evet Eralp takımımda her zaman zenci bulundururum ölümüne oynuyor adamlar alcam şimdi 1-2 tane
birinci devredeki Reading maçında sakatlandı
Hemen geliyor
Boston Premier Lig'e çıksın hemen başına geçerim
Bir sezondaki tüm maçlarda oynadığı için takımdan dışlanan Robert Green 10 mn pound karşılığında Aston Villa'ya transfer olmuştur
Carlton Cole 2 mn Matthew Etherington 375 bin pound karşılığı West Bromwich'e transfer olmuştur
Ve işte yeni sezondaki bomba transferlerim
Barcelona'lı genç yetenek Gai Assulin 2 mn pound karşılığı West Ham'da
Gai Assulin yaptığı açıklamada West Ham takımında kendini çok geliştireceğini ve takımın yıldızı olacağını söyledi
İngiltere'nin gelecek beklediği oyunculardan Giles Barnes 4 mn pound karşılığı West Ham'da
Giles:West Ham United çok büyük bir camia.Buraya gelmem için Ferdinand çok ısrar etti takımın bana ihtiyacını söyledi ben de antremandan çıkıp koşa koşa geldim üstümü bile değiştirmedim hala Derby tişörtü duruyo üstümde hemen gidip değiştireyim şunları
Hırvatistan'lı milli kaleci Stipe Pletikosa 7 mn pound karşılığı West Ham'da
Stipe:Benden gelmeden önce takımdan ayrılan Robert Green duyduğuma göre sakatlanmadığı için takımdaki oyuncular tarafından dışlanmış.Umarım en kısa zamanda sakatlanarak takımdaki ortama ayak uydururum
Kongo asıllı Fransız defans oyuncusu Lucien Aubey 6 mn pound karşılığı West Ham'da
Lucien:Resimden de anlaşıldığı gibi pılımı pırtımı toplayıp acele bir şekilde buraya geldimHer şey West Ham için
Şili'li forvet oyuncusu Alexis Sanchez 12.5 mn pound karşılığında West Ham'a transfer olmuştur
Alexis:Burda kiralar çok pahalı.Ev alcak da param olmadığı için şimdilik burda kalıyorum.Ulan ev haliyle yakaladınız beni insan bir haber verir gelmeden önceEn yakın zamanda T.D'üm ve Ferdinand'la birlikte aynı eve yerleşeceğim
Ve işte en büyük transfer bombam
O forvetlerin korkulu rüyası
Defansı tek başına idare edebilen bir oyuncu
Ooooooo
CHRİSTOPHER SAMBAAAAAA!!!
Samba 15.5 mn pound karşılığında klübümüze transfer olmuştur
Christopher:West Ham'a geldiğim için çok mutluyum.Ferdinand'la şimdiden kanka olduk çok iyi bir 2'li olacağız onunla.Ligde bizi geçebilen forvet olmayacak!
Birazdan İnter-Toto eşleşmeleri ve maçları...