Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 127 sonuç

Konu: ‘Şampiyonluk süreci başlamıştır’ |TrabzonSpor 2008-09|

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    ne yapcan emrah onu ya yaslı adam barsı oynat daha ıyı
    Barış'ı Karadenizspor'a gönderdim bu haliyle oynaması zordu bu sene. Tümer 33 yaşında ama sonuçta bonservis bedeli de vermedik kendisine . Burası gerçek tabi Tümer Metin'in halası Zong.Karaelmas Üniversitesinde benim hocamdı.. onu devreye sokarak maç başına anlaştık zaten oynatırsam ücret verecez

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Tebrik ederim ligde baya iysin
    Tşk.ler umarım lig sonunuda aynı şekilde getiririz..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ıyı ya nese ıns veım alırsın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tebrikler Emrah çok güzel gidiyorsun sezonu şampiyon olarak kapatırsın inşallah.

Sormak istediğim bir soru var;
    yeni transferleri editörden yapmışsın peki yeni teknik direktörleri de getirdin mi(Aragones,Skibbe)

güzel bir kariyer.şu olayı kırsan anadoludan şampiyon çıksın bu sene.fbli olmama rağmen istemiyorum istanbul takımını artık

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yeni teknikdirektörler de değiştirilmiştir. Skibbe, Aragones vs..

TRABZONSPOR 3 - GALATASARAY 1

STAT: H.Avni Aker
    HAKEM: Gökhan Güneser

TRABZONSPOR: Tolga 7, Etto 7, Ferhat 7, Giray 8, Egemen 7, Hüseyin 7, G.Colman 7, Zafer Yelen 7, Tümer 7, M.Guerreiro 8, G.Ünal 9

GALATASARAY: Aykut 6, Uğur 7, Volkan 6, F.Meira 7, Emre 6, Linderoth 7, Sabri 7, Arda 6, Lincoln 7, Nonda 6, Ü.Karan 6

Goller: Dk.21 ve 89 Gökhan Ünal , Dk.25 Giray Kaçar (Trabzonspor) - Dk.62 Serkan Çalık (Galatasaray)

ANKARAGÜCÜ 1 - TRABZONSPOR 0

STAT: Ankara 19 Mayıs
    HAKEM: Koray Gencerler

ANKARAGÜCÜ: Serkan 7, El Yasa 7 , Chimedza 7, D.Monar 7, Lamas 7, Gökhan 7, M.Duruer 8, Cem Can 7, Murat Erdoğan 6, Bebbe 6, M.Yılmaz 7

TRABZONSPOR: Tony Sylva 7, Etto 7, Fatih 6, Giray 7, Song 8, Magrao 7, Selçuk 6, Zafer Yelen 6, Tümer 7, M.Guerreiro 7, G.Ünal 7

Gol: Dk.27 Murat Duruer

TRABZONSPOR 2 - KOCAELİSPOR 1

HAKEM: Vedat Yüksel

TRABZONSPOR: Tony Sylva 7, Etto 7, Cale 7, Song 7, Egemen 8, Magrao 7, Selçuk 6, Zafer Yelen 8, G.Colman 7, E.Küçük 7, G.Ünal 7

KOCAELİSPOR: Serdar 7, Özgür 7, Andjelkovic 7, Muhammet 7, Tutoric 6, Hamza 7, J.Cesar 6, Semavi 6, Bülent 7, A.Dursun 6, Jestrovic 6

Goller: Dk.25 Zafer Yelen , Dk.90 Egemen (Trabzonspor) - Dk.76 Taner (Kocaelispor)

FORTİS TÜRKİYE KUPASI D GRUBU PUAN DURUMU

Barış Memiş , Cem Demir , Onur Recep Kıvrak ve Ömer Özçelik Pilot Takımımız Trabzon Karadenizspor'a kiralık olarak verilmiştir.

Gelecek sezon için Sivasspor'dan Abdurrahman Dereli ve Murat Sözgelmez , Ç.Rizespor'dan Emrah Kol ile Ankaragücü forması giyen İlkem Özkaymak ile anlaşılmıştır.Oyuncular 1 Haziran 2008'de takımımıza katılacaklardır.
    Last edited by shamur1 : 08.Ağustos.2008 at 21:50

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

murat ve abdurrahman ıyı oyuncular guruptanda lıuder cıkmıssın basarılar dılerım emrah

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Saolasın mustafa..

Bu arada kariyere her gün devam edemiyorum çalıştığım için ama yinede koskoca ilk yarıyı bitirdim buna rağmen oynadığım maçları ekliyeceğim zaman bakıyorum yorum yazılmamış 2 gün yorum yazılmadan öyle duruyor kariyer.

Dün gece maçları koymuşum saat 20:00 de ilk yorum ise bugun 12:30 da yazılıyor bu saatten sonra şarlatanlık yapacak halim yok , çok vaktim olmamasına rağmen özenerek kariyeri yansıtıyorum buraya , yanlış anlaşılmasın yüzlerce yorum görmek istediğimden değil en azından yeni maçları eklemek için 2-3 mesaj atılmış olsun ki görüntü kirliliğine sebebiyet vermiyeyim.

Zamanım olsa yeni maç eklemem sabah akşam diyalog şeklinde kariyeri sürdürürüm , ağzım çok da laf yapar zaten .. bu mudur yani burda ki kariyer anlayışı ? geyik mi olsun , işi muhabbete mi dökelim nedir yani ?

Neyse yorum yazan herkese tşkler..

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Kariyerini beğenerek takip ediyorum abi.. Çok özene bezene yapıyorsun.
    Devam etmen dileğiyle. Takipteyim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zamanım olsa yeni maç eklemem sabah akşam diyalog şeklinde kariyeri sürdürürüm , ağzım çok da laf yapar zaten .. bu mudur yani burda ki kariyer anlayışı ? geyik mi olsun , işi muhabbete mi dökelim nedir yani ?

Sanırım bu laf benim eski kariyere ve diğer diyalog yapan arkadaşlara gidiyor onlar ilgi görüyorsa sende öyle yap o zaman abicim bu arada gayet iyi gidiyorsun başarılarının devamını dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Güzel gidiyosun abi transferlerinde iyi.Bu sene şampiyonsun..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Abi Çok İyi Gidiyorsun Ama Ankaragücü Maçı Kötü Ama Toparlayacağına Eminim Bu Arada 3 Büyükleride Yenmişsin Tebrik Ederim

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

TRABZONSPOR 1 - BURSASPOR 0

HAKEM: Bülent Yıldırım

TRABZONSPOR: Tony Sylva 7, Etto 7, Cale 7, Giray 7, Song 7, Magrao 7, Selçuk 7, Erhan Küçük 6, Tümer 7, M.Guerreiro 7, G.Ünal 8

BURSASPOR: Ivankov 8, Jason 7, Rivero 7, Gutierrez 7, Ömer 7, Fatih 7, Volkan 7, M.Sarp 7, Yusuf 7, Sercan 7, Zuniga 7

Gol: Dk.90 Gökhan Ünal pen. (Trabzonspor)

KAYSERİSPOR 0 - TRABZONSPOR 2

STAT: Atatürk
    HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu

KAYSERİSPOR: Hasan 7, Muslu 7, Toledo 7, Aydın 5, Ali Turan 7, Escobar 7, Ragıp 7 Saidoo 7, M.Topuz 6, Cangele 7, Aghahowa 6

TRABZONSPOR: Tolga 7, Etto 6, Cale 7, Giray 7, Egemen 8, Selçuk 6, Colman 7, Zafer Yelen 7, Tümer 8, M.Guerreiro 8, G.Ünal 8

Goller: Dk.11 Gökhan Ünal pen. , Dk.27 M.Guerreiro (Trabzonspor)

TRABZONSPOR 4 - GALATASARAY 0

HAKEM: Gökhan Güneser

TRABZONSPOR: Tony Sylva 7, Etto 7, Cale 7, Giray 8, Egemen 8, Magrao 7, Colman 8, Zafer Yelen 9, Tümer 8 , M.Guerreiro 8, G.Ünal 8

GALATASARAY: Aykut 6, Uğur 5, Hakan 6, F.Meira 6, Emre 6, Linderoth 5, Sabri 5, Arda 7, Kewell 6, Ü.Karan 6, Nonda 5

Goller
    : Dk.11 Giray , Dk.13 M.Guerreiro , Dk.17 Zafer Yelen , Dk.25 Gökhan Ünal (Trabzonspor)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

oo emrah super mac olmus gs macı.bu arada sen koy ben yaparım yorum ne demek ya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bence sen bu kariyeri bırak, belli zaten şampiyonluğun

