Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 85 arası toplam 85 sonuç

Konu: Oyunun saçma transfer politikası

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

24 lig açıktı bu arada.

Peki biz nereden buluyoruz G.Afrika'da herhangi bir takımda bile oynamayan bir oyuncuyu? Brezilya 3.liginde forma giyen bir genci, İskandinav liglerini takip eden kaç kulüp var? bu şekilde bir yere varmayız gibi geliyor oyun bu, 'gerçekçi' doğru kelime ama bunu 'gerçek' gibi algılamayalım.Oyun olduğunu unutmadan tadını çıkarmaya bakalım şikayet etmek yerine.

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Peki biz nereden buluyoruz G.Afrika'da herhangi bir takımda bile oynamayan bir oyuncuyu? Brezilya 3.liginde forma giyen bir genci, İskandinav liglerini takip eden kaç kulüp var? bu şekilde bir yere varmayız gibi geliyor oyun bu, 'gerçekçi' doğru kelime ama bunu 'gerçek' gibi algılamayalım.Oyun olduğunu unutmadan tadını çıkarmaya bakalım şikayet etmek yerine.
    cidden haklısınız yani biz nerden buluyoruz iskandinavyadan buluyoruz birezilyadan buluyoruz g. afrikadan buluyoruz. ama türkiyeden bütün bir avrupa olarak almıyoruz değil mi

şu anda oyunu açmadım yakında tekrardan yeni oyun açacağım ve burada ss leri paylaşacağım...

fazla söze gerek yok oyun sadece

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sözlesme yenilemekte ayri bir dert olmus gökhan gönül 500.000 € ya oynuyor sözlesme yenilemek istedim 4,5 milyon € istiyor bu kadar büyük sacmalik görmedim ben

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

11.1.0 yüklü ama hala maaş sıkıntısına çözüm bulamamaışlar volkan pazarlığa
    yıllık 11,500,000 $
    imzalama bedeli 2,800,000 $
    menejer komisyonu 3,500,000 $ istiyor pazarlıkla en fazla 8,000,000 düşüyor 11.1.1 de de aynı sorun varmı acaba

Default buyrun

Buyrun sadece yeni oyun açtım. 5 ve ya 6 devam tuşuna bastım, yapılan transferlerin resimleri aşağıda -Realmadrid Barcelona daha atağa kalkmadı...

> açık olan ligler ve ddt dosyaları aşağıda
    > bütün kıtaların birinci liglerindeki takımlar ddt olarak eklenmiştir
    > toplamda 15 lig var Türkiyede bütün ligler açık
    > uefa sıralamasına göre ilk 15 ülkenin 1. ligi sadece görülebilir olarak açık

Eğer bu hata ise ki öyle görünüyor lütfen si'ye ingilizcesi iyi olan biri sanal beyinin yaptığı transferlerin hatasını anlatsın -özellikle Türkiyenin-

Buyrun bunlarda resimler

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arneas View Post
    Buyrun sadece yeni oyun açtım. 5 ve ya 6 devam tuşuna bastım, yapılan transferlerin resimleri aşağıda -Realmadrid Barcelona daha atağa kalkmadı...

> açık olan ligler ve ddt dosyaları aşağıda
    > bütün kıtaların birinci liglerindeki takımlar ddt olarak eklenmiştir
    > toplamda 15 lig var Türkiyede bütün ligler açık
    > uefa sıralamasına göre ilk 15 ülkenin 1. ligi sadece görülebilir olarak açık

Eğer bu hata ise ki öyle görünüyor lütfen si'ye ingilizcesi iyi olan biri sanal beyinin yaptığı transferlerin hatasını anlatsın -özellikle Türkiyenin-

Buyrun bunlarda resimler
    http://www.dosya.tc/dosya/RpRzTs/ligler.png.html
    http://www.dosya.tc/dosya/RpRzTs/ligler2.png.html
    http://www.dosya.tc/dosya/2diek0/ddtler.png.html
    http://www.dosya.tc/dosya/2diek0/varan1.png.html
    http://www.dosya.tc/dosya/2diek0/varan2.png.html
    http://www.dosya.tc/dosya/2diek0/varan3.png.html
    http://www.dosya.tc/dosya/2diek0/varan4.png.html
    Her resim için 30 sn bekletiyor, bu süreyi bekleyemem. Bu resimleri imageshack, ressim.net gibi siteler upload etsen çok daha rahat görürdük.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

