61 ile 90 arası toplam 122 sonuç

Konu: PS3, XBox360 bedavaya kazanmak - Lockerz

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default PS3, XBox360 bedavaya kazanmak - Lockerz

Lockerz Nedir?

Lockerz.com günlük anket sitesidir. Sitede her gün çeşitli sorular yayınlanmaktadır ve siz de bu sorulara cevap verebilmektesiniz.Sorular genelde çoğunluğun zevkleri, alışkanlıkları ve yaşam tarzı hakkındadır.

Bu şekilde toplayacağınız PTZ 'lerle çeşitli ürünler satın alabilirsiniz.

Lockerz.com 2009 yılı içerisinde açıldı ve son bir kaç aydır Türkiye 'ye de kargo yollanmakta.

Kısaca ürünlere ve bu ürünler için toplamanız gereken puanlara bakacak olursak;

Apple iPod Touch 32 GB = 600 PTZ

Apple iPod Touch 8 GB = 325 PTZ

PlayStation 3 120 GB = 650 PTZ

iPod Nano 8 GB = 300 PTZ

Nintendo WII = 250 PTZ

Sony PSP = 200 PTZ

XBOX 360, Notebooklar, Netbooklar ve daha birçok ürün.En ucuz ürün 35 PTZ ‘den başlıyor.
    Sistemden nasıl PTZ kazanacağınızı özetleyecek olursak,

1 - Ankatlere katılarak, cevap verdiğiniz her anketten PTZ kazanmaktasınız.

2 - Her gün siteye kullanıcı girişi yaptığınızda 2 PTZ kazanıyorsunuz.

3 - Sisteme her üye yaptığınız ilk 20 kişiden, kişi başı 2 PTZ kazanmaktasınız.

4 - Sisteme kazandırdığınız üyelerin sayısı 20′yi geçtiğinde, artık her yapacağınız üyeden, kişi başına 4 PTZ kazanacaksınız.

5 - Oyun kalkmıştır hayırlı olsun

6 – Sistemde sık sık çeşitli kampanyalar yapılmakta.

PTZ Nedir?

PTZ, günlük anketlere katılarak, her gün siteye giriş yaptığınızda ve sistemem kazandırdığınız her üye karşılığı kazandığınız puan 'ın ismidir.

PTZ 'nizin yeterli olması ve ilgili dağıtım tarihi olması halinde, sistemde yer alan ürünlerden alabilirsiniz.

----------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar bu prosedürleri geçelim burada vermiyolardır ya da çok uğraştırır diyenler olabilir ama ben de başımdan geçen bir olay üzerine bu siteye üye oldum. Arkadaşım sürekli beni üye yapmaya çalışıyordu tabi inanmadığım için olmadım taa ki PSP'sini gözümün önünde alana kadar ondan sonra inandım

Türkiye'den Hediye alanların Resimleri

Trabzona Ipod Touch 8GB

İstanbul'a Xbox 360

Yine İstanbul'a Ipod Nano 16Gb

Site Davetiyeyle üye kabul ediyor diye biliyorum davetiyeyide siteye üye olan kişiler yolluyor isteyen bana mail adresini öm atıp davetiyesini alabilir isteyen araştırıp eğer varsa kendi kendine üyelik açabilir ama bana öm atmanızı isterim yani ki 2 kişim kaldı Z-List oLmaya bi el atın da tamamlayalım Şunu da kesinlikle belirtiyim hotmail'e davetiye gitmiyor Gmail'i destekliyor duyduğuma göre yahoo'da destekleniyomuş ama denemedim bilmiyorum

Ben isteyenlere şöyle kaba bir hesap yapıyım şu anda PS3 sLim 625PTZ arkadaşlar. Siteye giriş ve cevaplanan soruyla günde toplam 4PTZ kazanıyorsunuz ayrıca yaptığınız her üye için 2PTZ. 10 günde 20 üye yaptığınızı düşünürseniz 80 puan elinize geldi, kaldı o ayda 20 gün. 20. üyemizden sonra artık giriş ve soru için 4erPTZ yani günde toplam 8PTZ kazanıyoruz. 20x8=160eder 80 daha vardı 1 ayda 240 etti. Ee PS3 sLim 625PTZ'ydi. 3 ay beklersek 720 puanımız oluyor ve PS3 Slim sipariş edebiliyoruz. UPS'le PS3ümüz geLecek Ayrıca 20Üye yapınca Lockerz t-shirt'ümüzde karşılıksız bir şekilde ulaşıyor bize

Bilindiği gibi Lockerz.com'un siteye her girdiğimizde otomatik olarak verilen PTZ puan(larının) sitenin altyapısından kaynaklanan nedenle bazen puan hanemizde gözükmemesi sorunu vardı.
    Bu soruna biraz çözüm birazda ortadan kaldırmak amaçlı ile yeni eklenen Login butonu var peki ne işe yarar bu buton ?

1-Login tuşuna basıldığında önceden otomatik olarak eklenen PTZ puanlarımız bu tuş ile manuel olarak hanemize eklenir.
    (Z-Lister 4 PTZ - Normal üye 2 PTZ)

Nickimin yazdığı resimler hariç alıntıdır
    Last edited by E.Cartman : 24.Ocak.2010 at 20:38 Reason: Siteden puan kazanma anlatımı
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri