Adama bak yaa bi bayramda 700 falan diyor
Benpara biriktirirken 3-4 ay biriktiriyorum o kadar parayı![]()
Adama bak yaa bi bayramda 700 falan diyor
Benpara biriktirirken 3-4 ay biriktiriyorum o kadar parayı![]()
Eeee sülalenin en küçük 2.adamı olunca(4 yıl önce 1.dim) Paralar akıyor. Çok zengin bir sülale değiliz ama bayramlarda harçlık için kesenin agzı açılıyor
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Şu ana kadar 75 YTL![]()
0 YTLKimse para vermiyor biz senin yaşındayken ev geçindiriyorduk,askerdeydik,çoluk çocuk sahibiydik gibi öğütlerde cabası
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
kriz var kriz.![]()
160 YTL İlk gün için fena değil
2o YTL ...
120 YTL uğraşmadım bile.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
100 ytl bulursak iyiydi. O da değil bayram harçlığına güvenip kontörleri bitirdik, dambıl aldık bi de. İflas şerefsizim. Kimsede 5 kuruş yok ki. Babam bile vermedi. Annem, abim, babaannem, dayım, anneannem. Olay bu...
77 Milyon Topladık Devamı Gelir İnşallah
-120 oldu![]()
yok para mara bu bayramdayakında - ye düşecez zatn yaş büyüyo
20 lira .
140 topladım başka da toplayamam bir de babamın 160 borcu var
Gitar parası çıkıyor ufak ufak
260 etti bugün![]()
Yaş büyüdükçe para azalıyor. 300 YTL topladım ama; bundan sonra daha toplayamam... Hele yazın işe girince artık bir dahaki seneye ben veririm.![]()
Şuanda 70 ytl vardı, 20si 100 kontöre gittiYarın baya bi gezcez bakalım deplasmandan puan alabilcekmiyiz
![]()
Şemsi abi evet çok fazla amcam ve halam var![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
170 YTL.
Zaten 2 amcam var.Onlar 50'şer lira veriyorlar her bayram.Az toplamamın nedeni bizim sülale küçük.
Dayım ve halam yok.2 Amcam,2 Teyzem var.
35 Ytlgittikçe ciro azalıyor :S
Kemiksiz, 70 YeTaLe. Ama daha 1 Teyzem, 1 Halam, 1 Amcam, 1 Kuzen, 1 Yenge, 1 Enişte var.Onlardan bişiler koparırız.
5 ytL![]()
"HeLe bir ramazan geçsin hacı yov." diyebiLirsiniz ama ben şimdiLik pLanLarı sorayım.PLan ne kadar?
ÖSSLi oLduk miktar ya azaLacak ya artacak en beLirsiz yaştayım sanırım.n
Önümüzdeki Kurban ve Ramazan bayramları ile yılbaşı'nda askerde olacağım için param cebimde kalacak.
Artık alt devrelere dağıtırız kurban'da ramazan'da el öperiz.![]()
Büyüdük artık veren yok (:.
ceza yedik 600 tl...![]()