Fener'den 3 yersin olur biter abi![]()
Fener'den 3 yersin olur biter abi![]()
Screw you guys, I'm goin' home
bende sıkıntı yok görünüyor.
eto'o bitmiş.
STSL 6. Hafta
Deplasmanda Fenerbahçe resmen bizi ezdi.Maça 1 gün kala Cesar'ın sakatlığı zaten bizim planlarımızı alt üst etmişti ancak bu kadar da kötü oynanmaz.Oyunculara izin mizin yok her gün çalışacaklar artık...
STSL 7. Hafta
Sahamızda yeni yıldızlarımızdan Cenk Tosun'un golüyle 1-0 öne geçsek bile Simao'nun golüne engel olamadık ve 1 puana razı olduk.
STSL 8. Hafta
Güçlü rakiplerimizden birisi olan Gençlerbirliği'ne deplasmanda 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadık.Bir an önce kendimizi toparlamamız lazım...
ZTK Play-off Turu ve Grubumuz
Play-off karşılaşmasında Eskişehirspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla eleyerek kupa'da adımızı gruplara yazdırdık...Grubumuzda Bursaspor,Antalyaspor,Hacettepe ve Tokatspor var.
STSL 9. Hafta
İ.B.B'yi sahamızda 2-0'la geçtik.Pek iyi bir oyun ortaya koymasak bile ligde 3 hafta sonra galip gelmemiz iyi oldu.
STSL 10. Hafta
Zorlu Kayserispor deplasmanından 3 puanla ayrılmasını bildik.Golcü oyuncumuz Sosa yine sahneye çıktı ve bize galibiyeti getirdi.
STSL 11. Hafta
2-0 öne geçmemize rağmen Eskişehirspor'a sahamızda 3-2 mağlup olduk.Yediğimiz 3 golde duran toplardandı.Bu beni sinir eden olaydı maçtan sonra gerekli isyanımı yaptım...
STSL 12. Hafta
Deplasmanda Bucaspor'u 4-2'lik bir skorla geçtik.Yalçın'ın şhow yaptığı bir karşılaşmaydı.Maçın yıldızı olmayı haketti.
STSL 13. Hafta
Bucaspor galibiyetinden sonra morallerimiz yerindeydi.Zorlu Galatasaray karşılaşmasını golcü oyuncumuz Sosa'nın golüyle geçtik.Maçtan sonra galibiyeti taraftarımız ile kutladık...
Birazdan ZTK Grubumuzdaki ilk maçımızı,15.-16.-17. haftaları,lig istatistiklerini ve lig puan durumunu ekleyeceğim...
Last edited by Fearless Coward : 12.Mart.2011 at 20:22 Reason: Haftalardaki yanlışlık düzeltildi...
Es es Maçı Dışında Sonuçlar Güzel Hadi Bakalım Sene Sonu UEFA Gidemeden Gelirsen Bidaha Girmem Bu Kariyere![]()
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Başarılar![]()
Maçlar süper![]()
Son skorlar sana yakışmamış Kaan hocam.![]()
Maçlar süpervalla bu yıl şampiiyon bile oluruz
zaten Ztk kesin
![]()
STSL 14. Hafta
Ligin 14. haftasında Karabükspor'u deplasmanda 4-1'le geçtik.Galibiyetimizin mimarı kuşkusuz hat-trick atan Julio Cesar'dı.
ZTK 2. Hafta
İlk hafta da bay geçmiştik.Kupanın 2. haftasında Bursaspor'u 1-0 geriden gelip 5-1 gibi farklı bir skorla yendik...
STSL 15. Hafta
Ligin 15. haftasında zorlu rakibimiz Bursaspor'u deplasmanda 4-2 yenerek çok önemli bir galibiyete imza attık.
STSL 16. Hafta
Sahamızda ligin zayıf ekiplerinden Kasımpaşa'yı 3-0'lık rahat bir skorla geçtik.Takımımızın en golcü ismi Sosa bu maçta boş geçmedi.
STSL 17. Hafta
İlk devredeki son maçımızda Ankaragücü'nü 1-0 yendik ve ligin ilk devresini 3. sırada kapattık...
Lig istatistikleri ve puan durumunu birazdan ekleyeceğim...
Senden beklediğim skorlar bunlar Kaan hocam.
Takım döktürüyorBursa maçına taptım!
![]()
Büyük takımları yönetme bi daha abi sen, Anadolu'da daha iyisin sen yav![]()
Fener ve Beşiktaş Aldı Başını Götürüyor Dediğine Göre 3 veya 4. sün Galiba Ligde![]()
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
STSL İlk Devre Puan Durumu
Ligin ilk devresini 3. bitirerek iyi bir iş çıkarttık.12. Haftada 7. sıradaydık 5 maçlık bir galibiyet serisi çok işimizi gördü...
STSL İlk Devre Takım İstatistikleri
Çok gol attık ilk devrede...Ayrıca 5 maçlık bir galibiyet serimiz var umarım devam ettiririz bu çıkışımızı
STSL İlk Devre Oyuncu İstatistikleri
Sosa,Wagner ve Cesar beklenildiği gibi şhowlarını yaptılar ve oyuncu istatistiklerinde yer almayı başardılar...Umarım bu çıkışlarını 2. devrede de devam ettirirler...
Sezon sonu ilk 2'de olmazsan 2. sezonda takip etmem kariyerini![]()
Devrenin sonlarında doğru çok kritik galibiyetler almışsın.Çok iyi noktadayız şuan.Hem kupada yola devam ediyoruz hemde ligte Avrupa Kupalarına gidecek konumdayız.
hocam bu taktikte fena olmamış ama senin ibb taktiği bir başka.4.sezon 17 maçta 15 galibiyet 2 yenilgi aldım ama fener 17 de 16 yaptığı için ligte 2.yim.11.2.1 de gençlerbirliği ile kariyer açacak arkadaşlara ibb taktiği şiddetle tavsiye edilir.
ilk sezon:şampiyonluk + türkiye kupası
2.sezon:3.lük + türkiye kupası 2.liği + şampiyonlar ligi ilk 16
3.sezon:şampiyonluk+türkiye kupası
4.sezon:şampiyonlar ligi grubu 3. tamamladım ligte 2.yim ..
Kaan güzel gidiyorsun devamıda böyle gelsin. Aferim Fener'e yenilmişsin GS'yedi yenmişsin tuttum seni![]()