper bir sezon oldu
    Murat abi senin için şanssız bir sezon olmuş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Murat aslında Fener'den İlhan'ı falan alarak kadroyu baya güçlendirmişti ama olmayınca olmuyor kısmet seneye.Turgut ise istatistikleri alt üst ederek ilkkez bu kadar iyi bir kariyer geçirdi.Kendisini tebrik ediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

2007-2008 Sezonu Kısa Bir Değerlendirmesi ;

Sezona başlarken asıl amacımız play-off lardı..Sebebi ise maddi sıkıntılardı..3 oyuncu alabildik..Bunlardan 2 si kadromuzda ilk 11 olarak sahaya çıkdılar ve sezon boyunca fayda sağladılar..Lige iyi başlamadık fakat sonra çok iyi toparladık..Ardından ilk yarıyı lider kapadık..Sonrasında Türkiye Kupasında gelebilecek olan en zor gruptan 1 gol averajımız eksik olduğu için 2.çıktık..Çeyrek Finalde rakibimize şanssız bir şekilde elendik..Ligin 2.yarısına iyi başlayamadık ama toparladık..ilk 4 den hiç kopmadık..Önemli maçlarda 3 puan alırken Düşmemeye oynayan takımlara puan kaybettik ve son haftaya kadar şampiyonluğu koruduk..Son hafta Şehirde intikam maçı olarak adlandırılan maçta Malatyayı yenmemiz Es-Es in puan kaybetmesi bizi Şampiyon yaptı

Ve sezondan birkaç istatistik..

Ve Süper Lige başlamadan önce yaptıklarımız ve hedeflerimiz ;

Birçok transfer yaptık..Önümüze geleni aldık diyebilirim Bunları almamızın sebebi hem kadro derinliği istememiz hemde bazılarını hemen satıp para kazanmak istememiz..Ve bunlarıda yaptık işte transferlerimiz 2 sayfa

Bu oyunculardan bazılarını Giresunspora bazılarını ise Pilot takımımız olan Mardinspor ve Gazi Belediyeye yolladık

Ve Elimizdeki mevcut kadromuz ;

Birkaç transfer daha yapıp transferi noktalamak istiyoruz Bunlar arasında bir Defans bir forvet birde orta saha var Kaleyede transfer yaparsak güzel olabilir..Ama elimizdeki imkan kısıtlı..

Ligi ortalarda bitirmek istiyoruz

Türkiye Kupasında en azından yarı finale kalmak amaçlarımız arasında

Yeni sezon maçlarımız ile akiama karşınızda olacağız..

Samsunspor Klübü

10. Default

hll demiştim ti-ti alır die tebrikler turgut abi....

Tebrikler.ilk 10'a girersin artık...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sezon Değerlendirmesi

Sağolsun Turgut ekledi bazı maçları ama kalan maçlarıda ekleyeyim toplu olarak.

Lige iyi başladık sanıyorum 22.haftada falan 4.sırada idik.Ardından üstüste 7 maç kaybettik ve ne yaptıysak bu düşüşü engelleyemedik.Ligin diplerine indik.Sonrasında çok çabaladık Play-Off için ancak olmadı kalan 3-4 maçta da prestij açısından çıktık önemsemedik zaten.Yardımcı antrenörümüz takımın başındaydı.

Dikkat çekmek istediğim bir noktada şu.Puan durumuna dikkatli bakarsanız Ligin açık ara en çok gol atan ve yiyen takımıyım Bu durumda hücum hattımın çok etkili savunma ve kale hattımında çok zayıf olduğumu herkes anlamıştır zaten.

2008-2009 Sezonu Şimdilik Transferler

2008-2009 Sezonu Şimdilik Kadromuz

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Samsun Ligde kalır, Giresun da ligde kalır..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İkinizde ligde kalırsnızı

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

giresun çıkar samsun iLk 7de bitirir

turgut bak samsun halkı sozunu tuttu yavas yavas maddi durumda duzleır ınsallah ve sende buyuk basarılar getirirsin insallah.önemlı ouncular almıssın uyumu saglayabılırsen müthis lur cok can yakarsın ve sırınleri koparırsın

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresunspor'da Transfer

Cem Demir Kiralandı

Trabzonspor'un genç golcüsü ile 1yıllık anlaşmaya vardık.

