hikayen çok güzelayrıetten bilimsel gelişim programını isteyenlerden biriyim
![]()
hikayen çok güzelayrıetten bilimsel gelişim programını isteyenlerden biriyim
![]()
Hikaye inanılmaz Emrah abi daha ilk baştan bağladı beni takipçinim, başarılar..![]()
Bende varım![]()
bende isterim![]()
Sadece ilk sayfayı okudum aslında okumaya çalıştım ama anlayamadım pek birşey6 isim, Douglas, Başkan yapamıyor sen yapıyorsun..Ya bende birşey var anlamadım ya da hikayede bir boşluk var
![]()
![]()
Hikayede açık açık yazmışım, hikayeme çamur atmayın şimdi.
Antrenman programını 10. haftaya kadar deneyeceğim arkadaşlar eğer bir aksilik çıkarmazsa, isteyenlere göndereceğim ama ilk haftalardaki gibi başarılı gitmezse bir süre daha denemem ve bazı değişiklikler yapmam gerek. Biraz daha geliştirilme istiyor.
:::Şampiyonlar Ligi:::
İlk maçımızda deplasmanda Benfica'yı Eto'o'nun hat-trick'iyle 3-0 yendik ve iyi bir başlangıç yaptık. Gruptaki diğer takımlar aşağıdadır. Tüm maçlarımızı kazanmak hedefimiz.
Ligde de ilk maçımızı kazanmıştık, 2. maçta Udinese ile golsüz berabere kaldık, bunun sebebi de tabi Sneijder'in ilk yarıda kırmızı kart görmüş olmasıydı. Sir Gürbüz şu ana kadar hiçbir maçını kaybetmedi.
Bende bilimsel antremen programı isteyenleden biriyim![]()
bende merak ettim şu programı..
İnter Gol Yemiyor!
İnter takımı uzun bir süredir gol yemiyor ve Sir Gürbüz yönetiminde hiçbir maçta yenilgi almadı. Bakalım bu seri daha ne kadar devam edecek.
Parma 0 - 1 İnter
İnter 1 - 0 Bologna
İnter gol yememe konusunda tüm rekorları alt üst etti. İnter gol yemiyor!
7 maçtır gol yemiyorsun gerçekten çok iyi ama gol atma konusundada sıkıntıdasın. Çokmu defansif oynuyorsun yoksa Milito ve Eto'o varken bu kadar az gol atman ilginç
gol yememen çok güzel gol atamaman bir o kadar kötü gol sorununa bir çara bul derim
Evet seri nihayet bozuldu.12 maç gol yemedik, 13. maç Bursaspor ile ŞL gruplarında 4. maçtı, ilk 3 maçı kazanmıştık, bu kez de 3-1 kazandık ama Batalla'nın çaprazdan attığı frikik golüyle 12 maçlık gol yememezlik rekoru bitmiş oldu ama ligde henüz gol yemedik bu ünvanımız sürüyor. Ayrıca fazla gol atmamamıza rağmen liderle aynı puanla ikinciyiz.
Taktiğim ofansif bir taktik. 4-3-3'e yakın oynuyorum. İlk sayfada ekran görüntüsü de var dizilişle ilgili.
![]()
espanyol gibi bir takımın var az gol atarak çok puan alıyorsun![]()
Taktiğim şu ana kadar başarılı ama daha çok gol atarak gol yemezsem daha anlamlı olacak. Şunu söyleyeyim ki kesinlikle defans yapmıyorum.
Neyse seriyi yabancı bozmamış bari Bursa atmış golü![]()
İnter 2 - 1 Napoli
Hamsik kırmızı kart görünce 1-0 yenik duruma düştüğümüz maçta 2-1 kazandık ama ligdeki gol yememezlik ünvanımız da son bulmuş oldu.
12 maç gol yememek Çok ciddi bir seri hemde Arada şampiyonlar Ligi maçları varken Tebrikler.
Teşekkür ederim.
Ligde en kötü oynadığımız maçta, 85. dk'da oyuna giren Kadlec'in 90. dk'daki golüyle Brescia önünde deplasmanda 1-0 kazandık ve Juventus'un 3 puan önünde liderliğe yükseldik.
Hikaye süper Emrah abi okurken ters köşeye düştüm ben Herika sen çıksaydın daha güzel olurdu sanki![]()
Bu bireysel gelişim programını bende istiyorum merak ettim valla![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Klasik Sir Emrah kariyeri olarak gidiyor.
Hikayeye ne zaman dahil olabiliriz.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
İnter 3 - 0 Genoa (Serie A)
İnter 2 - 1 Benfica (ŞL)
İnter Şampiyonlar Ligi'nde 5'te 5 yaptı ve hedefi olan 6'da 6'ya çok yaklaştı. Ligde de Juventus'un 5 puan önünde lider durumda bulunuyor ve otoritelere göre sezonun en önemli maçı birazdan oynanacak. İnter, Milan ile karşılaşacak ve eğer bu maçı alırsa 2. Juventus ile aradaki fark açılacak ve artık İnter kopacak.
Yemiyoruz ama atamıyoruzda.Gol yememek çok iyi ama atamamak kötü oluyor.
Şampiyonlar Ligi'nde 6'da 6 yapıp kupaya kadar gidebilirsin inşallah Emrah abi.
Milan 2 - 2 İnter
Maç süperdi, 2 kere öne geçtik ama kazanamadık. Penaltı yaptırtan Maicon, 3 dk uzatmanın verildiği maçta 90+2 de penaltı yapınca İbraa gole çevirdi ve skor 2-2 oldu. Bundan sonra maçı bitirmedi hakem 90+3'te Hazard soldan ceza alanına girdi ama şut çektiği anda hakem maçı bitirdi, ilginç bir pozisyondu. Sonuçta yenilmedik ve Juventus'un 3 puan önünde liderliğimiz sürüyor. Artık Juventus ve Fiorentina maçları kaldı. Bu maçlarda da beklediğimiz sonuçları almamız gerek.
Antreman programı mükemmeltekrar teşekkürler..
antrenman programını ben de istiyorum.müthiş bişeye benziyo![]()
Taktik Ven Antreman Paylaşım Alanında Paylaşıldı![]()
Senin kariyeri takip ettikçe içimde bir Seria A oynama isteği belirdi![]()