2007den beri her sene ilk iki sezon sonrasi bu lanet hata bende beliriyodu, bu sene de bir degisiklik olmadi ucuncu sezonun basina geldik yine bu crush dumps.cm01/02 den beri bu menejerlik oyununu oynarim ve bu sene haric her zaman da orijinalini almisimdir.cm/fm ayriligindan sonra fm'den taraf olalim dedik ama yanlis bir karar oldugu acik..butun serileride arsivimde durur.zaten netten indirip oyunu kurmak,zartiyla zurtuyla falan ugrasmak cok zor gelirdi,bir de bu insani zivanadan cikaran hatalarla karsilasmayim diye dedigim gibi hep orjinalini aldim.Bu sene icimden oyunun orjinalini almak gelmedi.Iyiki de almamisim.
Nasilsa iki paralik zevkimizin icine ediyorlar,simdi de en azindan musterisini salak yerine koyan,3-4 senedir binlerce sikayet almasina ragmen herhangi bir cozum gelistiremeyen sigamese tek kurus kazandirmadim.Bela okumayi seven bir insan degilim ama sigamestekileri allah bildigi gibi yapsin,bunlarin yatacak yeri yok soyguncular,uckagitcilar..
3.sezona geldim ve bir cozum icin bekliyorum ama bu cozumu ben iki senedir cok beklemistim,hicbir patch tam olarak cozememisti.Nette bu hata hakkinda okumadigim forum kalmadi ama hicbir yerde bisey yok.Millet oyle bir delirmis ki herkes kafasina gore cozum yolu veriyor..Mesela bir forumda elemanin teki size;i medium yapinca duzeliyor derken baska bir forumda baska bir kisi size;i large yapin kesin cozum bu diyebiliyor..
Oynayan arkadaslarin moralini bozmak istemem ama bunun bir cozumu yok,tamamen sans isi.Benim gibi bahtsiz bedevi iseniz hep size denk gelir boyle seyler.Onun icin bosuna ugrasmayin,makus talihinizle yuzlesin
Cok yazdim ama cok doluyum bu konuda kusura bakmayin..Artik sinirlenemiyorum bile.Yazik oldu 2 sezona,takim tam rayina oturmustu bomba transferde yapmistim ama butun bunlari bir tarafimizda patlattilar gun yuzu gormeyeseciler..