İlk resmi maçımızda kalecimiz Hakan ın 2 hatalı gol yemesiyle 2-1 mağlup olduk.Tek golümüzü Benitez attı.90 dakika boyunca ayakta kalan oyuncularım Q7, Benitez, Sivok ve Toromandı.Super Kupayı kazanamama geleneğimizi devam ettirdik.
Moral bozmak yok..Maç sonu konuşmasında Hakanın üzerine gitmiş olabiliriz biraz ama bu şekilde devam ederse forma Cenkin.
eto'o bitmiş.
STSL BAŞLIYOOOOOR
Dakika 28de gereksiz ve tartışmalı bi kırmızı karttan oyundan atılıan Toroman sayesinde 45 dakika 10 kişi oynadık ve bu arada Ceyhunun golüne engel olamadık.Dakika 75te Egemeninde atılmasından sonra yapılan bi kaç oyuncu değişikliğiyle Q7nin pasında topla buluşan oyuna sonradan giren Kadlec ligdeki ilk maçında ilk golünü attı.45 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen iyi savunma yaptık.
![]()
eto'o bitmiş.
STSL 2.HAFTA
Takımım antalya deplasmanında Girayın attığı iki golle 3 puanla ayrıldı.Gutinin kullandığı 2 duran topada iyi yükselen Giray 2 golle maçın yıldızı oldu.Ayrıca bide penaltı yaptırdı kendisi kullanıp gole çeviremedi.Benitezin 2 lig maçındada gol atamaması hatta pozisyona girememesi düşündürücü..Bobo özlendimi nee
![]()
eto'o bitmiş.
Benitez 9-11 gün arası yok..
Şampiyonlar ligi kuraları çekildi.Chelsea ile 1.lik için kapışacağız.haydin hayırlısıı
STSL 3.HAFTA
Belalımız Büyükşehirle oynadığımız maçta kıran kırana bi maç geçti.7.dakkada Hazreti Gutinin arapasını gole çeviren Q7 oldu.Kesinlikle verilmeyen bi penaltımız vardı.Bu dakikadan sonra tek kale oynadağımız maçta son 10 dakikada rakip üstünlük kurdu 3 dakika uzatılan maçın +4üncü dakikasında gelen topu kalemize sivok gönderdi.İnönüde bıraktığımız 4.puan 3 maçta ayrıca kaybedilen bursa maçında hakanın, trabzon maçında toromanın ve bu maçtada sivokun bireysel hataları yüzünden puan kaybediyoruz çözüm arayışlarındayım.
Yaptığımız penaltı eleştirisine FENERASYON sessiz kaldı.RENKLİ maç yönetimi istemiyoruz![]()
![]()
![]()
eto'o bitmiş.
lige ne kötü ne iyi başlamışsın şl de üst tura çok rahat çıkarsın bir de gökhan töreyi opsiyonlu mu kiraladın
STSL 3.HAFTA
Maç: Karşıyaka-BJK
Skor: 1-5
Goller:Kadlec ( 2 ) ,Guti(pen),Holosko ( 2 )
Asistler:Kadlec,Holosko( 2 ),Agusto Diaz,Guti
Maçtan Notlar: ilk 3 dakikada iki gol bulduk oyunun kontrolünü hiç kaybetmedik.yediğimiz golde herzamanki gibi Hakanın hatası büyüktü ama ilerleyen dakiklarda telafi etti.Hazreti Guti 4.lig maçında 4.asistini verdi.vee son olarakta Holoskonun eksi formunu hatırlatması sevindirdi.
![]()
eto'o bitmiş.
bnm dizilişim şöyle
------GK-------
DL--DC--DC--DL
------DMC------
-------MC------
AMR--AMC--AML
-------ST-------
Amr amc ve aml de 3 ündede oynatıyorum valla
ben 2 mc tek dm aml amr st oynatıyorum skora göre tek mc mi amc yapıyorum aml amc amr 3ndede verim alamadım
eto'o bitmiş.
Sampiyonlar ligine güzel basladin tebrikler![]()
çok güzel skor(chelsea maçı sadece) toramanı bi de sağ bekte dene harika oynuyor arsenal kanca taktı bende
eto'o bitmiş.
ŞAMPİYONLAR LİGİ H.GRUBU 2.MAÇ
Maç: Pana-BJK
Skor: 2-0
Goller:-
Asist:-
Maç yorumu: Rezil olduk yunanlara ilk yarı iyi bi futbol sergiledik ama ikinci yarı tamamen vasattı . cisse ninis gilberto silva ve govou inanilmaz oynadılar bide 65te frikikten yedik yani sen git chelseayi yen bunlara yenil vay arkadaş
![]()
Last edited by kalemci : 22.Kasım.2010 at 00:55
eto'o bitmiş.
stsl De Eylül Aynın En Iyi Futbolcu ödülünü Benıtez, Ikinci Ligde Erkan Resmen Kazandı..
eto'o bitmiş.
bi Haftaya Yakın Pek Oynayamayacağım Malesef Malum Vize Haftası..
eto'o bitmiş.