2-0 geriye düştüğümüz maçı 3-2'ye çevirdik. 90+3 te maç bitti derken Estonyalı Andreas Oper şok bir gol atarak maçın berabere bittiğini tayin etti. Ama gerçekten ligin en güzel maçlarından birtanesiydi.
![]()
2-0 geriye düştüğümüz maçı 3-2'ye çevirdik. 90+3 te maç bitti derken Estonyalı Andreas Oper şok bir gol atarak maçın berabere bittiğini tayin etti. Ama gerçekten ligin en güzel maçlarından birtanesiydi.
![]()
Zorlu Türk Telekom Arena deplasmanına çıkıyoruz!!!
Haydi Bucaspor! Hedefimiz kazanıp ilk 4 içine girebilmek!
HIRSIZ AYTEKİN DURMAZ!!!!!!!!
Akıllara zarar bir şekilde 3-4 metre ofsayttaki Mauiricio 90+2 de golü attı ve 3 puanımız gasp edildi!!
![]()
Renato Renato Renato....
Emin adımlarla ilk 4'e...
![]()
Ligin bitmesine 6 hafta kaldı. Bucaspor 4. sıradaki Galatasaray'ın sadece 2 puan gerisinde (HIRSIZ AYTEKİN OFSAYTTAN GOLÜ VERMESE ŞU AN GALATASARAY'IN ÖNÜNDEYDİK)
![]()
Kupadan eleyen ilk yarıda ligde yenen Antalyaspor'a bu maçta acımadık ve UEFA hedefini son 5 haftaya taşıdık!
Önümüzdeki haftaki rakibimiz UEFA'ya kalmak isteyen diğer takım Sivasspor! Manucho'nun kırmızı kart görmesi ise en büyük sorunumuz malesef...
![]()
İşte kıran kırana geçen TSL'nin 29. Hafta puan durumu...
![]()
MU-Cİ-ZE!!!! Sivası 90+1 de Eski Sivaslıyla mağlup ettik!!!
![]()
30. Hafta sonunda 53 Puanla 5. sıradayız ve ligin en fazla gol atan 2. takımıyız...
![]()
Serhat Akın......
![]()
31. Hafta sonunda Galatasaray'ın kaybetmesiyle 4. sıradayız....
![]()
Ligdeki çekişme görülmeye değer. Bucasporu ilk 4 de görmek istiyoruz!!!![]()
TariboWest
Bucaspor Ligi 4. Bitimeyi Garantiledi!!!!! 2011-2012 Sezonunda UEFA Avrupa Ligindeyiz!!!!!!!!!!!!!!!!
Bucaspor 2-0 Ankaragücü
İşte Puan Durumu!! Ligin Son Haftasında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlunda nefesler tutulucak! Bakalım timsah yürüyüşünü kim yapıcak
![]()
Tebrikler. Bursa ile Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışı vermesi de oyunun gerçekçiliğini ortaya koyuyor![]()
TariboWest
Oooov Lider Bursa'da Galatasarayla oynuyorFenerbahçe bizimle Trabzonspor ise Antalyasporla
Baya zorlu bir son hafta olucak
Şampiyonu Bucaspor ve Galatasaray belirledi!!! Spor Toto Super Ligin 2010-2011 Şampiyonu Bucaspor'un Fenerbahçe'yi KADIKÖYDE Galatasaray'ında Bursaspor'u Bursada mağlup etmesiyle TRABZONSPOR oldu!!!
Bucaspor olarak önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Liginde ülkemizi en iyi temsil etmeyi amaçlıyoruz... Ayrıca Medyada ismimin Fenerbahçe,Beşiktaş ve Galatasaray'da geçiyor olmasıda gurur verici.
Ama amacım Bucasporu İzmir'in en büyüğü değil Türkiye'nin en büyüklerinden biri yapmak.
Transfere 5 kuruş harcamadan 4. bitirdiysek kadroyu oturtup neden şampiyon olmayalım?
![]()
2010-2011 Sezonunun Teknik Direktörü Şenol Güneş seçilirken 2. lik ödülünü Taşkın Mahmutoğlu kazandı....
![]()
Yönetimimiz Top Half Finish için 120.000 € Transfer parası verdi. 1-2 Milyon beklerken biraz kötü bi rakam oldu ama durmak yok yola devam...
![]()
2011 Transfer Döneminde Juan Pablo Carrizo , Pellegrino , Hamit Altıntop , Gökhan Zan gibi önemli isimleri kattık. Hamit Altıntop bizim için MILAN'ın teklifini reddetti. GURUR VERİCİ!
![]()
Ragıp, Orhan Ak, Stjepan Tomas , Musa Aydın , Dady , Manucho , Ali Güneş gibi devamlı ilk 11'de oynıyan oyuncularımızı malesef kadroda tutamadık. Manucho ve Dady'nin yerine Nadson ve Roberto Palumbo , Musa Aydın'ın yerine Hamit Altıntop , Orhan Ak ve Stjepan Tomas'ın yerine Burak Özsaraç, Gökhan Zan ve Pellegrino'yu transfer ettik.
Bu seneki ideal 11imiz (Kayserispor hazırlık maçında 3-1 mağlup ettik ve Kayseride as kadrosuyla sahadaydı) ;
![]()
dostum hamit altıntop nasıl geldi yahu? Maaş bütçesi nasıl karşılandı?
Kadromda sözleşme yenilemeyen oyuncuların gitmesiyle maxiimum 900.000 (Key Player için) maaş bütçesi oldu. Hamit 1.200.000 istiyordu. Agent Fee 200.000 istiyordu. Agent Fee'yi 350.000 Hamit'e 750.000 verdim kabul etmedi 900 istedi. 800 verdim 850 istedi. Sign Feeyi arttırıp 800 teklif ettim kabul etti. Helder Postigayı bu pazarlıklara girerken elimden kaçırdım ama malesef.
UEFA'da gruplardan çıkarsın diye düşünüyorum. :P Başarılar..
Teşekkürler..
İşte oyuncularımızın aldığı yıllık ücretler ( TOPLAM ; 8.014.000 € ) ;
Geçen sene oynayıp bu sezon kadromuzda olmayan oyuncuların aldığı yıllık ücretler; ( Aldıkları ücretleri göstermek için yeni oyun açtım ) ( TOPLAM ; 6.870.000 € )
DİPNOT : Renato Caja , Hubocan , Nyman , Parola , Knopper , Cantoro , Serhat Akın , M.Hanifi gibi oyuncularında maaşlarını eklediğimizde geçen seneki kadro bu seneki kadrodan daha fazla maaş almakta...
![]()
Last edited by TaşkınMahmut : 26.Kasım.2010 at 00:44 Reason: Eski oyuncularla ilgili
4. lük çok iyi bir başarıBu sene Uefada bir şekilde üst tura çıkabilirsen çok iyi olur..transferlerde güzel takıma adapte olurlarsa yine ilk 5 i zorlarsın bu sene
)
Bu kadro ile ilk 3 e gireceğini düşünüyorum abi.![]()
TariboWest
Bu yaşıma geldim ilk defa İrlanda CUmhuriyetinde Fİngal diye bir takım olduğunu duydum. Hemde UEFA'da oynuyor. Her neyse efenime söyliyimYendik :P Hemde ateşli bir tribün ortamında (800 Kişi önünde)
![]()
2. Maç
Bu arada Sol kanada Boudewijn Zenden ve Sağ Kanata Roberto Pinto'yu transfer ettik. Maç bittikten sonra tüm transferlerimizin tanıtımını yapıcam.