3e gidiyordum. Yani yıl 2003 falan işte3/A-3/B Final maçı var futbol
Sabahçı olan tarafı hatırlamıyorum onlar çıktı ve ya biz işte sonra öğlencilerle buluştuk törenden sonra ön bahçede maça başladık ben takımın kaptanıyım tabii
Ama böyle bi amatörlük yok bi top atıyorsun 30 kişi koşuyor peşine falan
Hakemde geçtğimiz yıl Güngören'deki bombalı saldırıda hayatını kaybeden beden hocamız. Maç berabere bitti, penaltlara kaldık. Penaltılarda kaleciye dedim ki çekil ben geçeceğim diye kaleye geçtim. Attıkları ilk penaltıyı kurtardım. Sonrasında bizim eleman attı. Sonra yine attıkları penaltıyı kurtardım sonra ben attım gol oldu. Sonrasında bi tane daha kurtardım. 3 penaltı kurtarıp bi tane atmıştım. Kupayı biz almıştık sanırım orayı tam hatırlayamıyorum. Ama dizlerim yara bere içinde kalmıştı betona uçuyordum
Ne günlerdi be
Sonra başka bir anım yıll yine 2001 6 yaşındayım. SAklambaç oynuyoruz memlekette. Ebe yumdu bizlerde arkadaşlarla saklanıyoruz. Bi tane yer var evin arkasından dolanıyorsun biraz yukarı çıkıyor aşağıya atlayıp evi dolanmış oluyorsun ama yer güzel bayaama eksi yönü tamamen ısırgan dolu orası
Önümdeki iki kişi ordan atlayıp devam ettiler bende dümdüz atladım ve kafam kaşım gözüm ayağım yani vücudum her yerini ısırgan dagladı annem kolonya şişesini kafamdan aşağıya boşaltmıştı
Sonra memlekette mahallediklerle oyun oynadıktan falan sonra akşam hava karardığında Caddenin Merkezi'nde yani bizim evin önündeki taşın önünde toplanır herkes kaleye mum dikerdi ve babam gelirdi."Herkes Evine Evi Olmayan Sıçan Deliği'ne" diye bağırırdı ve herkes saniyeler içinde evine giderdi
Çok zevkli olurdu. Eğlenirdik baya
Sonra yıl 20055'e gidiyorum
Okuldan sonra 30 dk falan okulda babamı bekleyip futbol oynuyordum buldugum kişilerle ve ya tek son bi kaç gündür bir adam görmeye başlamıştım necidir bilmiyordum ama neyse işte ondan sonra bi okul cıkısında ben o ve benden bir yaş büyük olan bir çocukla futbol oynamaya başlamıştık. O abi sektirdi sektirdi sektirdi havada yarım rövaşata çekti ve top benim suratım patladı. Ama böyle bir şey yok
Top direk suratıma o hızla gelince. Hani derler ya havalandım aynen öyle oldu. "_" havada bu duruma geldim yani
İstem dışı hareketle
Diğer ilginç olansa havada o durumda uçarken babamı okulun merdivenlerinden tam tırmanmaktayken gördüm
Bu da bi enstantanemdir
![]()