maalesef yapamadıkSüper lig hayırlı olsun.Kaliteli adamlar alırsan ilk 10'da olursun ..![]()
İso anket açsana .
16.mı bitirir , 17.mi , 18.mi diye.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Olsun önemli olan ligte kalmak![]()
sen serbest transfer piyasasına bir göz gezdir belki bir iki takımı kurtaracak adam bulursun
ama bu sezon ligde kalacağına inanıyorum
inşallah yönetim devre arası para verir
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
BanBan'ım çakar işte böyle İsot, Ayık ol.![]()
Zorlu maçlar gelmiş üst üste. Transfer dönemi de pek iyi geçmemiş bana kalırsa. Umarım ligde tutabilirsin takımını.
7
Bide bakarsın şampiyon olur Ordum
Olur mu olur![]()
19İso anket açsana .
16.mı bitirir , 17.mi , 18.mi diye.
ben takımda kalıcam mı merak ediyomOlsun önemli olan ligte kalmak![]()
bu yönetim anca avcumuzu yalatırsen serbest transfer piyasasına bir göz gezdir belki bir iki takımı kurtaracak adam bulursun
ama bu sezon ligde kalacağına inanıyorum
inşallah yönetim devre arası para verir
birde maç sonu menejeri güya bana dostça yaklaşıyor moral veriyor hahaBanBan'ım çakar işte böyle İsot, Ayık ol.![]()
hiç iyi geçmedi hepsi yaşlı miladını tamamlamış oyuncular.Ama ilk sezonu bir atlatsak düşmeden.Tabi zor gözüküyor...Zorlu maçlar gelmiş üst üste. Transfer dönemi de pek iyi geçmemiş bana kalırsa. Umarım ligde tutabilirsin takımını.
olur olurBide bakarsın şampiyon olur Ordum
Olur mu olur![]()
![]()
hakikaten şamar oğlanına dönmüşsün15.olsan ordu taraftarı şampiyon olmuş gibi çıldırır
ama bi 5-6 maç daha böyle gidersen yönetim seni şutlar gibime geliyor
![]()
sevinirde dediğin gibi sonumuz yakın mesafe hahahakikaten şamar oğlanına dönmüşsün15.olsan ordu taraftarı şampiyon olmuş gibi çıldırır
ama bi 5-6 maç daha böyle gidersen yönetim seni şutlar gibime geliyor
![]()
![]()
devam ederim ama 15. sıradayız 15. devam edebiliriz hehekovulursan yinede devam et kariyerezevkli oluyor senin kariyer
![]()
amin16.olmada![]()
bakıcaz artık
O
Turgutlu maçı ne olmuş öyleKendine getirir seni
![]()
Aman aman avaraj ne kötü öyle.Sakın puan kaybetme bundan sonra![]()
Geçen yılki şamar oğlanı taktiği mi dönüyor yoksa İsmo.
inşallahTurgutlu maçı ne olmuş öyleKendine getirir seni
![]()
yenilceksek en iyi şekilde yeniliriz hahaAman aman avaraj ne kötü öyle.Sakın puan kaybetme bundan sonra![]()
yıkılmıycaz devam edebilirizGeçen yılki şamar oğlanı taktiği mi dönüyor yoksa İsmo.
![]()
güzel güzel2 haftada 4 puan
ligden düşmek için hiçbir sebep yok
![]()
2 maç üst üste kazanırsak toplarız demiştim toplamışızda çok zevkli kariyerin ligte kalıcaz bu sene
İsot ligde kal yeter bu sene.
Şamar Oğlan İsot. Güzel durdu he.![]()
Senden çirkefleride mi varmış ligde İsom.
Yalnız kariyerin çok güzel gidiyorAnlatımın açısından vss.En azından bu yıl ligde kalalım ki öyle gözüküyor gelecek yıllarda basamak basamak ilerleriz.
şampiyon olucaz şampiyongüzel güzel2 haftada 4 puan
ligden düşmek için hiçbir sebep yok
toparlanıyoruz sonra bir anda bir olaylar oluyor ama hayırlısı2 maç üst üste kazanırsak toplarız demiştim toplamışızda çok zevkli kariyerin ligte kalıcaz bu sene
hoşuna mı gitti heheİsot ligde kal yeter bu sene.
Şamar Oğlan İsot. Güzel durdu he.
demek kiSenden çirkefleride mi varmış ligde İsom.
inşallah teşekkürlerYalnız kariyerin çok güzel gidiyorAnlatımın açısından vss.En azından bu yıl ligde kalalım ki öyle gözüküyor gelecek yıllarda basamak basamak ilerleriz.
![]()