transfer bütçenizin oyuncunun değerinin altında olması gerekiyor, o oyuncuyu yönetime aldırmak için.
misal ss'de gösterildiği gibi;
fabregas 29m€
real madrid 9m€
transfer bütçenizin oyuncunun değerinin altında olması gerekiyor, o oyuncuyu yönetime aldırmak için.
misal ss'de gösterildiği gibi;
fabregas 29m€
real madrid 9m€
Türkiye liginde böyle olsa yine iyi bazen yönetim kafasına göre oyuncu alıyor teknik direktöre sormadan ama normalde teknik direktör bana şöyle bir oyuncu lazım orta sahada diyor yönetimde o özelliklere uyan getirebilcekleri oyuncuları söylüyorlar teknik direktöre öyle seçiliyor.
2 seçenekten sonra tekrar seçenekler geliyor oradan hangisini seçmemiz lazım veya hangi seçenek daha etkili oluyor
google çeviriden çevir işteyönetim sana güveniyorsa başka takıma giderim dersin , ultimatom verirsin , eğer kulüp seviyorsa seni, alır oyuncuyu
yeterince iyi değilsen takımdan atılırsın..
deneme amaçlı messiye 90m teklif ettim reddedildi , sağ altta bu oyuncuyu almaları için yönetimle irtibata geçebileceğim bir link çıkıyor yani her oyuncuyu bu şekilde transfer edebilirsin
![]()
Her oyuncu için çıkmıyor onlar. Önemli oyuncular için çıkıyor. Benim aldığım oyuncularda hiç çıkmadı. Sadece Boudebouz için çıktı. Onu da alamadım zaten kabul etmediler
Bu olayı ilk gördüğümde çok yararlı olur diye düşünmüştüm.Oyuncuyu başkan yada yönetim almıyor ki?Zaten klübün bütçesinden yapıyor.Hiç bir etkisi olmayan, öylesine koyulmuş bir özellik.Hatta ben yönetimin verdiği paranın daha azına anlaşıyorum istediğim oyuncuların klüpleriyle.Birde har vurup harman savuruyorlarİşim olmaz.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Ben park ji sung u aldırdım gs ye, adam takır takır top oynuyor 1 sezondur
Shaktarlı Willian için değerli Adnan Polat' a gittim ancak kendisi enteresan transferler için bulduğu parayı Willian için bulamayacağını söyledi. ŞaşırmadımBaşka bir oyuncudaysa böyle bir ekran açılmadı. Malum Galatasaray Yönetimi...