Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 91 sonuç

Konu: Chelsea ile oynayanların başlığı

Talking

slm arkadaşlar ben aristo.Ben chelseayla 2 sene oynadım.ilk senemde lig,championlar ligi ve süper kupayı aldım.Transfer olarak mirko vucinic ve fabio aurelio var.başka transfer yok.taktiğimi bu sitede yayımladım.tüm kupaları toplatacak taktik goşun fln bişeyler yazmıştım.ona bakın kesinlikle.kanat oyuncuların ve bi tane gol makinesi bul yeter.beklerin hücum özellikleri iyi olmalı bu çok önemli.2.senemde sadece adrianoyu aldım ama sakatlandı gene vucinic-drogba ikilisi var.vucinici deneyin kesin adrianonun tanınmamış hali.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by koray_capello
    tavsiyelerin için çok teşekkür ederim arkadaşım ama..

gudjohnsen'e uyuz oluyorum o yüzden sattım zaten onu satmasaydımda oynatmazdım zaten tek forvet oynadığım için güçlü ve hava hakimiyeti olan biri oynatmalıydım o yüzden drogba ve crespo yu tercih ederim.

anelka içinse o tarzda bir oyuncuya ihtiyacım yok sanırım biraz önceki sebepten.drogba,crespo ve c.cole bana yetiyor

sol kanat için zaten robben ve duff var ayrıca tuncayıda aldım.

ayrıca senin taktiği gördüm ama açıkçası bana uymuyor belki başarıılı oluyorsundur ama sen 5 forvetle oynuyosun ben tek forvet.ama olabilir herkes farklı tarz futbolu sever.

yinede saol tavsiyeler için..
    kardeş naptın sen gudjohnsen satılır mı? bende senin gibi düşünüyodum. adamı satılığa çıkardım. hazırlık maçlarında bi baktım çok iyi oynuyor. sonra ligdede 1-2 maç oynasın bakıyım dedim. adam tam bir golcü. şu an gol krallığında 1. ben drogbayı kullanmıyorum. satıcam büyük ihtimal. devre arasında büyük ihtimalle inter veya man utd ile imzalayıp gitcek.

bu arada sağ kanatta her zaman robbeni oynat. o adamın asıl yeri bence orası. orada daha çok verim alırsın. duff sol kanatta bazen çok kötü oynuyor onun alternatifi JOE COLE... hatta 2 maç cole, 2 maç duff da oynatabilirsin. ikiside çok verimli adamlar.

Talking önerii

slm arkadaşlar ben aristo.Ben chelseayla 2 sene oynadım.ilk senemde lig,championlar ligi ve süper kupayı aldım.Transfer olarak mirko vucinic ve fabio aurelio var.başka transfer yok.taktiğimi bu sitede yayımladım.tüm kupaları toplatacak taktik goşun fln bişeyler yazmıştım.ona bakın kesinlikle.kanat oyuncuların ve bi tane gol makinesi bul yeter.beklerin hücum özellikleri iyi olmalı bu çok önemli.2.senemde sadece adrianoyu aldım ama sakatlandı gene vucinic-drogba ikilisi var.vucinici deneyin kesin adrianonun tanınmamış hali.

Quote Originally Posted by aristo1987
    kesinlikle katılıom vucinic hakkındaki saptamalarına ztn drogba yı postalayıp onu alcam..fiyatı da uygun..herkese tavsiye ederim eğer uygun fiyatlı bir golcü arıosanz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar, chelsea yıldız isteyen para vermeyi seven bir takım bu nedenle ben bu takımda hiç genç yıldızlara bakmadım. 2 transfer yaptım 2 side yıldız. kaka ve cassano. gelecektete bu fikrimin değişiceğini sanmıyorum. tabii bu benim fikrim sizin düşünceniz nedir bilmem. yani bir genç getirdimmi abramoviç bişe demiyo, ama yıldız getirdiğinde tebrik ediyo(taraftarlarda aynı şekilde seviniyo)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya ben zaten gudjohnsen kötü filan demedim zaten hiç oynatmadığım için yorum yapcak durumda değilim.ben sadece adam gerçek hayatta kıl olduğum için hemen sattım.kendimi tatmin ettim bi anlamda.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

o da bişi..bakın şimdi de fm'nin tatmin ettiği de ortaya çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by angelus.mg
    o da bişi..bakın şimdi de fm'nin tatmin ettiği de ortaya çıktı
    tabi ya sen nediyosun ben geçenlerde şöle bi olay yaptım.cassano romaya şerefsizlik yapıp madride gitti diye madridi aldım cassano yu listeye koydum fiyatıda 0 dı.herkes teklif gönderiyodu ben inadına satmıyodum.öyle listede kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

tabi ya sen nediyosun ben geçenlerde şöle bi olay yaptım.cassano romaya şerefsizlik yapıp madride gitti diye madridi aldım cassano yu listeye koydum fiyatıda 0 dı.herkes teklif gönderiyodu ben inadına satmıyodum.öyle listede kaldı.
    amma da hırs yapmışsın sen ya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko
    amma da hırs yapmışsın sen ya...
    yapmazmıyım ya.az bile yapmışım roma ya yanlış yapan adamla uğraşırım kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    london

yapmazmıyım ya.az bile yapmışım roma ya yanlış yapan adamla uğraşırım kardeşim
    cassano iyi ki gitmis romadan..takım kendine geldi yaww

cassano iyi çocuktu bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben cassanoyu severim adam geldi, fazla golcü fln değil. zaten gerek yok. gudjohnsen atıyor hep. oda asist fln yapıyo. her maç ii oynuyo. değeride yükseldi zaten bide duff sakat. cole oynuyor. robben fln hafif sakatlanıyo bu aralar(onuda kaybetmem inşallah.) cassanoyu sola, cole yi sağa alıyorum. robbeni de çıkarıp crespoyu koyuyorum rahatlıyorum yani adam işe yarıyor. sezon sonunda eğer kafama eserde satarsam çok büyük bi fiyata gider

drogbayı 20 milyon pound'a real madrid'e, geremi'yi de 2 milyon pound'a sampdoria'ya postaladım
    vucinic, marchena, gioda, katkayı aldım..ara tranferdeyizde üzerinize afiyet

arkadaşlar lütfen şu chelsea ile 3 defans oynayıp 5 orta saha oynayın takım gol yağmurunua tutar miletti.ingiliz futbolu ve chelsea'nin taktik yapısı atağa daha müsait deneyin farkı görün

işte bnm kadrom ve taktiim yorum yaparken sakatlıkları göz ardı edin..Premiership'de 15 maç yaptım hepsini de aldım,CK'de ise 6 maç yaptım 6 sını da aldım rakiplerim real madrid,ajax,rangers'di isterseniz tabloların fln da ss'sini atarım..23 maçın 23 ünüde aldm ligde şampiyonlar liginde de aynen..yerel kupalarda da ii gidiom

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar liginde Milan'ı 5-1 yendim;

bu da kadrom. baya sakat vardı ama başardım genede

sakatlar bnm de drdim..ya bu oyunda herkes çıtkırıldım olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

England League Cup u darmadağın halde, liverpool un elinden 1-0 ile aldım. ama oyuncularımın disiplinsiz ve saçma sapan oyunları beni hiç tatmin etmemeye başladı. bakalım böyle nereye kadar... middlesbrough maçına 9 eksikle gidiyorum. as kadrodan sadece 2 kişi forma giycek. allah sonumuzu hayır etsin

GK : Petr Cech,Sebestian Frey,İker Casillias

DRLC : Pablo,Terry,Rafael Marquez,Gallas,Rafinha,Del horno,Carvalho,Rio Ferdinand,Huth

MRLC :Appiah,Robben,Ugur Yildirim,Lampard,Makalele,S.W.Philiphis,Joe Cole,Patrice Evra,Ashley Cole

FRLC : Carriciolas,Kevin Kuranyi,Fernando Torres,Anelka,Micheal Owen
    Tactic : 4 -1-2-1-2

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

güzel kadro. başarılar

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by intermilan
    GK : Petr Cech,Sebestian Frey,İker Casillias

DRLC : Pablo,Terry,Rafael Marquez,Gallas,Rafinha,Del horno,Carvalho,Rio Ferdinand,Huth

MRLC :Appiah,Robben,Ugur Yildirim,Lampard,Makalele,S.W.Philiphis,Joe Cole,Patrice Evra,Ashley Cole

FRLC : Carriciolas,Kevin Kuranyi,Fernando Torres,Anelka,Micheal Owen
    Tactic : 4 -1-2-1-2
    kadronu neden bu kadar geniş tutuyosun ki?? ben kadromda en fazla 23 kişi bulunduruyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kadroyu geniş tutmak her zaman iyidir. çünkü sakatlıklar üst üste geliyor bazen. bende mesela 3 forvet vardı. 2 si sakatlandı. alt yapıdan charlton cole yi asa aldım.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

ya tmm iyi olur fakat.. diğerleride yedek kalınca olmuyorr adamlar oynamak istiyorr..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o çokta önemli değil aslında. çünkü önemli oyuncular mutlaka en az 10 maç fln oynuyolar, sakatlıklar oyuna girmeler, ceezalar derken

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

kadro
    kale:cech,akınfeev
    defans,carlos

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

kadro
    kale:cech,akınfeev
    defans,carlos magno,ferreira,teryy,carvalho,gallas,del horno,chiellini,kompany,huddlestone
    orta saha:makalele,mascherano,xabi alonso,lampard,joe cole,duff,robben,kalou,iniesta,wright philips,messi
    forvet,bojinov,fernando torres,gudjohnse,okaka

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende oynuyorum kadrom:

İlk senedeyim henüz.

Kale: Cech,cudicini
    Defans: Del Horno,Carvalho,Terry,Fereira,Huth,Gallas
    Orta Saha: Robben,Cole,Essien,KAKA,Lampard,S.W.Philips
    Forvet: Ronaldo,Lucarelli,Podolski,Crespo

Taktik ve 11

4-4-2 biraz oynamalar va

----------------------Cech-----------------------

Fereira-----Terry---Carvalho-----Del Horno

S.W.P------KAKA------Lampard------Robben

-----------Lucarelli----------Ronaldo-----------

Ligde 12 maç oynadım henüz gol yemedim.

CL de Barça,Werder,Olimpiakos ile aynı gruba düştüm

Bu grupta Barçayı 5-0 evimde dısarda 2-0
    Werderi 4-2 yendim deplasmanda,evde oynamadım
    Olimpiakosu ewde 4-0 yendim,deplasmanda 2-1 yenildim

Her zaman Geniş kadrodan şaşmayın..Örneğin peter cech sakatlanmıstıı bende kaleye Sebastian Frey i koydum o günden sonra kaleyii Frey aldı..Açıkçası Frey die birinii pek tanımıyordum avrupada ama suan Avrupanın en iyii kalecisi seçildii bir şans verdik adama , aldı yürüdüüüü kral oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by intermilan
    Her zaman Geniş kadrodan şaşmayın..Örneğin peter cech sakatlanmıstıı bende kaleye Sebastian Frey i koydum o günden sonra kaleyii Frey aldı..Açıkçası Frey die birinii pek tanımıyordum avrupada ama suan Avrupanın en iyii kalecisi seçildii bir şans verdik adama , aldı yürüdüüüü kral oldu
    katılıyorum. bencede geniş kadro en iyisi

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri