Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 70 arası toplam 70 sonuç

Konu: Hayattan Estantaneler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3e gidiyordum. Yani yıl 2003 falan işte 3/A-3/B Final maçı var futbol Sabahçı olan tarafı hatırlamıyorum onlar çıktı ve ya biz işte sonra öğlencilerle buluştuk törenden sonra ön bahçede maça başladık ben takımın kaptanıyım tabii Ama böyle bi amatörlük yok bi top atıyorsun 30 kişi koşuyor peşine falan Hakemde geçtğimiz yıl Güngören'deki bombalı saldırıda hayatını kaybeden beden hocamız. Maç berabere bitti, penaltlara kaldık. Penaltılarda kaleciye dedim ki çekil ben geçeceğim diye kaleye geçtim. Attıkları ilk penaltıyı kurtardım. Sonrasında bizim eleman attı. Sonra yine attıkları penaltıyı kurtardım sonra ben attım gol oldu. Sonrasında bi tane daha kurtardım. 3 penaltı kurtarıp bi tane atmıştım. Kupayı biz almıştık sanırım orayı tam hatırlayamıyorum. Ama dizlerim yara bere içinde kalmıştı betona uçuyordum Ne günlerdi be

Sonra başka bir anım yıll yine 2001 6 yaşındayım. SAklambaç oynuyoruz memlekette. Ebe yumdu bizlerde arkadaşlarla saklanıyoruz. Bi tane yer var evin arkasından dolanıyorsun biraz yukarı çıkıyor aşağıya atlayıp evi dolanmış oluyorsun ama yer güzel baya ama eksi yönü tamamen ısırgan dolu orası Önümdeki iki kişi ordan atlayıp devam ettiler bende dümdüz atladım ve kafam kaşım gözüm ayağım yani vücudum her yerini ısırgan dagladı annem kolonya şişesini kafamdan aşağıya boşaltmıştı

Sonra memlekette mahallediklerle oyun oynadıktan falan sonra akşam hava karardığında Caddenin Merkezi'nde yani bizim evin önündeki taşın önünde toplanır herkes kaleye mum dikerdi ve babam gelirdi. "Herkes Evine Evi Olmayan Sıçan Deliği'ne" diye bağırırdı ve herkes saniyeler içinde evine giderdi Çok zevkli olurdu. Eğlenirdik baya

Sonra yıl 2005 5'e gidiyorum Okuldan sonra 30 dk falan okulda babamı bekleyip futbol oynuyordum buldugum kişilerle ve ya tek son bi kaç gündür bir adam görmeye başlamıştım necidir bilmiyordum ama neyse işte ondan sonra bi okul cıkısında ben o ve benden bir yaş büyük olan bir çocukla futbol oynamaya başlamıştık. O abi sektirdi sektirdi sektirdi havada yarım rövaşata çekti ve top benim suratım patladı. Ama böyle bir şey yok Top direk suratıma o hızla gelince. Hani derler ya havalandım aynen öyle oldu. "_" havada bu duruma geldim yani İstem dışı hareketle Diğer ilginç olansa havada o durumda uçarken babamı okulun merdivenlerinden tam tırmanmaktayken gördüm Bu da bi enstantanemdir
    Last edited by Nocna Mora : 29.Ekim.2009 at 12:11
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende ortaokul zamanında bizim apartmandaki Mustafa ile evin önünde şişlemecesine 2 vuruş mu nedir tam hatırlayamıyorum o cinsten bir oyun oynuyorduk. Sonunda ben kazandım. Aldım topu elime Mustafanın apartmanın duvarına dayanmasını bekliyorum neyse o şişlettirmem dedi kendimi. Bende şişleyecem dedim. Şişlersin-şişleyemezsin sonunda dövüştük. Şişleyemedim ama dövdüm. Biraz küs kaldık sonra tekrar barışmıştık.

Anlamayanlar veya bilmeyenler için şişlemek demek o oyunda kaybedenin, arkasını dönüp kazanan tarafından top ile vücuduna şut vurulması demektir. Yani onun sırtına, arka bölgesine topu yere koyup belli mesafeden hız limiti olmadan abanıp ceza vermektir. Pek acı verir bu yöntem

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bende ortaokul zamanında bizim apartmandaki Mustafa ile evin önünde şişlemecesine 2 vuruş mu nedir tam hatırlayamıyorum o cinsten bir oyun oynuyorduk. Sonunda ben kazandım. Aldım topu elime Mustafanın apartmanın duvarına dayanmasını bekliyorum neyse o şişlettirmem dedi kendimi. Bende şişleyecem dedim. Şişlersin-şişleyemezsin sonunda dövüştük. Şişleyemedim ama dövdüm. Biraz küs kaldık sonra tekrar barışmıştık.