çok güzel kariyer başarılar abii GS yede hiç acımamışın

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

devamı nerde bu karıyerın kardesımmm

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Golde yemiyoruz artık 25 dakikada Gs'yi dagıtmışsın maşallah..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

TEbrikler çok başarılı ilerliyorsun.Mesaj olayına gelince tam tatil dönemindeyiz ve üyelerin çoğu tatilde yani kış aylarında ki gibi yoğunluk bekleyemezsin zaten.Bazen transfer haberleri bile günü 3-5 mesajla kapatıyor bu aralar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

25 dakikada 4 tane gol attıktan sonra 6-7 olabilirdi diye düşünmemek elde değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

nedir bu 3 büyüklerin senden çektiği

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Çok iyi gidiyorsun özellikle 4-0'lık Galatasaray galibiyeti çok iyi olmuş.Ayrıca Tümer'i takıma alman bana BMN'teki bir günü hatırlattı.1-2 ay önce herkes Yıldıray transferini beklerken ben Yıldıray olmazsa Tümer'i alabiliriz demiştim herkes üzerime çullanmıştı adeta bu kariyeri oraya koysan nasıl bir tepki alırdın bu transferden kim bilir.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu aralar yoğun olduğum için kariyere pek devam edemedim en son oynadığım maçların ss'sini koyayım dedim bende.. yorumlar için tşkler arkadaşlar.

ÇEYREK FİNAL

TRABZONSPOR 1 - ANKARASPOR 0

TRABZONSPOR: Tolga 7, Etto 7, Cale 7, Giray 8, Egemen 7, Magrao 7, Selçuk 7, Zafer Yelen 7, Colman 7, M.Guerreiro 6, G.Ünal 7

ANKARASPOR
    : Senecky 7, Erhan 7, Eren 7, Risp 7, Batak 7, Mehmet Çakır 7, Ferhat 7, Hürriyet 7, Özer 7, Neca 7, A.De Nigris 7

Gol: Dk.19 Giray Kaçar (Trabzonspor)

ANKARASPOR 0 - TRABZONSPOR 3

STAT: Yenikent Asas

ANKARASPOR: Senecky 7, Ömer 7, Eren 7, Risp 7, Baki 7, N.Dirar 6, Ferhat 7, Hürriyet 6, Adem Koçak 6, M.Çakır 6, De Nigris 6

TRABZONSPOR: Tolga 7, Etto 8, Cale 7, Giray 7, Ferhat 7, Magrao 8, Colman 8, Tümer 8 , Zafer Yelen 8, M.Guerreiro 8, G.Ünal 8

Goller: Dk.10 Zafer Yelen , Dk.23 Gökhan Ünal , Dk.65 Willian Magrao (Trabzonspor)

TRABZONSPOR 1 - FENERBAHÇE 2

TRABZONSPOR: Tolga 7, Etto 7, Cale 7, Giray 7, Egemen 7, Hüseyin 7, Colman 6, Zafer Yelen 8, Tümer 7, M.Guerreiro 7, G.Ünal 8

FENERBAHÇE: Volkan 7, Önder 7, R.Carlos 7, Edu 7, Lugano 7, G.Gönül 8, Wederson 7, Alex 6, Emre 7 , Guiza 8, Deivid 6

Goller: Dk.12 Gökhan Ünal (Trabzonspor) - Dk.10 Emre , Dk 15. Guiza (Fenerbahçe)

KONYASPOR 1 - TRABZONSPOR 4

STAT: Atatürk

KONYASPOR: Jefferson 8, M.Çoğum 6, İ.Güldüren 6, Serhat 7, Mihajlov 7, Ferdi 6, Kaue 6, Fahri 7, Fatih Egedik 6, Erdal 5, Tehoue 6

TRABZONSPOR: Tolga 8, Etto 7, Cale 8 ,Giray 8, Egemen 7, Magrao 7, Colman 7, Zafer Yelen 8, Tümer 7 , M.Guerreiro 8, G.Ünal 8

Goller: Dk.33 Serhat Akyüz (Konyaspor) - Dk.29 Zafer Yelen , Dk.56 Marcio Guerreiro , Dk.63 Gökhan Ünal , Dk.85 Giray Kaçar (Trabzonspor)

TURKCELL SÜPER LİG 22.HAFTA PUAN DURUMU

TURKCELL SÜPER LİG OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

Nesil
    2007
    Yer
    .

Harika gidiyorsun Emrah abi.Anlatım tarzın şahane,takım şahane.Ah biraz da işten vakit bulabilsen daha iyi olacak ama Başarılar.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

çok başarılı gidiyorsun hem de özenerek yazıyorsun kariyeri seneye avrupada başarı bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

emrah ıyı gıdıon ama o fenber macı ne ole ezelı rakıbe ıcerde maç verlirmi?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by fernandez View Post
    Harika gidiyorsun Emrah abi.Anlatım tarzın şahane,takım şahane.Ah biraz da işten vakit bulabilsen daha iyi olacak ama Başarılar.
    Evet Emre kariyer de çok güzel gidiyor bazen diyorum ki keşke daha çok vaktim olsaydı da kariyere daha çok zaman ayırabilsem

Quote Originally Posted by juanov View Post
    çok başarılı gidiyorsun hem de özenerek yazıyorsun kariyeri seneye avrupada başarı bekliyoruz
    Bu taraftar onu da hakediyor umarım Avrupa'da da başarıyı yakalıyacaz =)

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    emrah ıyı gıdıon ama o fenber macı ne ole ezelı rakıbe ıcerde maç verlirmi?
    La bi kere de muhalif olma ya .. neyse ben alacam senin gönlünü mrk etme =)

Arkadaşlar dün bütün gün boştum hafta içleri 2 günde bir çalıştığım için gece kariyere devam ettim ligi bitirdim ama ligin sonunda ne oldu kim şampiyon oldu , sürpriz yapıp Uefa'ya katılanları , beklentilerinin çok çok altında kalan takımları , ligin bütün istatistiklerini sizlerle paylaşacam maçların ss'lerini koyduktan sonra.. ama şu haberi vermemezlik etmiyelim ....

Bir daha ki sezon için çok önemli bir transfere imza attık.. Saolsun Sadri Şener ve ekibi desteklerini esirgemediler bizden yine.. Seneye Avrupa'da başarı sağlamak için bu oyuncu tam da sıkıntı çektiğimiz bölgenin adamı ..

İSMİ SIR GİBİ SAKLANAN ARJANTİN'Lİ 10 NUMARA TRABZONSPOR İLE ÖN SÖZLEŞME İMZALADI!..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İSMİ SIR GİBİ SAKLANAN ARJANTİN'Lİ 10 NUMARA TRABZONSPOR İLE ÖN SÖZLEŞME İMZALADI!..

Fotomaç Araştırdı Buldu!!!

Trabzonspor'un herkesten sakladığı arjantinli 10 numarası Diego Armando Maradono. Maradono İngillizlere elle attığı patatesle tanınıyor. Şu anda 23 yaşındaki Maradono tam 25 senedir futbol oynuyor. Futbola Buenos Aires Hali'nde kelek karpuzlara şut çekerek başlayan Maradono 3 yaşında Barcelona tarafından denendi 6 yaşında Real Madrid tarafından alt yapıya alında 12 yaşında Buenos Aires Köy Hizmetleri'ne transfer oldu. Trabzonspor'a da River Plate'in çakması olan Rever Pilates'den transfer oldu. Tam 342 maçta 123 tane elle aşırma golü attı. Trabzonspor'un bu transferi Türkiye'yi çok karıştıracak çok!!!

Bonservis ücreti olarak 4 koli Boğma rakı 2 tekirdağ yeşil üzüm ve de 2 fıçı kola sürülen alkol ödeneceği öğrenildi.

Transfer fotomaçtan takip edili!!!

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

O bir kere Maradono değil Maradona .. hem 3-5 dakika da nasıl bu kadar sallıyabildin hayret ettim .. Fotomaç senin yanında halt etmiş

Neyse diğer arkadaşlardan tahminlerini bekliyorum..! Arjantin'li oyuncumuz 81 doğumlu..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    O bir kere Maradono değil Maradona .. hem 3-5 dakika da nasıl bu kadar sallıyabildin hayret ettim .. Fotomaç senin yanında halt etmiş

Neyse diğer arkadaşlardan tahminlerini bekliyorum..! Arjantin'li oyuncumuz 81 doğumlu..

bizimki maradono işte
    istersen maradona'yı da getireyim ama uyuşturucu kaçakçısı diye tutuklamasınlar

ben piatti diye düşünmekteyim. doğum yılını bilmem

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cambiasso, Saviola veya Maxi Rodriguez

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri