Gençler sakin olun,konuyu karıştırmayın özelden tartışın,tartışacaksanız.
Adam durup dururken bana sen çok mu biliyosun falan diyor konunun onla alakası yok basit bir eleştiri yaptım ki 2.sayfada bir arkadaş daha yapmış yiğitin iyiliği için.
Real Madrid iyi gidiyor. Barca'nın düzelmesi lazım
Şampiyonlar Ligi E Grubu 3. Maç
Bu Galibiyetle E Grubunda 7 Puanla Lideriz...
![]()
BBVA Liga 8.Hafta
Maç Sonu İstatisliklerinden Galibiyeti Hak Ettiğimiz Ortada
İspanya Kupası 4.Tur 1.Maç
Zayıf Rakibimizi Tam 6 Golle Geçtik! Messi Ve Hamsik'in Attığı Goller Görülmeye Değerdi!
Six Of The Best For BARCELONA
![]()
Adın Her Neyse Adam Orada Demişki , Adapte Olamadım Senin Kariyerlerini Biliyoruz.. Herkesi Kendinle Kıyaslama 1. Sezon Kümeye Oynar. 2. Sezon Tüm Kulvarda Şampiyonluğa.. Bu Arada İsmim Levent O Adam Dediğinin 1 İsmi Var !!
Benim ismim de Arda değil Burak şu 1 ! Ayrıca herkes Barca'ya eleştiri yapmış Yiğit'i senden iyi tanıyorum normalde nası kariyerleri var biliyorum ondan şaşırdığım için öyle dedim sana noluyo anlamadım flood yapıyoruz boşuna kariyere.
Ben Sana Dedimki Senin Kariyerlerini de Biliyoruz Harikalar Yarattın Hem Yiğit Hem Sen Ustasınız Birşey Demiorum. Zaten Ben İlk Defa Gördüm Yiğit'in Böyle Büyük Takımla Kariyer Açtığını..
tamam yav niye tartışıyosunuz tartışmayın:
bu arada real iyi gidiyo
![]()
BBVA Liga 9.Hafta
Evimizde Önemli Bir Galibiyet Aldık...
Barcelona Yönetimi Ek Bütçe Verdi Teşekkürlerimi Sunarım Fakat Real Madrid'e Verilenle Bize Verilen Ek Bütçeye Bakmanızı İstiyorum.
Real Madrid'in sugar daddy'si var demekİki takıma da başarılar, iyi gidiyorsunuz son maçlarda.
Şampiyonlar Ligi E Grubu 4. Maç
Yine Aynı Takım Yine Aynı Skor... Bu Galibiyetle Puanımızı 10 Yükselttik Ve Gruptan Çıkmayı Garantiledik..
![]()
BBVA Liga 10.Hafta
Rakibimizin Atletico Madrid'le 1-1 Berabere Kaldığı Bir Haftada Getafe Gibi Bir Takımla Maçın Bitimine 4 Dakika Kala Yediğimiz Golle Galibiyeti Kaçırmamız Beni Çok Üzdü![]()
![]()
Last edited by yigit32 : 13.Şubat.2011 at 00:08
Galibiyeti Son Anda Kazandığını Söylesene![]()
Levent kardeşim iş uzayacak boşuna tartışmaya gerek yok ben hatalıyım tamam mı ? Konu kapansın.
Öncelikle ikinize de başarılar umarım uzun soluklu bir kariyer olur. Real iyi gidiyorda Barça'da bir tutukluk olduğu kesin ya fazla defansif oynuyorsun ya da forvetlerinde bir sorun var buna çok kısa zamanda bir çözüm bulman lazım. Real'e diyecek bir söz yok zaten.
İspanya Kupası 4.Tur 2.Maç
BBVA Liga 11.Hafta
Villarreal'i 3 Gol 3 Puan
![]()