kardesim ST SL de işin bu sene zor gibi. Transfer parası mı vermediler? Günü kurtarmaya yönelik transfer yapmıssın. hayırlısı olsun.
kardesim ST SL de işin bu sene zor gibi. Transfer parası mı vermediler? Günü kurtarmaya yönelik transfer yapmıssın. hayırlısı olsun.
Para yok hiç..
Genelde 14 K istiyorlar yıllık bizim verebileceğimiz para 6 K![]()
15. bitirsen bile bizim için başarıdır bu sene.
Yinede Denizli deplasmanında iyi bir oyun sergilemişiz gibime geliyor.Zamanla daha iyi olacaktır.Ligte kalacağımıza inanıyorum.
Transfer Bilgilendirmesi
Geldiği Takım:CordobaJavi Flores ve Juan Domînguez ile anlaşılmıştır, oyuncularımıza takımımızda başarılı olmalarını diliyoruz.
ADANASPOR KULÜBÜ.
ADI:Javi Flores
Bonservis Bedeli: Serbest
![]()
ADI:Juan Dominguez
Geldiği Takım: Deportivo
Bonservis Bedeli: 250 K TL
Spor Toto Süper Lig'de
2.Hafta
Maç Raporu;
İyi bir maç oynadık, kırmızı kart görmemize rağmen çok mücadele ettik, Kayserispor'a karşı üstün oynadık ama olmayınca olmuyor 10 kişide olsa iyi mücadele şuanlık ligde yeniyiz, bunlar cicim günleri oyuncularım için..
Spor Toto Süper Lig'de
3.Hafta
Maç Raporu;
Çok kötü mücadele, çok kötü hatalar toparlanmak için önümüzdeki Kartalspor maçında ufak bir çıkış yakalayabilirsek iyi şeyler olacak..
Spor Toto Süper Lig'de
4.Hafta
Maç Raporu;
Çok fazla iyi bir maç oynadık ve çok iyi bir galibiyet aldık, ligdeki yabancılığımızı yavaş yavaş üzerimizden atmaya başlıyoruz, hayırlısı..![]()
Spor Toto Süper Lig'de
5.Hafta
Maç Raporu;
Çook fazla dramatik bir maç oldu, Dady'i oyuna aldıkdan sonra eski takımına karşı harika otesi bir gol attı, bizim takımımız için çok önemli bir forvet olduğunu gösterdi ve galibiyeti getiren golüde kaydetmiş olmuştu..![]()
Spor Toto Süper Lig'de
6.Hafta
Maç Raporu;
Fenerbahçe'ye karşı yapabileceğimizin en maximum'unu yaptık ve hak ederek puan kazandık, kolay lokma olmadığımızı tekrar gösterdi + yeni transferlerimizin çok fazlasıyla, faydalarını gördük ilerleyen zamanlarda daha çok yardımcı olacakları NET..
Yolun açık olsun hocam, umarım kalıcı olursun STSL'de..
Teşekkür ederim kardeşim..
Amacımız öyle ama maddi yönden biraz sıkıntı var..![]()
Gittim Adanaspor'a 4-2 yenildim Serhat.
Dur bakalım baştan okuyalım senin kariyeri ihmal etmişiz.
Toparlanmışsın iyi olmuş.Umarım böyle devam edersin.Fevzinin performansı dikkatimi çekti.Süper lig kalitesinde olduğunu buradanda çıkartabiliriz Fevzinin![]()
Transfer Bilgilendirmesi
Genç yeteneğiyle, geçen sezon ve bu sezon adından çok söz ettiren Okan SALMAZ adlı oyuncumuz, Almanya'nın en iyi kulübü olan FC Bayern München takımına transfer olmuştur, yeni takımında başarılar dileriz..
ADANASPOR KULÜBÜ
Adana Her Zaman SİS'ten İbarettir Tek Büyük SİS![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Editt........
Last edited by World Hollow o1 : 14.Kasım.2010 at 22:42
2100de Tekrar Dönersin İnşallah Gozanlı![]()
Çok erken vazgeçmişşin normaldir bunlar çıktığın ilk sezonda.
Hiç dönmücem çok büyük yamuk yaptılar..
Bana eli ayağı tutmayan adamları zorla aldırttılar, birinin kulağı duymuyor, birinin sağ kolu topal birinin kolu yok..![]()
Tüm suçu yönetime atıyoruz arkadaşlar.![]()
Editttttttttt..
Last edited by World Hollow o1 : 14.Kasım.2010 at 00:36
keşke memlekette kalsaydın..
Editttttttttt..
Last edited by World Hollow o1 : 14.Kasım.2010 at 00:35
Adanasporu erken bırakmışsın ya.En azından devreyi tamamlasaydın keşke.Takım çünkü süper lig için yeterli değil orası kesindi.Bu sezon 15. olmak bile başarıydı demiştim ama sen erkenden pes ettin.Neyse sağlık olsun bakalım.Yeni kariyerlerinde başarılar
Sen Artık İfla OlmazsınZiya Doğan İdolün Artık
![]()
Acaba diyorum tekrar save game ile devam mı etsem..adanaspor'u özledim
![]()
Sana Gozanın Save Dosyasını Atıyorum Ordan BaşlaŞuan 3.Ligde.
Adanalı olarak takipteyim, bu arada hangi Türkçe yamayı kullanıyorsun?
Edit: Devam et demek istedim, tekrar bakınca belli olmadığını düşündüğüm için editliyorum![]()
Last edited by malpince : 14.Kasım.2010 at 13:52
onu kasdetmedim, yani %kaçlık bir orana sahip %100?%60 gibi..
% 50 sanırım tam bir bilgim yok ama % 50'ydi.