şimdi düzenliyorum
    forum [img]
    kodunu görmüyormuş

şimdi düzenlendi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ugur boral transferi disinda bence bir anormallik yok

yani kazım kazım atlotico madridde oynar ki atloticomadrid ispanyanın en tutucu takımı
    ve krita 33 yaşında ne işi var bu adamın dışarıda Bursa neden satar ki

ayrıca şunuda dikkate alında daha realmadrid başlamadı transfere bu sezon başı hazırlık maçı bile fazla oynanmadı daha resim koyacağım anlaşılan hala normal geliyor arkadaşlara

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

gercek hayatta atleticoda oynayamaz tabi fakat fm de oynar fmdeki transfer sistemini bilmedigin icin sana sacma geliyor kazim gibi yedekte sorun yapmayacak düsük ücrete oynayacak üstelik genc bir oyuncu aleticoya fm de cazip gelebilir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    gercek hayatta atleticoda oynayamaz tabi fakat fm de oynar fmdeki transfer sistemini bilmedigin icin sana sacma geliyor kazim gibi yedekte sorun yapmayacak düsük ücrete oynayacak üstelik genc bir oyuncu aleticoya fm de cazip gelebilir
    sen benim ne anlatmaya çalıştığımı anladın mı? ayrıca bana saçma gelen bir şey yok ortada bir hata var ve ben bunun düzelmesini istiyorum illaki bir şey savunacaksınız yani benim derdim bu bir hata ise düzeltilsin yok senin gibi "fmde oynar yav bu adam" diyeceksem eskiden fmde alıp yıldız yaptığımız oyuncuları bak ben bu adamı fmde aldım bu adam yıldız olacak dedim şimdi yıldız oldu gerçek hayat muhabbetlerini bırakacağız. Bu oyunu insanlara sevdiren ve bak şu teknikdrektör fm oynuyormuş bu adamı fmden bulmuş almışlar muhabbetinie bırakacağız ayrıca fm nin datasından evertonda yararlanmayacak bu adamlar salak mı fmnin databesinden faydalansınlar. Anlaşılan sen fm yi hiç oynamamışsın ve deiklerimi hiç okumamışsın ben süregelen bu sorunun düzelmesini istiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ben senin ne demek istedigini gayet iyi anliyorum bu sorun turksportal ekibinden kaynaklanan bir sorun degil oyunun kodlari ile alakali fm 2009 dan beri transfer sacmaliklari var oyunda fm de kazim gibi ortalama bir ca ya sahip genc ve düsük ücrete oynayan oyuncular her takima transfer olurlar sen kazimi 1-2 sezon izle bakalim kac maca cikacak atleticoda.. 10 maci gecmez...

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ben senin ne demek istedigini gayet iyi anliyorum bu sorun turksportal ekibinden kaynaklanan bir sorun degil oyunun kodlari ile alakali fm 2009 dan beri transfer sacmaliklari var oyunda fm de kazim gibi ortalama bir ca ya sahip genc ve düsük ücrete oynayan oyuncular her takima transfer olurlar sen kazimi 1-2 sezon izle bakalim kac maca cikacak atleticoda.. 10 maci gecmez...
    Ben turksportalı mı suçluyorum? yapmayın lütfen ayrıca Si yi bile suçlamadım dikkat ederseniz...
    Benim en fazla isteyeceğim turksportal ekibinden Si ye bu sorunu bildirmeleri şikayet olsunki uğraşsınlar

işte sizde diyorsunuz ben sorun düzelsin istiyorum çaba göstersinler istediğim fazla bir şey değil
    Ben 2009 dan beri sustum iyice ayyuka çıktı sizin dediğiniz gibi zaten oynatmıyorlar tekrar türkiyeye dönerler dedim
    ama şimdi daha kötü daha fazla kötüye gitmesini istemiyorum çünkü adam gibi oynadığım bir oyun var onunda miadının dolmasını istemiyorum
    2009 dan 2011 artık bir çare bulsunlar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ben konu içinde genel tartışmaya karışmamakla birlikte saçma transfer politikasına artık bir çözüm bulmaları gerektiğini düşünüyorum. Trabzonsporu alıyorum ve oyun biraz zor olsun diye rakiplerinin transfer bütçelerini artırıyorum, ve sonuç;

Uploaded with ImageShack.us

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

14 tane yabancı ilginç...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oyuna ilk başlarken ilk yarı boyunca transfer bütçesi ver seçeneğini kaldırırsanız oyunun başında olan en azından türkiye takımlarındaki ilk 11 futbolcuları bir sonraki dönemde çok zor transfer oluyorlar. Ama yinede sonraki durumlarda özellikle biraz yüksek pa lı oyuncular çok fazla gidiyorlar yurtdışına. yada transfer listesine koyup oyuncunuzu önerdiğinizde normalde alması imkansız takımlar bu oyunculara geliyo ama bişey dikkatimi çekti kontratı bitip serbest kalınca bu x futbolcusu madrid man utd vs kim olursa olsun önceden istese bile free iken istemiyor. transfer sezonunun sonuna doğruda bu x oyuncusu bir türk takımına transfer oluyolar. en azından bu şekilde gerçeklik biraz düzeliyo.

Quote Originally Posted by clowegem View Post
    oyuna ilk başlarken ilk yarı boyunca transfer bütçesi ver seçeneğini kaldırırsanız oyunun başında olan en azından türkiye takımlarındaki ilk 11 futbolcuları bir sonraki dönemde çok zor transfer oluyorlar. Ama yinede sonraki durumlarda özellikle biraz yüksek pa lı oyuncular çok fazla gidiyorlar yurtdışına. yada transfer listesine koyup oyuncunuzu önerdiğinizde normalde alması imkansız takımlar bu oyunculara geliyo ama bişey dikkatimi çekti kontratı bitip serbest kalınca bu x futbolcusu madrid man utd vs kim olursa olsun önceden istese bile free iken istemiyor. transfer sezonunun sonuna doğruda bu x oyuncusu bir türk takımına transfer oluyolar. en azından bu şekilde gerçeklik biraz düzeliyo.
    evet bende öyle yapıyorum ama sorunun devam ettiğini sezonun ikinci yarısında da görüyorum
    ne kadar az olsada yine garip transferlere devam ediyorlar umarım bir çaresini bulurlar...

Konuya pörtleme dalmış olucam ama ben de oyuncu satamıyorum andre santosu baroniyi falan 1'er 2'şer milyondan öneriyorum kimse istemiyor demiyim almak istemiyor tekliflerin hepsi kiralama teklifi olarak geliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyuncu boşa düştüğü zaman, kendisine kontrat önerdiğimde eğer menejerine fazla para vermişsem, o oyuncu kesin bana geliyor..

Son yaşadığım bir örnek var..

Adebayor boşa düştü 30 yaşında.. Fiziksel özellikleri süperdi hala.. Bende hemen teklif verdim, takmım Bursaspor.. Benden sonra Barcelona, Real Madrid, Milan gibi üst düzey klüplerde tekliflerini verdiler.. Ben daha sonra hiç bakmadım, önerdiğim sözleşme de hiç bir değişiklik yapmadım.. Dedim ki nasıl olsa bu büyük klüplerden birine gidicek.. Ancak menejerine biraz fazla para verdiğim için, hoooop direk bana imza attı.

İşte sana oyunun saçma transfer politikası

Gerekli ek..

Aklıma geldi.. Her sezon takımda fazla yabancı oluyor.. 8 kontenjanını geçmemek için, kullanmayacağım oyuncuları kiralıyorum.. Onları gereksiz olarak belirtiyorum ki bir daha takıma geri dönmesinler.. Akıllı olduğum için değerli olan oyuncuları da gelecekten pay vererek yolluyorum..

Buraya kadar herşey güzel. Sezon sonu geliyor, oyuncular o gönderiğim takımlarda ilk 11 oynuyorlar, iyi performans sergiliyorlar. Klüpleri de onları kiralık sözleşmesindeki maddeye göre transfer etmek isteyip bana teklif sunuyorlar, zaten otomatik olarak kabul ediliyor... Ondan sonra bir bakıyorum, tam kurtulucam oyuncudan, oyuncu o klübü reddediyor..

Bana geri dönüyorlar, diyor ki oyuncu X takımından ayrıldığı için mutsuz (Türkçeye çeviriyorum şu an ) . Eh madem mutsuzsun, o klüp seni almak istedi gitmedin

En garibi şu oldu, Grenero'yu Man. City'e kiraladım.. 10M gelecekten pay verdim. Sezon sonu Man. City teklif verdi, Grenero gitmedi.. Sonra elimden çıkarmam lazım, yine önerdim 10M a.. Man City yine gitti 10M teklif verdi, bu sefer gitti Eh ne anladım o zaman ben bu işten.

Bazen de şu oluyor.. Oyuncular ekstra maaş bütçesi istiyorlar transfer olmak için.. Hiç bir türlü kar elde edemiyorsun..

Bunlarda saçma olan şeyler
    Sentugo.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri