Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 68 arası toplam 68 sonuç

Konu: Yönetim Bana Oyuncu Al

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

transfer bütçenizin oyuncunun değerinin altında olması gerekiyor, o oyuncuyu yönetime aldırmak için.

misal ss'de gösterildiği gibi;

fabregas 29m€
    real madrid 9m€

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ciomania21 View Post
    bizim Türkiye'de transferler hep bu şekilde hallediliyor kısıtlı da olsa oyunda da böyle bir opsiyon olması bir ilerleme. Dua edelimde Türkiye Ligleri için tamamen bu yönteme dönmemişler hiç oyuncu alamazdık bizim teknik adamlar gibi bizde fıtık olurduk
    Türkiye liginde böyle olsa yine iyi bazen yönetim kafasına göre oyuncu alıyor teknik direktöre sormadan ama normalde teknik direktör bana şöyle bir oyuncu lazım orta sahada diyor yönetimde o özelliklere uyan getirebilcekleri oyuncuları söylüyorlar teknik direktöre öyle seçiliyor.

2 seçenekten sonra tekrar seçenekler geliyor oradan hangisini seçmemiz lazım veya hangi seçenek daha etkili oluyor

Quote Originally Posted by irfankeskin61 View Post
    2 seçenekten sonra tekrar seçenekler geliyor oradan hangisini seçmemiz lazım veya hangi seçenek daha etkili oluyor
    google çeviriden çevir işte yönetim sana güveniyorsa başka takıma giderim dersin , ultimatom verirsin , eğer kulüp seviyorsa seni, alır oyuncuyu yeterince iyi değilsen takımdan atılırsın..

deneme amaçlı messiye 90m teklif ettim reddedildi , sağ altta bu oyuncuyu almaları için yönetimle irtibata geçebileceğim bir link çıkıyor yani her oyuncuyu bu şekilde transfer edebilirsin

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Her oyuncu için çıkmıyor onlar. Önemli oyuncular için çıkıyor. Benim aldığım oyuncularda hiç çıkmadı. Sadece Boudebouz için çıktı. Onu da alamadım zaten kabul etmediler

Nesil
    2006
    Yer
    11

Bu olayı ilk gördüğümde çok yararlı olur diye düşünmüştüm.Oyuncuyu başkan yada yönetim almıyor ki?Zaten klübün bütçesinden yapıyor.Hiç bir etkisi olmayan, öylesine koyulmuş bir özellik.Hatta ben yönetimin verdiği paranın daha azına anlaşıyorum istediğim oyuncuların klüpleriyle.Birde har vurup harman savuruyorlarİşim olmaz.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

7. Default

Ben park ji sung u aldırdım gs ye, adam takır takır top oynuyor 1 sezondur

Shaktarlı Willian için değerli Adnan Polat' a gittim ancak kendisi enteresan transferler için bulduğu parayı Willian için bulamayacağını söyledi. Şaşırmadım Başka bir oyuncudaysa böyle bir ekran açılmadı. Malum Galatasaray Yönetimi...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri