Eyvallah Ümüt.Lig çok çekişmeli gidiyor devre arasına gelmek üzereyim gelince ss'leri ekleyeceğim...
Eyvallah Ümüt.Lig çok çekişmeli gidiyor devre arasına gelmek üzereyim gelince ss'leri ekleyeceğim...
İlk Devre Sonuna Kadar Oynadığımız Maçlar
B.Asya 1. Lig Puan Durumu
Genel Değerlendirme
Ligin ilk devresini 10 galibiyet,3 beraberlik ve 4 yenilgi ile lider olarak tamamladık.Lig sandığımızdan daha da çekişmeli geçiyor 1-8. sıra arası 5 puan fark var.Çok iyi oynadığımız maçlarda bile puan kayıpları yaşadık.ZTK'da ise 1. ve 2. tur maçlarını geçmemize rağmen play-off turunda Trabzonspor'un elinden kurtulamadık.Genel anlamda çok iyiyiz diyebilirim.Transfer döneminde ise 1 transfer yapabileceğimizi belirteyim.İlk devre sol açıkta Alparslan Erdem ile idare ettik ancak bize tam sol açık oyuncusu lazım.O mevkiiye oyuncu bulabilirsek daha transfer yapmayacağız.
Çok başarılı gidiyosun kanka.Liderlik bunun göstergesi.Sene sonu STSL'de görürüz seni inşAllah
Skorlar süper, liderlik muheşem. Süper Lig'e çok az kalmış tebrikler![]()
Teşekkürler arkadaşlar.Elimizdeki kadroyla elimizden geleni yaptık.Sol açık transferi yaparsak daha da iyi oluruz diye düşünüyorum.
Duyuru : Transfer
Takımımız,Boluspor'da forma giyen 22 yaşındaki Gürkan Öztürk ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı.Ayrıca futbolcumuz Görkem Arslan'ın sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı.
Hayırlı olsun bakalım![]()
Geçen sezon İstanbulspor'da 33 maçta 12 gol 7 asist yapmış.Sol açığa aldık eğer STSL'e çıkamazsak bir yıl daha bizimle olabilir.
Duyuru : Transfer
Fenerbahçe'de forma giyen kaleci Volkan Babacan ile 3 yıllığına anlaştık.Fenerbahçe kulübüne €35k ödeyeceğiz.
İyi transferler geliyo kanka![]()
Başarılar dilerim Kaan.Başından sonuna kadar baktım.İyisin iyi.
iyi yerdeyiz ancak puanlar birbirine çok yakın..inşallah süper lige yükselen oluruz..
Şampiyonlar Ligi günlerini bekliyorum Kaan..
hadi ha gayret cıkacaz süper lige
2. Devrede Aldığımız Toplu Sonuçlar
Lig Sonu Puan Durumu(Eskişehir ve bizden sonra play-off şampiyonu K.Erciyes Süper Lig'e yükseldi.)
Yılın Takımı(4 Oyuncumuz var.)
Genel Değerlendirme
Açıkcası 2. devre sandığımızdan daha zor geçti.Çok puan kayıpları yaşadık 2. devreye gümbür gümbür başlayan Eskişehirspor ligi şampiyon tamamladı.Bizde son hafta aldığımız beraberlik ile 2. sıraya yükseldik.Kardeşimiz Göztepe,Adanaspor'u 2-1 mağlup edince bize beraberlik yetti ve Süper Lig'e yükseldik.Elimizdeki kadroyla ancak bu kadar iş yapabilirdik.Çok hareketli bir transfer dönemi bizleri bekliyor.
Bende göz-gözle yardırıyorum ikinci senemde yükseldim bank asyaya ilk yarıyı 9 puan farkla lider kapattım fakat birden ne olduysa takıma üstüste puan kayıplarıyla denizli lider oldu 32.haftada.bank asya ikinci devrede sıkıntı varbaşarılaar
![]()
eto'o bitmiş.
Hoşgeldin Başımın BelasıGeldiğin Gibi Dönersin İnş
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Tebrik ederim kanka gönül isterdi şampiyon yükselelim ama olsun bu da büyük başarı.Süper Lig'te başarılar dilerim
Transfer çalışmalarına başladık.Yarın ss'leri eklerim.
ÖMER GÜVENÇ İLE SÜPER LİG'TE GÜNDEM
LİG TV SPİKERİ :süper ligte ilk sezon hedef ne olcak hangi mevlkilere transfrler yapmayı planlıyoruz ayrıca yerli pazarımı yabancı pazarına mı yönelmeyi düşünüyonuz
Transfer sezonu bitti.Transfer geçmişimiz ve ligde oynadığımız 3 maç birazdan sizlerle...
Bekliyoruz Kaan![]()
2012/2013 İlk Yarı Transfer Dönemi
Başkan sağolsun €2.2M'luk bir bütçe ayırdı bize.Bizde bu bütçeyi iyi değerlendirdik ve yine takımı baştan yarattık.Makukula,Kere,Barış Ataş,Mustafa Yumlu ve Olembe dışındaki futbolcular bedelsiz olarak alındı.İyi bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum ligde kalmak için gayet yeterli bir kadroya sahibiz.
Spor Toto Süper Lig 1-2-3. Haftalar
Gençlerbirliği Deplasmanından 1 Puanla Döndük.
Sahamızda Kayserispor'a 3-0 mağlup olduk.
Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldık.
Ligde Son Durum
Ligte kalacak bi kadro o da sana yeter
Spor'u değilde Toto'yu görmüşsün sanırım Süper Lig'de. Umarım bu sezon kümede kalırsın.