Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hikayeler Süper Gerçekten![]()
Bakalım Hangi Takım Gelicek Nerden Çıkıcaz Çok Merak Ediyorum![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
6 saat bir aşkın önüne engel mi:d
Git gel 12 saat, yarım gün.. o yarım günde neler yapılmaz ki Ankara da Gizem ileBen bi başbakanla görüşeyim de hızlı tren meselesine el atsın bir an önce. Yoksa 6 saat bizi çok bekletir. Hasrettii özlemdi, sılaydı derken menejer olamayacak.
Menajer olur, her gün uçakla gelir gider ne var yahu![]()
Fazla alıntı yapamıyorum o yüzden diğer arkadaşlar alınmasınlarHepsine çok teşekkürler
Kardeşim senin yorumlarına gülmemek elde değilNeler yapılmaz ki
Her gün uçakla gidecek parayı çıkartabiliriz umarım
------------
Gizem'le tartışmıştık.Ertesi gün buluştuk.Ne şebeklikler yapıyorum ama hiç pas vermiyor.Sonunda " Babanla gelirsin işte Bursa'ya.Nolur böyle yapma.Bende kazanmak isterdim Ankara'yı.Ama olmadı yapamadım " diyerek acındırdım biraz kendimi.O da biraz yumuşadı.
Bursa seferi başlıyordu artık.Ailemi,Gizem'i ardımda bırakarak yeni bir yaşam,yeni bir çevre.Annem ve dayımla önceden gidip bir ev tutmuştuk.Evi dayadık,döşedik bizimkiler gitti.İlk günler sürekli dışarıdan yiyordum.Gizem arıyordu üzülmesin diye " İyiyim " diyordum.Her hafta sonu Ankarada'ydım.2 gün duruyor ardından ağlayarak vedalaşıyorduk Gizem'le.
Evde televizyon izlerken bir gün kapı çaldı.Karşı komşu Nurcan teyzeydi.Bana yemek yapıp getirmiş nasıl mutlu oldum anlatamam.İşte konuşuyoruz " nerelisin,ne okuyorsun,naparsın " .Elimde olsa kadını içeri davet edip muhabbete devam edeceğim.Neyse biraz konuştuktan sonra Nurcan teyze ayrıldı.
Nurcan teyzenin kocası öğretmenlikten emekli olmuş.2 tane evlatları varmış.Kız olan 22 yaşında nişanlı,erkek olan askerdeymiş.
Okulda dersleri fazla aksatmamaya çalışıyordum aklıma başıma gelmişti.Yeni arkadaşlıklar kurmuştum az da olsa ama bana en yakın karşı komşumuz Nurcan teyzelerdi.Bana her gün yemek,börek,pasta getiriyor halimi hatrımı soruyordu.Kocası para sıkıntın falan olursa çekinmeden iste diyordu.Her zaman parasız kalırsam naparım diye bir sıkıntı vardır öğrencilerde yani en azından bende.Bu sıkıntıdan Ersin amca kurtarmıştı beni.Bir öğretmen maaşıyla geçinen bu aile,gördüğün en zengin insanlardı ama bu gönül zenginliğiydi.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Roman iyi gidiyor Berk.Baskısı ne zaman çıkıyor bunun ?
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Allah tan Nurcan teyze evliymiş hatta kızı da nişanlıymış, buradan bize bir sıkıntı çıkmaz. yok nurcan teyze ile yok nurcan teyzenin kızı ile diye başlayan ve sonrası ....... şeklinde devam eden bir kariyerolmaz. Tabi şimdilik..
Biz kariyeri, takım çalıştırmayı falan gectik ; futbol, takım, top gibi terimleri ilk defa ne zaman kullanacak merak ediyoruz.
3 sayfa oldu hala tık yok .Ne zaman başlıycan menejerliğe
![]()
Başlama daha iyiyiz böyle Berk. Ama ayırdığın vakti biraz daha fazlalıştırırsan daha iyi olur.
Bu kariyer yeşil sahalarda değil herhalde![]()
Teşekkürler arkadaşlar.
Nurcan teyzelerin kızının adı Sedef'ti.Sedef benden 2 yaş büyüktü.Bende haliyle ona abla diye sesleniyordum.O da resmi olmak istemiyor,ablama dememi istemiyordu.
Günlerden bir gün Gizem aradı.Sesi çok heyecanlıydı.Müjde müjde diye bağırarak, hafta sonu Bursadayım dedi.O kadar sevinçliyim ki düşünmeden onayladım.Nasıl denk geldiyse o hafta da bizimkiler gelecek.Onlara bir yalan uydurdum,bu durumdan da Gizem'e bahsettim.İçine sinmese de geldi o hafta.Babasıyla gelmişlerdi.Babası bizi kahvaltı yapmaya götürdü.Kahvaltı güzeldi,yedik ve bitti.Hesap ödenirken ben attım elimi cüzdana artistlik yapacağım ya ödedim hesabı.Babası öyle bir baktı ki bana ödediğime pişman oldum.Kahvaltıdan sonra babası bana "nerede indireyim seni beyefendi " diye sordu.Bende Kültürparka dedim.Babası bizi oraya bıraktı.
Bir kafeye oturduk,sürekli birbirimizi özlediğimizi konuşuyoruz.O da evimi merak ettiğini söyledi.Gittik,şansımıza ya çıkarken eve Sedef'i gördük.Merhaba dedi bana.Gizem de niye önceden bana söylemedin diye fırçaladı beni.Sonra Sedef'in annesiyle tanışmak istediğini söyledi ve Nurcan teyzelerin kapısını çaldık.Sağ olsun çay ikram etti,bol bol muhabbet ettik.
Evi gezdirdim,Allah'dan topluydu ev o gün.Düzenli olmak falan bahaneydi,çok özlemiştik birbirimizi.O gün sarıldım tam öpecek ken Gizem'in babası bizi aramaz mı ? " Neredesiniz " diye sordu Gizem'e.Kültürpark'dayız dedi.Hemen hazırlandık,atladık bir taksiye.Öyle böyle Kültürpark'a vardık.Babasının işi yarına kalmış sizinleyim bu akşam dedi.Neyse yapacak bir şey yok o gün babasıyla bir gün geçirdik.Akşam otele gitmek istedi babası bende büyük ısrarlarla eve davet ettim kendisini.Çay ikram ettim,biraz muhabbet ettik ve Gizem'in babası uyudu.Gizem'e salonu hazırladım bende yatağımda yattım...
Last edited by Sheriff : 22.Mart.2011 at 23:32
Sedef'te sıkıntı var belli, güzel gidiyoruz![]()
Şimdi ne desem bilemedimSen acaba yanlış yeremi konu açtın ? senaryo bölümümü açacaktın
artık girsek diyorum şu kariyer mavzusuna.
![]()
giricek merak etmeyin devam edebiliriz beni bırak sen git![]()
Üniversitede 1.dönemi tamamlamıştım.Boş zamanlarımızda arkadaşlarla halı saha maçları yapardık.Oradan beni izleyen biri futbola olan bilgimi keşfetmiş gibi bana futbolculuk teklif etti.Ne diyeceğimi bilemedim.Futbolculuk istemiyordum ben.Menejer olmak istiyordum." Şeey,ben futbolculuk değil de takımı yönetmek istiyorum " diye yarım yamalak söyleyebildim.Bir kaç telefon açtıktan sonra menejer olabileceğimi söyledi.Okul düşünmeden hemen kabul etmeye razıydım.Pursaklarspor Başkanıydı.
![]()
ohh be sonunda belli oldu takım![]()
adama hikayeyi böldürdünüz ya![]()
"Kariyer nasıl katledilir ? " sorusuna güzel bir cevap olmuş. Bütün hayallerim yandı bitti kül oldu. hikaye biraz daha ilerlese idi daha güzel biri giriş yapılabilirdi. Damdan düşer gibi menajer olmuş. Neyse...devamını bekliyoruz.
Bu benim elimde olan bir şey değil.Kariyer kurallarında futbolla ilgisi yoksa kaldıralacağı yönünde bilgi yazıyor.Devam etsem kariyerim silinecekti.Bende takımı seçip futbolla ilgili bir şey katmak istedim.Bu hikayenin devam etmeyeceği anlamına gelmiyor.Teşekkürler.
Üstteki arkadaş çok samimi yorum yazmış, ben bu tarz işlerde vakit tanınmasından yanayım neticede kariyer hikayesine dönüşecekti bu.
Neyse, bekliyoruz devamını.
Hikaye devam etse belki çok güzel bağlanacaktı ama böyle damdan düşer gibi olmuş cidden ve açıkçası saçma olmuş. Keşke zaman tanınsaydı gerçekten. Olsun artık, hayırlısı.
Yine de yorumlar morali bozmasın, devam edelim hikayeye.
İtiraf ediyorum, ben tehdit ettim, futbolla ilgili bişeyler koymazsan silerim diye![]()
Zaten bazı yerleride sansürlemiş yöneticimiz![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ankaraya Dönüş He
Pursaklar Ankara Yanılmıyorsam![]()
Neyse arkadaşlar devam ediyoruz.
Kendimi cimcikledim,tokatladım rüya olmadığını anlamak istiyordum.Acıyı hissettim,rüya değildi.Çocukluğumdan beri kurduğum hayalim gerçek oluyor.Ya Gizem o kabullenecek miydi menajer olmamı.Çevremdeki herkese Pursaklarspor'u yöneteceğimi söylüyordum.Başta inanmasalar da yazılı kağıtları gösteriyordum.Ankara'nın uzak olmasından herkes istemiyor gibiydi.Sonuçta üniversite bırakmaya değmeyecek garantili bir iş değildi menajer olmak.
Her arkadaşıma yaptığım gibi bu konuyu da bir arkadaşıma açtım.Fazlasıyla zengin birisiydi.Pursaklarspor'u duyunca babasına bu durumu anlatmış.Babası da Ankara için okulunu yakmasın.Burada hem takımı yönetsin hem okuluna devam etsin gibisinden bir şeyler demiş.Sadece Bursa'nın amatör takımlarından biri olduğunu biliyordum.İnanmak güçtü olanlara...
Burayı tam anlayamadım hocam sanırım bir hata yaptın yada ben anlamadım .Her arkadaşıma yaptığım gibi bu konuyu da bir arkadaşıma açtım.Fazlasıyla zengin birisiydi.Pursaklarspor'u duyunca babasına bu durumu anlatmış.Babası da Ankara için okulunu yakmasın.Burada hem takımı yönetsin hem okuluna devam etsin gibisinden bir şeyler demiş.Sadece Bursa'nın amatör takımlarından biri olduğunu biliyordum.İnanmak güçtü olanlara...![]()