Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 101 sonuç

Konu: Göztepe'miz - Adım Adım Şampiyonluğa [6.Sezon]

Türkiye Kupası Yarı Finalinde Fenerbahçe ilk maç deplasmanda 0-0 bitti..

Göztepemiz Türkiye Kupasında Finalde! 3-0 gibi net bir skorla evimizde Fenerbahçeyi yendik..

Lige güzel bir kapanış yaptık;

Ligi 13. sırada tamamladık. Ligde kalmamız bizim için çok iyiydi..

Türkiye Kupası Finali;

Maçın başında gol yedik, sonra kendi kalemize attık, sonra frikikten gol yedik.. Tam herşey bitti derken 3-2'yi yakaladık ancak sonrasında 4-2 olan skoru çeviremedik. Olsun Final de çok büyük bir başarı şuan için..

Yeni sezon başladı. Training ve youth facilities geliştirildi. Artık sadece Türk takımlarla değil yabancılar ile de hazırlık maçları yapmaya başladık ve performansımız etkileyiciydi. Okay Yokuşlu'yu 1.6m € + sonraki satışın %50si ile Werder Bremen'e sattık, ve o gidince taktiğimizi 4-1-4-1'e çevirdik. İşte hazırlık fikstürü, transferler ve takım ideal 11'i;

Last edited by wairwulf : 05.Nisan.2011 at 15:23

Uzun lig serüvenimiz lige tekrardan çıkan Ankaragücü ile başlıyor;

Bi vurduk gol oldu ve lige 3 puan ile başladık =) Sıradaki maç zorlu Trabzonspor deplasmanı..

İyi direndik ve zorlu deplasmandan 1puan ile dönmeyi başardık.. Sırada Eskişehir deplasmanı var..

Ortada geçen maçı tek golle kazandık. Hala gol yememiş olmamız çok sevindirici..

Evimizde oynadığımız bir zorlu maç daha.. Yine ortada geçen maçı tek golle aldık ve hala gol yemedik.. Ancak gol sorunumuz olduğunu da söyleyebilirim.. Sırada sürekli ters düştüğümüz Adanaspor deplasmanı var..

3Şutun 3ü de gol oldu 4-1 kazandık 1 golü de penaltıdan attılar zaten.. Biz 3te 4 nasıl yaptık diye sorarsanız kendi kalelerine attılar Güzel maçtı Adana karşısında kazanmak sevindirdi.. Şimdi evimizde Bursaspor ile oynayacağız..

5 hafta sonunda Fenerbahçenin Beşiktaş ile berabere kalmasıyla liderliğe oturduk..

Gerçekten yazık oldu.. Önde götürdüğümüz maçı son dakika golü ile verdik.. Yine de 1 puan 1 puandır..

Bu sefer biz 1 puanı kurtardık.. Yine de ortada bir maçtı..

İzmir Derbisi'nde çok net bir skorla galip geldik. Sonunda Selçuk gol attı.. Bu skor Göztepemize yakışır bir skor oldu..
    Last edited by wairwulf : 06.Nisan.2011 at 01:39

Hakan Arıkan, The Kadıköy Panteri

Mehmet Güven'in muhteşem golü ve Hakan Arıkan'ın kalesinde devleşmesiyle ligin şuanki en iddialı ekibi Fenerbahçe'nin deplasmanından 3 puan ile dönüyoruz. Sırada Turkiye kupası playoffu Akhisar Bld. deplasmanı var..

Yedeklere ve gençlere yer verdiğimiz maçta 2. yarıdaki üstün oyunumuzla 3-0 gibi net bir skor elde ederek Türkiye Kupasında gruplara kaldık..

Bir penaltıdan(penaltı değildi bana göre), bir de 35 metreden gelen şut adama çarpıp 2 gol yedik.. Ondan sonra da hayatımda gördüğüm en pasif futbolu oynadılar, takımın başında da Yılmaz Vural var, siz düşünün.. Hakem bize penaltıyı çok rahat verirken iyiydi de, adamlar bizim oyuncuları patır kütür indirdiğinde hiç birşey yapmadı.. Ve Göztepemiz 13 maç sonra ligde yenilgiyi tattı.. Liderlikten de olduk..
    Last edited by wairwulf : 06.Nisan.2011 at 11:57

Türkiye Kupası grubumuz belli oldu;

Sıradaki maçımız İzmir Derbisinde Karşıyaka deplasmanı..

Tatsız tutsuz kısaca rezil oynadık.. Herkesin fark attığı karşıyaka'ya gol atamadık.. Takım Türklerden kurulu olduğu halde derbi anlayışının kavranamamış olması ne acı..

Gençlerimiz milli takımlara seçilmeye başlandı =)
    Last edited by wairwulf : 06.Nisan.2011 at 12:18

Kalite farkı getirdi. Çaresiz kaldık..

Üstün oynadığımız oyunu 3 golle süsledik tekrar yükselişe geçtik..

Türkiye kupası ilk maçımızda eski kupanın sahibi finalde yenildiğimiz Trabzon ile deplasmanda karşılaştık ve 1-1'lik skorla ilerisi için avantaj sağladık..
    Şimdi ise önce ligde sonra kupada olmak üzere 3 gün arayla evimizde Giresunspor ile oynayacağız..

Adım adım zirveye yaklaşıyoruz..

Kupada beklenmeyen skor.. Telafisi zor olabilecek bir maç..

Zorlu Beşiktaş deplasmanından da beraberlik çıkardık..

Manisa'ya karşı net skor.. Zirve takibimiz sürüyor..

Ligin ilk yarısının son maçında golü erken bulduk, daha sonra tek kale oynadılar ancak savunmamız gole izin vermedi ve ilk yarıyı galibiyetle kapadık..

Tüm maçların bitiminden sonra ilk yarı bitimi puan durumu ise şöyle;

Türkiye Kupası gruplarında son 2 maçımız, çıkabilmek için 2sini de kazanmamız gerekiyor..

2 maçı da rahat kazandık ve 2. olarak gruptan çıktık.. Muhtemel rakipler;
    Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray (oh ne güzel)..

Çeyrek finalde Beşiktaş ile eşleştik.. Ligde ise 2. yarı başlıyor..

İkinci yarıya berbat ötesi başladık. Program bir anda yoğunlaştı arka arkaya 12 günde 5 zorlu maç yapınca takım direk çöktü.. Kupadan elendik ligde gerilere düştük..

Puan durumu ise ilginç bir hal aldı
    . Kesin konuşmamak lazım tabii ancak ilk 7 belli gibi.. Bursa artık yetişemez tahminimce.. Şampiyon da yüksek ihtimal belli gibi Fenerbahçe'nin o kadar puan kaybedeceğini kesinlikle sanmıyorum.. ve geri kalan 2-7. arasında çok kızışık bir ortam var ne olacağı hiç belli olmaz. 2. de olabiliriz 7. de.. Amacımız tabii ki uefa kupalarına katılmak.. =)

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

2.yarıya çok kötü başlamışız...

Biraz toparladık ancak ilk yarıdaki kadar iyi değildik. Kalan maçlarda alabildiğimiz kadar puan almaya baktık.. Özellikle son 7 hafta kala kalecimiz Hakan Arıkan'ın 2 ay sakatlanması çok kötü oldu. Yine de iyi sonuçlar aldık..

Ligde ise inanılmaz şeyler oldu Trabzonspor 9 puan geriden gelip 3 puan farkla şampiyon oldu.. Biz ise 5. sırada yer aldık..

Lütfi Camkıran 2. En iyi genç oyuncu ödülünü aldı.
    Selçuk İnan'ın Belediye'ye attığı gol yılın golü seçildi..
    Ben ise yılın en iyi 3. teknik direktörü oldum..
    Bununla birlikte fair-play ödülünü yine Göztepemiz aldı..

Beşiktaş'ın Türkiye Kupasını kazanması ile Göztepemiz adını UEFA Avrupa Ligine yazdıran 3. takım oldu!..

Dört yılın durum değerlendirmesi;
    Kesinlikle çok hızlı bir yükselişe geçtik.

Transferlerimizin 3-4 tanesi fos çıktı sadece. Onları da free alıp ucuza sattık. 4. yılın sonunda kadro tam anlamıyla oturdu. İlk 4 sezonda her sene kadroya 10-15 kişi gelip 20-25kişi gidiyordu(yeni çıkanlarla beraber). Artık sadece 1-2 takviye, sağda solda genç yetenek görürsek alıyoruz. Training ve Youth tesislerini geliştirdik ancak sanırım yönetim parasal problem yaşıyor. Bu sezon önceki seneye göre daha az transfer ve wage budget verdiler. Bu yüzden bu sene transferde öyle çok para harcamama kararı aldık..