Tümer Metin - Okan Buruk

Tümer ve Okan orta sahamız için aradığımız oyunculardı.Serbest transfer olarak aldık ikisinide.

Tecrübeli orta alan kuruyor Giresun.. Murat abinin Giresun'u duran toplara daha iyi vurur artık

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bank Asya 1.Lig 1-2-3.Hafta

3-0 geriye düştüğümüz maçta Tümer'in asistleri ve Ferhat'ın 3 golüyle bir anda durumu dengeledik ve son sözü eski oyuncularımızdan Ümit Teke söyledi ve lige bu zor deplasmandan 3 puan alarak başladık.

2.Hafta ligin yeni ekiplerinden Marmaris Bld.spor'la karşılaştık evimizde kolay geçmesini beklediğimiz karşılaşma oldukça çekişmeli geçti.Zor da olsa kazanmasını bildik ve hanemize 3 puan daha yazdırdık.

3.Haftada Adana deplasmanındaydık.Adanaspor'da 3 eski oyuncumuz oynuyordu bize karşı da ilk 11 başlamışlardı.Adana attı biz cevap verdik adana attı biz cevap verdik en son Adanaspor 3.golü buldu ancak biz yanıt veremeyince 3-2 kaybettik ve sezonun ilk yenilgisini tattık.

Fortis Türkiye Kupası İlk Eleme Turu

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

İyi başlamışsın lige Murat abi..geçen sene şaşırttın beni ama bu sene Süper Lig'i garanti olarak görüyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Son transferimiz Yaser Yıldız oluyor Uzun zamandır peşinden koştuğumuz Yaser 750 Milyar karşılığında Kartalspordan alındı..4 yıllık mukavele imzaladı..Takımımıza hayırlı olsun..

Ve lig başladı

Biz çok şansısız yahu ilk maç Fenerbahçe ile hemde deplesmanda

1.Hafta ; Yalan olduk yalan

2.Hafta ; Son dakikada yediğimiz gol yıktı bizi

3.Hafta ; İlk galibiyet hemde derbi maçta güzel sonuç

Yedek Forvet Olarak Agustin Delgado ile 6 aylık anlaşmaya vardık

4.Hafta ; Orduya yenildik çok üzgünüz ve aynı zamanda sinirli

5.Hafta ; Hakemler yakıyorlar bizi

turgut samsunsporlular olarak hala arkandayız sen bu takımı cok ıyı yerlere getrırebilirsin ama kesek bunu samsunlu ccouklarla yapsaydın.o kadar cok oyuncu aldınki uyum saglayana kadar lıgden dusmus olmazsın umarım.

yınede taraftarlar olarak takıma sahip cıkacagımızı soluyoruz sana bozma moralini devam hadi be kocum kim tutar seni

Murat abi Ferhat Çökmuş'ü ön libero mu oynatıyorsun yoksa santrfor mu merak ettim ya

Bu arada Yaser Yıldız'ımız çoook yıldız olacak ilerde ve takıma uyum sağladıktan sonra coşacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ferhat stoper oynuyor ancak kornerlerde kafa golleri atıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ne Yaser mi yıldız olacak yok canım daha neler.!

Yahu o kadar koştuk peşinden fakat bir türlü istenen performans yok adamda..

Klübe yolu gözükecek gibi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ferhat stoper oynuyor ancak kornerlerde kafa golleri atıyor.
    Ferhat zaten joker isim defansın sagında ortasında ortasahada rahatlıkla oynayabilen bir isim bence bu sezonki en iyi transferin...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca Turgut'un aşırı transfer politikası pek işe yaramamış gibi gözüküyor.
    Last edited by nekop : 27.Temmuz.2008 at 02:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Valla Serhat hemde hiç işe yaramadı..8 haftada sadece 4 puanım var düşme potasının içindeyim..

2.Yarıya kadar en azından toplam 10 puan veya üstünde bir puan çıkarırsam gayet iyi olacak

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

samsunspora basarılar yeni lig yeni heyecan hayırlı olsun
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

talihsizler Sağolasın Zorlanıyoruz ama inanıyoruz başaracağız (:

Son maçlar ne alemde Turgut?

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri