Leicester 1-0 Bristol Rovers
Kaleyi Bulsak Sorun Çözülcek!!!
Tomas Priskin Leicester'da: 100.000 €
Şartlar
Bir Daha Ki Satışta %50 Pay
50 Lig Golü Atarsa Güya 50milyon € Ödiyecekmişim
Carlisle 0-2 Leicester
Leicester Zorlandı!!!
Maçın Adamı: 7.4
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beyler Biraz İşim Çıktı Ara Vermek Zorundayım.Bugünlük Bu Kadarda olabilir.Ama Hemen de gelebilirim.Yorumlarınızı Esirgemeyin![]()
Last edited by LifeYourself : 18.Mart.2009 at 20:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İşim bitti kardeşlerim şimdi biraz daha devam edelim..
FA Cup 3. Round
Birmingham 1-1 Leicester
Leicester'in Hakkıydı Round!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FA Cup 4. Round
İşler Zorlaşıcak Mı Bakalım...
Last edited by LifeYourself : 18.Mart.2009 at 21:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Leicester 3-1 Colchester
Leicester Ligde Fırtına Gibi Esiyor!!!
Maçın Adamı: 7.5
Leicester 2-0 Leyton
Yine Rahat Bir Maç!!!
cok iyi gidiyorsun cheltenham macındaki 90 + golleri cok ilginc takımın fiziksel hali cok iyi basarılar
TariboWest
Last edited by LifeYourself : 19.Mart.2009 at 21:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
FA Cup 3. Round Tekrar
Leicester 4-3 Birmingham
Nefeslerin Tutulduğu Maç Leicester'in!!!
Genç Oyuncumuzun Talipleri Artıyor!!!
Ama Oyuncumuz Bizle Israrla Yeni Bir Sözleşme İmzalamak İstedi.Bizde İmzaladık...
Leicester 1-1 Brighton
Daha İyiydik!!!
Maçın Adamı: 7.7
cok guzel gıdıyorsun karıyerınde benımde karıyerıme beklerım Shaktar Donetks ıle olan![]()
Leicester'e İddaa'da oynarım. Senin de takipçin olacağım . . .
hocam cok guzel gıdıyorsun devamında başarılar
Saol..........
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Biz koparmıycazda kim koparcak abi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saol kardeş ama şu everton işini anlamadım yaBide kardeşliği de feshetti.Ama bende man city ile aldım adamların gençleri süper.İzinde veriolar kiralığa seneye onlardan çorlancaz
Ama kalecileri yok sinan bolata bakıcam ondan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beyler yemek yiyip gelicem.
Last edited by LifeYourself : 20.Mart.2009 at 17:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Walsall 0-1 Leicester
Zorda Olsa Galip!!!
FA Cup 5. Round
Leicester 1-1 Cardiff
Yine İşimiz Tekrara Kaldı!!!
ligi koparman cok güzel OlMus![]()
bukadar cok beraberligin oldugu bi ligde 3 beraberlik alman büyük başarı premier lig sana ardına kadar acık basarılar![]()
tekrar maçını alacağına inanıyorum ben,en kısa zamanda Premier ligde görmek istiyoruz seni.
Last edited by LifeYourself : 20.Mart.2009 at 18:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Leicester 1-0 Huddersfield
Oyuncularım Artık Fazla Gol Atamıyor.Bunun Nedeni Çok Yoğun Maçlardır.Her Hafta 3 Maç Oynuyoruz.Ama Yakında Paint Trophy Biticek.Diğerinden de Yakında Eleniriz
Beyler İmageshack delirdi.Bir türlü resmi koymuyor.
Bende o düzelene kadar biraz kaçar.
Yorumlarınızı Eksik etmeyin.
çok iii gdiosun gerçekten leedsi inş. yenersin !!!
FA Cup 5. Round Tekrar
Cardiff 2-3 Leicester
Bu İş Bu Kadar!!!
FA Cup 6. Round
Yolun Sonuna Mı Geldik?
Leicester 1-0 Hereford
Zorda Olsa Galip!!!
Beyler Biraz Yemek Yiycem Gelicem Hemen...
Crewe 2-2 Leicester
Kalecimiz Karşı Takıma Oynadı!!!
Yok böyle bişi ya adamlar şansa bala 3 şut çekti 2 sini resmen elleriyle soktuDelircektim ya.Bir üst lige geçerken hemen Sinan Bolat'ı almam lazım.Onu alamassam başka kaleci tavsiyelerinizi bekliyorum.Genç fazla pahalı olmayan.
FA den elenmen kötü olmuş ama iyi gidiyorsun
Last edited by LifeYourself : 20.Mart.2009 at 23:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)