17. Hafta
Deplasmanda pek etkili olamasakta galibiyetlerimizi bir yenisini daha eklemeyi başardık.
17. Hafta
Deplasmanda pek etkili olamasakta galibiyetlerimizi bir yenisini daha eklemeyi başardık.
18. Hafta
Buzlu zeminde zorlanarakta olsa 3 puanı hanemize yazdırmayı başardık.
19. Hafta
Eski oyuncumuz Savaş Esen'in büyük çabalarıyla 7 maçlık galibiyet serimiz sona erdi.
Orduspor'un Hocasını İstifaya Davet Ediyorum![]()
çok iyi gidiyorsun zenke ve agbetu yu göndermeni anlayamadim ama ikisi de hizli kanat oyunculari...
20. Hafta
Az kalsın lig sonuncusuna puan veriyorduk ki 3 puanı kapmayı başardık.
Puan Durumu
Niye istifa etsin ya. 3. sıradalar daha ne olsun
İkisinide kullanmayı bir türlü beceremedim. O yüzden elde tutmamın pek mantığı yok. Agbetu'yu Sivas'a geri gönderdim. Zenke ise Eskişehirspor'da kiralık. Gelecek sezon Zenke'nin durumuna bakacağız.
Devre Arası Transfer Sezonu sona erdi. Herhangi bir futbolcu ile anlaşmadık. Kadromuzdan sadece Abdülaziz Solmaz'ı Antalyaspor'a 50.000 $ a ve genç Oğuz Üstünel'i ücretsiz olarak Körfezspor'a sattık.
Güzel gidiyorsun Süper lige doğru)
21. Hafta
Karşıyaka karşısında beklenmedik bir puan kaybı yaşadık.
22. Hafta
Zorlu Adanaspor deplasmanında güzel oyun ile farklı kazanarak liderliğimizi sürdürüyoruz.
Beni ekarte etmek mi ?
Oyun'u load gamesiz oynarsan zor ama load game sürekli aktif olduğu için belki ekarte edebilirsin![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
23. Hafta
Bizim için çok zorlu bir müsabaka idi. Ama ilk dakikada attığımız golle altın değerinde bir 3 puanı hanemize yazdırıyor ve yolumuza devam ediyoruz.
24. Hafta
Hakem bütün takdir haklarını Rizespor'dan yana kullandı. Maçta 7 sarı 1 kırmızı kart vardı. Hepsini biz gördük. Puanımızı gasp eden Deniz Çoban'a saygılarımızı sunuyoruz.
25. Hafta
Yurchenko'nun yokluğunu diğer oyuncular hissettirmedi.
Puan Durumu
Artık ilk 2 garanti gibi. Bundan sonrası Şampiyonluk için mücadele edeceğiz.
26. Hafta
Kötü oynadığımız maçı maalesef kaybettik.
27. Hafta
Mersin'i mağlup edip alt sıradaki rakiplerimizden birisini daha ekarte ediyoruz.
27. Hafta (Haftaları Karıştırmışız)
Deplasmanda Şampiyonluk yolunda tek rakibimizi yine aynı skorla yenerek Play-Off ları garantiliyoruz.
28. Hafta
Kendi sahamızda Altay ile berabere kalarak büyük avantaj kaybettik.
Puan Durumu
Süper Lig tamam gibi...
29. Hafta
Güngören deplasmanından çıkardığımız 1 puan ile Ligde Şampiyonluğumuzu ilan ederek Süper Lig biletini kapmış bulunuyoruz.
30. Hafta
Komşumuz Orduspor karşısında ilk dakikalarda ecel terleri döksekte hakedilmiş bir galibiyet almayı başardık.
31. Hafta
Adem'in bu sezon 3. kırmızı kartını görmesiyle 10 kişi kalınca maalesef puan almamızda imkansız hale geldi
32. Hafta
Son maçta taraftarımıza galibiyet hediye ederek ligi Şampiyonlukla kapatıyoruz.
Puan Durumu