Anlamayanlar veya bilmeyenler için şişlemek demek o oyunda kaybedenin, arkasını dönüp kazanan tarafından top ile vücuduna şut vurulması demektir. Yani onun sırtına, arka bölgesine topu yere koyup belli mesafeden hız limiti olmadan abanıp ceza vermektir. Pek acı verir bu yöntem
    Bu oyunun bi farklısını az oynamadım 8-9 kişilik bir grup ve ortada biri 20 pasta ortadaki topa dokunamazsa ortaya 90derecelik açıyla eğilir ve arka tarafına yaklaşık 1,5-2m mesafeden top atılır ve genellikle abanılır eğer ortadaki topu kaparsa kaptıran ortaya geçer dokunursa ama kapamazsa pas sayısı sıfırlanır eğer top bacak arasından geçerse direk ortaya eğilir az eğlenmedik eski mahallede böyle ama ben en fazla 5 kez eğildim Ee mahallenin en iyi oynayanı oLunca böyLe oLuyor
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Taylan 2001 senesinde hem 3'e gidiyorsun hem 5-6 yaşlarındasın. Bence bu da senin bir enstantanendir. Ayrıca 2005'te 5'e gitmeni de unutmaman lazım. Bildiğim kadarıyla 95'lisin, 2005'te 5'e gidebilmen için okula 5 yaşında başlaman gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Taylan 2001 senesinde hem 3'e gidiyorsun hem 5-6 yaşlarındasın. Bence bu da senin bir enstantanendir. Ayrıca 2005'te 5'e gitmeni de unutmaman lazım. Bildiğim kadarıyla 95'lisin, 2005'te 5'e gidebilmen için okula 5 yaşında başlaman gerekiyor.
    Burada anlatmak istediği,

'' abi benim hayatım baştan enstantene. '' vurmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Zaten okula 5.5 yaşında başladım ben

2001 senesinde 1e gidiyordum 2002'de 2'ye 2003'te 3'e işte pek bi farkı yok 2005'te de 5'e gidiyordum doğru. ilk tarihlerde hata olmuş düzeltiyorum hemen

bak düzelttiğim sadece 2 tane tarih... Bu kadar büyütmenin anlamı yok
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Vayy be ne enstanteneler varmış film gibi hayatlar

Benim hayatımda hiç aksiyon yok.Hep aynı okul-ev,, ev-okul .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yine bir komik bir hikayemi anlatayım.. Bir gün bendeniz annemler bir yere gidecekken ki bilirsiniz siz okuldan aç gelirsiniz, anneniz sizin gelmenizi bekler bir yere gidecekse siz gelince bir yumurta kır, çay yap karnını doyur ben akşama gelirim der, aynen öyle bir günde annemler bir yere gittiler. Babam zaten işte. Bende okuldan geldim ve açım. Kendi başımın çaresine bakmam lazım. Gittim markete bir tane sucuk aldım geldim eve. Sonra tavayı çıkarttım, yağı koydum. Artık nasıl bir dengesizlikse sucuğun yarısını doğradım, tam tamına 5 yumurta kırdım Pişirdim. Ye babam ye bitmiyor. Tavada çoğu kaldı pişirdiğimin. Dolaba koydum. Annem gelince acayip sinirlendi. Bende işittiğim azarla kaldım. Siz siz olun, sakın aç olduğunuzda gereğinden fazlasını koymayın

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

bende kendim patates kızartmıstım ama tüpü kapatamamıştım 30 dk yandı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Biz kardeşim ile evde yalnızdık. Tabi aklımda baya eriyordu. Tüpü açık vaziyette bırakmışım, dışarı top oynamaya gitmişim. Annemler çarşıdaydı sanırsam. Sonra kardeşim geldi ve gaz kokusu geldiğini söyledi. Bende birşey olmaz demişim. O anki konuşmaları sadece kardeşimin anlattıklarından yazıyorum. Bernim hafıza çok iyi değildir. Daha sonra top oynamaya devam etmişim. Babamlar çarşıdan gelince tüpün açık olduğunu farketmişler ve hemen camı felan açmışlar. Daha sonra beni döve döve eve götürmüştü, evdede baya bir sopa yemiştim.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri