Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 190 sonuç

Konu: Galatasaray'da Büyük Değişim | 2. Sezon

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Öyle deme benim oyunda Alman Liginde gol krallığında ikinci sıradaydı 20 golü aşmıştı yani

Aynen Nistelrooy leblebi gibi gol atiyor Almanya'da. Diamanti'yi alabilirsen al iyi oynuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Evet alacaktım ben Nistelrooy'u ama istemedi beni. Ben de Sheva ile anlaştım

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

nistelrooy istemez herhangi bir takımı ama sheva gelir

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Sheva yı dene derim ama Nistelrooyu alırsan daha iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

shevaaaa derim kaan

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Karabükspor 1-2 Galatasaray

Deplasmanda Karabükspor'u Rivas ve Cana'nın golleri ile 2-1 yendik.İki tarafında sert oynadığı karşılaşmasa 3 kırmızı kart çıktı.Rivas golünü attıktan sonra yediği kırmızı kart ile bizi 10 kişi bıraktı.Karabükspor'da yediği 2 kırmızı kart ile sahada 9 kişi kaldı.

KAAN ÖZKAN BASIN TOPLANTISI

Öncelikle yediğimiz kartların doğru olduğunu söylemeliyim.Bu ligde çok sert futbol oynamalısın.Bende bunu yapıyorum.Taktiği ve oyuncuları tamamen sert futbol felsefeme göre hazırladım.Defanstan başlıyor forvetimize kadar sert oyuncularımız var.Cana ve Bradley'e daha çok iş düşüyor bu taktiğimizde.Bu maçta da onu gördük.Takım kaptanımız Cana'nın sert futbol konusunda ne kadar teccrübeli olduğunu bilmeyen yoktur.Diğer arkadaşlarına da bu konuda sürekli yardım ediyor.Karabükspor'un hocasının ise penaltımız verilmedi diye isyanları varmış.Ona söyleyebileceğim tek söz böyle şeylere hiç gerek yok maçta adam gibi taktik yapsaydın kazanırdın ve bu boş laflara da gerek kalmazdı.

Jozy Altidore GALATASARAY'DA !

Villarreal'in ABD'li genç yıldızı Jozy Altidore'yi sezon sonuna kadar kiraladık.ABD'li oyuncu için Villareal'e €400k kiralama ücreti ödeyeceğiz.Eğer Jozy Altidore'yi beğenirsem bonservisinin alınacağını da belirteyim.

Galatasaray 1-0 Kayserispor

ZTK Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında Kayserispor'u Neill'in tek golüyle 1-0 yendik.Böylece toplamda 4-1'lik bir skor ile Yarı Final'e yükseldik.

Galatasaray 1-1 Antalyaspor

Ligde Antalyaspor ile Altidore ve Tita'nın karşılıklı golleri ile 1-1 berabere kaldık.Çok iyi oyunumuza rağmen Altidore'nin golüyle üstünlüğümüzü sürdürürken Tita'nın 90+2'de gelen golü Antalyaspor'a beraberliği getirdi.BJK'nin geçen hafta yaptığı puan farkıyla aradaki fark 5'e inmişti ancak bu hafta da yaptığımız puan kaybı ile arada ki fark 7'ye çıktı.

KAAN ÖZKAN BASIN TOPLANTISI

3 şutumuz direkten döndü tamamen bizim açımızdan şanssız,Antalyaspor açısından ise şanslı bir maçtı.90+2'de gelen gol ile deliye döndüm ve yedek kulübesini tekmeledim.Çok sinirime gitti gelen son gol.Lider ile puan farkının 7'ye açılmasıda bizim için kötü oldu artık farkına varmalıyız her şeyin.

Transferlerden Son Görünüm

Transfer dönemi kapandı işte yaptığımız tüm transferler.İlk 11'imiz çok iyi olmasına rağmen gelecek sene AMC'ye takviye yapacağız.Yedek kadro olarakta hiç iyi değiliz gelecek sene de bir çok transfer yapacağımızı söylemeliyim.Kasamızda €3M bıraktık iyi de oldu.

sakary Ali Misafir

Antalya'yı yenebilseydin liderden kopmazdın ama sağlık olsun daha lig uzun.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Antalya'yı yenebilseydin liderden kopmazdın ama sağlık olsun daha lig uzun.
    Sağolasın Ali..Antalya kadar ballı takım yok yav neyse artık 2. senemizde yeneriz onları..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

o fark normalde kapanırda takımın başında sen varsın abi yav
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    ben olunca başarı geç geliyor ama öz geliyor

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Altidore İyi Bir Transfer Ancaak Ligde Kümede Kalırsan İyi
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Konyaspor 1-1 Galatasaray

Konyaspor deplasmanına bir çok oyuncumuzdan eksik çıktık.Maçta çok iyi oynamamıza karşın Konyaspor ile 1-1 berabere kaldık.Emre Toraman'ın golüyle öne geçen Konyaspor karşısında beraberliği Anıl'ın golü ile yakaladık.Anıl'ın golünden hemen sonra Kewell penaltıyı değerlendiremedi ve 3 puan alabileceğimiz karşılaşmadan 1 puan aldık.

Galatasaray 5-2 Kayserispor

Gol düellosu olduğu karşılaşmayı 5-2 kazandık.Ayrıca Kayserispor 1 penaltı vuruşundan yararlanamadı.Bu maç ile 4 hafta sonra sahalara dönen Baros 2 gol atarak takımımızın galibiyetinde önemli rol oynadı.

Ankaragücü 0-0 Galatasaray

Ankara'da çok zevksiz geçen maç başladığı gibi bitti.Zeminin berbat olması da dikkatlerden kaçmadı.

Galatasray 0-3 Beşiktaş

Bizim açımızdan çok önemli olan Beşiktaş derbisini sahamızda 3-0 kaybettik.Kesinlikle hakettiğimiz bir mağlubiyetti defansımız çok etkisizdi.Oyunculara gerekli cezalarıda verdim.Bir çok oyuncunun bileti kesildi bu maçta.Diğer maçlarda çok farklı bir kadro olacak.

Bursaspor 2-4 Galatasaray

Deplasmanda Bursaspor'u 1-0 geriden gelip 4-2 yendik.Sercan'ın kaleciyle karşı karşıya kaldığı bir çok pozisyonları değerlendiremedi Bursaspor.Biz yine defansif anlamda kötüydük ancak ofansif olarak gayet iyiydik Bradley bu maçta çok büyük bir sürpriz yaptı zaten son şansıydı eğer katkı yapamasaydı bir daha ki maç oynamayacaktı 2. yarıda girmesine rağmen 2 gol attı.Galibiyetimizde payı çok büyük.

Galatasaray 4-1 Bucaspor

Bucaspor'u sahamızda çok rahat bir şekilde 4-1 yendik.Bradley yine sahnedeydi 1 gol 1 asist ile katkısını devam ettirdi bu maçta da.Artık ligin bitmesine 8 hafta kaldı lig puan durumunu eklerim birazdan.Şimdiden söylemeliyim artık şampiyonluk çok zor BJK ile aramızda 12 puan fark var 2. Trabzonspor'un bile 10 puan farkı var BJK ile.Artık şampiyon gözüyle bakabiliriz BJK'ye..Bizim hedefimiz artık 2.'lik ŞL'ye katılırsak çok iyi olacak..

sakary Ali Misafir

Çok dengesiz sonuçlar almışssın.Beşiktaş'ta farkı açmış.2'likte zor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Spor Toto Süper Lig Puan Durumu

@Ali: Bir çok oyuncu gitti yerlerine gelenler hemen uyum sağlayamadılar yapacak bir şey yok.2.'lik zor ancak Trabzonspor ile maçımız olduğunu düşünürsek fazla zor olmayabilir.BJK aldı başını gidiyor biz 4 takım 2.'lik mücadelesi veriyoruz resmen.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    puan farkı çok açılmış abi ama ben demiştim
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Puan farkı gerçekteki kadar olmasa da baya açılmış.Bu sene ligi 2.sırada noktalayacağını,asıl başarıyı ise seneye yakalayacağını düşünüyorum Kaan abi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

puan farkı çok açılmışta transferler iyi altidore le bradley özellikle başarılar kapatırsın sen o farkı

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

attığın ve yediğin gol sayısına bakarsak ya hucum ya defans birini tercih edip seneye hazırlanmak gerek bu arada lig cok heyecanlı bence 4 takımın mucadelesi harika

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Teşekkürler hepinize arkadaşlar ilginiz için..Yarın devam edeceğim..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

beşiktaş farkı açmış kalan 8 maçın 5 tanesini yenilmesi lazım.
    şu aşamada şampiyonlar ligine katılmak başarı kıstası olarak görünüyor.
    iyi şanslar
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Spor Toto Süper Lig 27-28-29-30-31. Hafta Maçlarımız

Gaziantepspor 0-0 Galatasaray

Zorlu Gaziantepspor deplasmanı bizim açımızdan çok zevksiz geçti.Baros ve Cana'nın yokluğunu hisseden takımımız bu deplasmandan 1 puan almakla yetindi.Baros'un yerine oynayan Anıl Dilaver sahada 90 dakika kalırken,kaleciyle karşı karşıya 2 önemli pozisyondan yararlanamadı.Bu puan kaybı ile 5. sıraya geriledik..

Manisaspor 0-1 Galatasaray

Yine deplasman yine zevksiz bir maç..Özellikle ilk yarıda sadece 1 önemli pozisyon izledik oda yine 90 dakika sahada kalan Anıl'ın uzaktan harika şutu ve topun direkten auta gitmesi..Gol olsa jeneriklik bir gol olacaktı ama şansı yok çocuğun..İkinci yarıda ise dakikalar 73'ü gösterdiğinde Anıl ceza sahası içinde yere düşürüldü ve hakem penaltı noktasını gösterdi.Topun başına geçen Harry Kewell topu ağlarla buluşturdu ve bize galibiyeti getirdi.Bu galibiyet ile tekrar 4. sıraya yükseldik.

Galatasaray 3-0 Trabzonspor

Geldik kritik maçımıza..Maç sahamızda..Rakip 2. sıradaki Trabzonspor..Yenersek 1 puan fark ile önlerine geçeceğiz.Maç başlar başlamaz Trabzonspor kaleyi kovalamaya başladı 45. dakikaya kadar böyle geçti maç hiç atak yapamadık ne olduysa 45+1'de oldu sahneye asistcimiz Emanuelson çıkıyor ve harika bir golle takımımızı öne geçiriyor.İkinci yarıda ise bu çıkışımız devam ediyor Emanuelson attığı golün üstüne 2'de asist yapıyor ve galibiyetimizin mimarı oluyor.Skibbe Lincoln'e ne kadar güvendiyse bende Emanuelson'a o kadar güveniyorum kendisini buldu artık daha çok goller atıp daha çok asistler yapacak..Bu galibiyet ile 2. sıraya yükseldik.

İ.B.B 2-1 Galatasaray

Olacak iş değil tamda 2. sıradayken bu mağlubiyet hiç olmadı..Kupa maçında sırf bu maçı düşünerek as oyuncuların çoğunu oynatmamıştım ama as oyuncular bu maçta berbattı..Mağlubiyeti kesinlikle hakettik diyebilirim.4. Sıraya geriledik tekrardan..

Galatasaray 4-1 Gençlerbirliği

Kupada da 4-1 yendiğimiz Gençlerbirliği'ni ligde de aynı skorla yendik.Bu galibiyet ile 3. sıraya yükseldik ve ligin bitimine 3 hafta kala Trabzonspor'un 2 puan gerisindeyiz.. Maçta tek sevindiğim şey Pektemek'in 54. dakikadaki golüydü..

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final 1. Maç

Gençlerbirliği 1-4 Galatasaray

Çoğu yedek ağırlıklı oluşan kadromuzla Gençlerbirliğini 4-1 yendik.Deplasmanda elde ettiğimiz bu avantaj ile finale çıkmamız neredeyse garanti ama yine de 2. maçta da rahat oynamayacağız..

- Ligin bitimine 3 hafta kalan Beşiktaş şampiyonluğunu ilan etti..Lig Puan durumu ve 2.'lik kapışmasında olan 4 takımın kalan maçlarını az sonra ekleyeceğim..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ibb ve antep te puan kaybetmen kötü bence anıla o kadar çok sabretme trabzonu 3-0 yenmek 2.lik için büyük avantaj kupayı alıp 2. olursun inş.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zaten seneye Anıl pek oynayamayacak gibi bu sene oynuyor işte Baros sakattı zaten Gençler maçı ile döndü sahalara oda gidecekler listesinde.Süreklü sakatlanıyor Altidore'yi ucuza kapatırsam onun yanında 1 forvetle daha anlaşıp forvet transferini kapatırız diye düşünüyorum.Ayrıca Sinan çokta iyi çıkmadı FM 2010'a göre daha kötü onu 2. kalecimiz yapacağız büyük ihtimalle..2. Sezonda daha iyi bir kaleciyle anlaşabiliriz.

sakary Ali Misafir

En azından kupayı kazanarak kötü sezonda bir moral olabilir.Belki 2.oluursak daha da güzel. olur

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zaten bu sene pek bir beklentimiz yoktu transferlerin uyum sağlaması zamanımızı alacaktı zaten daha çok adam gelip gidecek 2. sezonda..STSL'de de çok iyi transferler oluyor takımların bütçesi bayağı bi gelişti 2. sezon onlarda güzel transferler yapacaklardır..

Lig Puan Durumu :

Beşiktaş Şampiyonluğunu ilan etti.Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren 4 takımın kalan maçları..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

2.sırada tamamlayacağız bu ligi.Buna can-ı gönülden inanıyorum Kaan abi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sağol Yunus inş. diyelim.TS'de 2 deplasman oynayacak bizde.Ama bakarsak 3 rakibimizde son 4'te yer alıyor.TS'nin rakiplerinin 2'si bizle oynayan Kasımpaşa ve Eskişehirspor.Diğeride son oynadığımız Gençlerbirliği.Biz 3 te 3 yapıp onların puan kaybını bekleyeceğiz.2'li averajda her türlü üstünüz TS'den.

Bu sene 2.lik de iyi diger sezon iyi transferlerle sampiyonluk gelir ins. Forveti güclendirirsin bi de yaratici Amc ile takim düzelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalan 3 maçını rahat alırırsın gibi.Ama es-es ve Paşa zorlayabilir.Son kozlarını oynayacaklar.Sonuçta Ts'de onlarla oynayacak.Ş.L ön elemesine katılırsın inşallah.

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri