Ulen Nereye Balına Bir Şampiyonluk Aldın Perçinlemeden Gitmek Olmaz, Heleki O Takımla Avrupada İş Yapmadan Gitmek Hiç Olmaz.
Bu Arada Bize Messi ve Ronaldoyu Getir Ondan Sonra Git Zincirleri Sen Kır Getir O Adamları.
Ulen Nereye Balına Bir Şampiyonluk Aldın Perçinlemeden Gitmek Olmaz, Heleki O Takımla Avrupada İş Yapmadan Gitmek Hiç Olmaz.
Bu Arada Bize Messi ve Ronaldoyu Getir Ondan Sonra Git Zincirleri Sen Kır Getir O Adamları.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Helal olsun abi mükemmel bi olay olmuş şampiyonluk.A.Bilbao ile daha Avrupa Kupası alacaksın nereye yahu hemen bi şampiyonlukla
Zincirleri Kırmak Sana KalmışBelki Sana Tapmaya Başlarlarsa Her Dediğini Yaparlar.
Barcada Forma Reklamı Aldına Göre Kırarsın Sen Bu Zincirleri Urfanın Acısı Yeter
Bu Arada llrontenin 50-60 Gol Attı SandımÖyle Bir Söyledinki Daha 31cik de Kalmış
![]()
Zincirleri Kırmak Sana Kalmış Belki Sana Tapmaya Başlarlarsa Her Dediğini Yaparlar.
Barcada Forma Reklamı Aldına Göre Kırarsın Sen Bu Zincirleri Urfanın Acısı Yeter
Bu Arada llrontenin 50-60 Gol Attı Sandım Öyle Bir Söyledinki Daha 31cik de Kalmış
oynadıgı mac basına 1 gol düsüyo hocam
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
David'i Ucuza Satmışın İyi Adamdı
Ohoo abi daha ilk seneden şampiyon olunmaz ki.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Athleticte ilk devre macerası sona erdi.![]()
İlk devre fıtık dönemi gibi gecti.. bir cok macta istenilen skoru elde edememekle beraber oyuncularımın bir cogu formsuzlukları ile dikkat cekmeyi başardı..
Avrupada ise bayern ve portonun gölgesinde kalarak grubu 3. sırada bitirip uefa avrupa ligine düştük ve avrupa maceramıza avrupanın en büyük 2. organizasyonu olan uefada final i arayarak devam edecegiz.
La Ligada puan durumu
gecen yılın sampiyonu olmamıza ragmen aldıgımız beraberlik ve maglubiyet sayısı göze carpan tek eksimiz..
öte yandan oyuncularımın formsuzlugu sezona damgayı vurmayı basardı..
Şampiyonlar Ligi Grubumuz..
Gruptan cıkmayı son maca bıraktık ve porto sürpriz yaparak bayerni yenerken bizide uefa avrupa ligine itmiş oldu
Uefa avrupa Ligi Eşleşmeleri
Kobenhavn eşleşmesini atlamamız halinde olası rakibimiz paris temsilcisi olacak..
Takımı Bırakır Gidersen Mezarına Gelmem![]()
Athletic'te 2. devre analizi..
Aslında ilk devre cok güzel gecmesede umutluyduk fakat ipler galibiyetsiz uzun bir seri ile gerildi kobenhavn'a elenmemiz ise ipleri kopardı. sezon boyunca isteksiz bir sekilde ligi bitirip yeni ufuklara yelken acmak istedim..
La liga puan durumu
La liga'nın son şampiyonu olarak bbaşladıgımız sezonu zor da olsa 4. bitirmeyi başardık.
buradaki misyonumu ttamamladıgımı düşünüyorum bundan sonraki hedefim dünyanın devlerinden birini calıstırmak olacak..
Öncelikle Takip edip yorum yapan arkadaşlara tşk ediyorum.
Athletic' yönetiminden ultimatom yedim. sebebi ise gereksiz olarak sık sık bütce istegim miş..
istifamı verdigim an bir cok taraftar adeta kahrolurken bir cok kişi ise secimin yerinde oldugu görüşündeydi.
fakat athletic clube 2 sezonda 1 lig şampiyonlugu 1 ispanya kral kupası(süperKupa) 1 ispanya ligi 4. lügü 1. de ispanya kupası ceyrek finali heyecanı yaşattım..
sıra simdi yeni ufuklara yelken acmakta..
avrupadaki merdiven takımlardan biri olan shakhtar donetsk ile 1 yıllık 3,800,000 € alacam.![]()
Heyecan başlarken takım bütcemiz gayet iyi 75 m€ gibi bir bütce ile takımı yeniden kurup avrupada kupa kovalayacagız..
Takımın avrupada katılacagı kupa Uefa avrupa Ligi olacak.
İfla Olmazsın Artık![]()
Bütçe İsteyipte Sanki Ronaldoyu mu Neymar'ımı Alacaksın![]()
Sen Yat Uyu Bence TurğayımUykunu Alamadın Heralde
Bende Uyucam Şimdi
![]()
Shaktar iyidir başarılar abi.O bütçe ve sendeki transfer canavarlığını düşündükçe neler olacağını düşünemiyorum
Hadi bakalım Shaktar'da başarılar aslanım
...
lucescunun yapamadığını yap hocam transfer bombalarını patlat
Hocam bu sene bütün kupaları kazanmanı bekliyorum![]()
güzel yorumlar icin tşk ederim arkadaşlar..
transfer sezonu
Transfer sezonunda bir cok oyuncu ile anlaştık fakat en göze carpanları serbest transferlerimizdi..
klübümüzün efsanelerinden thymoschuk'u zhirkovu ve drenteyi alarak cok karlı bir iş yaptık. oyuncular suan üst düzey performans gösteriyolar.diger transferlerimize söyleyecek söz yok.
Oynadıgımız maclar..
Ligi 8-0 lık bir zaferle actık hersey iyi derken dnipro macında ilk nazar boncugumuzu taktık..
uefa avrupa liginde ise rahat bir oyunla gruplara kalmayı basardık...
Lig Tablosu
6 macta zirvenin sahibi biziz.. ilk 6 haftada beklenenin cok cok üzerinde gol atmayı basardık..
uefa avrupa ligi grubumuz
man city'nin grubumuza düşmesi bizim icin cok önemliydi takımımızı bu macta görüp avrupada neler yapabiliriz diye karar verme sansımız olacak.
fazla detaya giremesemde bişiyler paylaştım arkadaşlar.fakat detaylı bişiyler atmaya vakit bulamıyorum bu aralar. k.bakmayın
![]()
Ulen Bir Seferde Alma Şu Neymar'ı Yahu Fıtık Oldum İyice O Adama
Bu Arada Filistinle Hazırlık Maçı Talep Ediyorum Gel Destek Ol Turğayım![]()