UEFA'ya katıldık 2.turdan, ancak puanımız olmadığı için hep zorlu rakipler gelecektir, ondan bir hedefimiz yok.. Artık Süper lige yerleştik diyebiliriz. Bu saatten sonra düşmeyiz. 1-2 senede finansal durumu düzeltip, tekrar Training ve youth tesisleri yükselteceğim, zaten her gördüğüm aralıkta yönetimi bu konuda zorluyorum.. 3 sene içinde UEFA'ya katılabildiğimiz kadar katılmaya çalışacağız. Şuan 2014-2015 sezonundayız 2018-19 gibi bir sezonda Avrupaya alışmış bir kadro kurmak istiyorum.. 2030-35 yılları arasına kadar da Göztepeyi Avrupanın lider takımlarından biri yapmak amacımız.. Bu amaca giderken de yabancı oyuncu kullanmayacağım. Tüm oyuncuların profillerinde Türk bayrağı olacak.. Şuan en büyük problemimiz takımda yetişmiş oyuncu olmaması, UEFA ya kayıt yaparken 4 eksik(21), ligde maça çıkarken 1 yedek eksikle giriyoruz.. Ahmet Esen ve Murat Konuk 2 yıl sonra kulüpte yetişmiş olacaklar ancak bu yine de bir sıkıntı..

Alt liglerde oynarken 4-2-3-1 taktiğiyle oynuyorduk. orta 2li dm idi. Defansı sıkı tutup ileri kontra oynuyorduk. Ancak süper lige çıktığımız ilk sene gördük ki, taktik bu ligdeki takımlara işlemiyor. Düşmediğimiz için şanslıydık. Yeni sezonda taktiği ve oyuncu yapısını değiştirerek, 4-1-4-1'e döndük. Tam anlamıyla kapalı defans ve kontra oynamaya başladık. Az gol yedik ancak çok da gol atamadık yine de 4 büyüklerden bile epey puan almayı başardık bu taktik ile. Ancak alternatif maçlarda yani taktiği bize ters düşen maçlarda sıkıntı yaşıyorduk. Bu yüzden 5. sezonumuzda 4-1-4-1'in yanına 4-4-1-1 taktiğini de ekledik. Artık belli bir seviyeye geldiğimiz için rahat çıkacağımız maçlarda daha atağa yönelik olan 4-4-1-1'i kullanacağız.

4 sezonda başardıklarımız;
    1.Sezon
    -2. lig şampiyonluğu.
    -Türkiye Kupasında 2. tur.
    2.Sezon
    -1. lig 3.lüğü.
    -1. lig playoff grubu 1.ligi.
    -Türkiye Kupasında yarı final.
    3.Sezon
    -Süper lig 13.lüğü.
    -Türkiye Kupasında final.
    4.Sezon
    -Süper lig 5.liği.
    -Türkiye Kupasında çeyrek final.

5. Sezon için hedefler;
    -UEFA Kupasında gidebildiğimiz yere kadar gitmek.
    -Türkiye Kupasında çeyrek final.
    -Ligde ilk 7 minimum hedefimiz, yönetime de bu şekilde söyledik. Ancak elbette içimden UEFA'ya katılmak hedefim..

Bu hedefler doğrultusunda 2 genç yeteneği kadromuza kattık;

Emrah Bulut (Excelsior'dan 4 yıllık taksitle 1.7M €'ya transfer edildi.) (DC)

Mehmet Yıldırım (Eskişehirspor'dan bedavaya transfer edildi.) (AMC)

Gerçekten iyi yetenekler aldığımızı düşünüyorum. Daha önce Eren Albayrak, Muhammet Demir, Yiğit Gökoğlan, Lütfi Camkıran, Yilmaz Özcan, Güray Fidan, Alparslan Akyüz, Ahmet Esen ve Murat Konuk'u almıştık. Kısaca geleceğin takımını kurduğumuz söylenebilir..

Hazırlık Fikstürü ve UEFA maçlarımız;

Geçmiş yıllara nazaran bu sefer hazırlık maçlarını asistanım seçip oynattı. Biz transfere ve UEFA'ya yöneldik. UEFA'da 2. turda deplasman golüyle elendik. Kötü oldu ancak yine de çok umursamadım, zira yenildiğimiz takıma Valencia çıktı. Fark yiyen biz olmadık en azından..
    Last edited by wairwulf : 07.Nisan.2011 at 13:34

Staff kadromuzun sayısı arttırıldı ve güçlendirildi.

Lig serüvenimiz başlıyor;

+Seneye Galatasaray derbisi ile başladık. Çok etkili oynadık doğru düzgün pozisyon vermedik. Üzerine bir de gol bulup, skoru korumaya ve kontra yememeye oynadık..
    +Antalya 1i frikik 1i penaltıdan olmak üzere 2 gol buldu ve aşırı skora yatmaya çalıştı. Ancak her iki golde de çevirmeyi bildik..
    +Buca ile olan İzmir Derbimizde etkili oynadık pozisyon vermedik denebilir. 2 tane de güzel gol bulduk.
    -Eskişehir maçın başında bulduğu saçma golle maça yatmak istedi. 80dk boyunca 9 kişi ceza sahasında defans yaptılar, 3 top direkten döndü 20nin üstünde şutumuz var. En sonunda 90da 1ini atmayı zar zor başarıp 1 puana razı olduk.
    ~İlk 4 hafta için 10puan çok iyi bir başlangıç. Süreklilik getirirsek çok güzel olacak..

Sizlere daha iyi bir kariyer sunumu yapabilmek için oyunu biraz geliştirdim. Şöyle ki;
    -Mega Facepack'in son versiyonu eklendi. (3.5GB)
    -Metallic Mega LogoPack'in son versiyonu eklendi. (2.2GB)
    -SS Forma Paketi eklendi. (200mb)
    -Kendi resmimi de ekledim :P
    -Yeni bir tema kullanmaya başladım.

Artık görsellik açısından çok daha hoş bir kariyer olacağını düşünüyorum..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

kadroyu gençlerden kurman iyi olmuş...

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    kadroyu gençlerden kurman iyi olmuş...
    Evet mümkün olduğunca yetenekli gençleri toparlamaya çalışıyorum. Zira hedefimde Türk oyuncularla oynamak oldugu için mecbur adamlar gelişmeden kapmak zorundayım.. Scout ekibi harıl harıl çalışıyor o yüzden =)

Türkiye Süper Ligi 5. Hafta

Etkili olamadığımız maçta, Selçuk'un sert şutunda topun önce üst direğe sonra kaleciye çarpmasıyla öne geçip skoru koruma yoluna gittik. Kötü oynadığımız maçlardan da skor alabiliyor olmamız sevindirici..

Türkiye Süper Ligi 6. Hafta

Maça başlarken beraberliğe razıydım aslında, sonra penaltıdan bir gol bulduk ve bastırıyorduk epey. Enteresan bir kontra golü yedikten sonra geri çekildik, ancak buna rağmen pozisyonlar üretmeye de devam ettik. Nitekim tam zamanında 2. golü attık ve oyunu tamamladık..

Türkiye Süper Ligi 7. Hafta

Maçın başındaki aşırı baskılı oyunumuzla farkı açıp daha sonradan fazla zorlamadan net bir skor aldık.. Oyunumuz görülmeye değerdi.

Türkiye Süper Ligi 8. Hafta

Maçın başında bulduğumuz 2 golle rahatladığımı sanıyordum ancak daha sonra çok baskılı gelmeye başladılar, nitekim gol de buldular.. Geriye çekildik, bir ara sadece topu uzaklaştırarak oynadık ve ecel terleri dökerek 3 puanı almayı başardık..

8. Hafta Sonunda Puan Durumu

Sıradaki maçımız Türkiye Kupası Playoff'unda Süper Lig'in yeni ekiplerinden Ankaragücü deplasmanı.. Zorlu bir maç bizi bekliyor ancak hedefimiz minimum çeyrek final..

Türkiye Kupası Playoff

Baştan sona etkili oynadığımız maç fark getirdi. Gerçekten büyük bir uyum içerisinde oynadık. Hakettiğimiz bir maçta hakettiğimiz bir skor aldık..

Türkiye Kupası'ndaki grubumuz;

Yine son kupa sahibiyle aynı gruba düştük, lakin diğer gruplara göre daha kolay bir grupta olduğumuzu söyleyebilirim..

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Kolay grup hocam çıkarız.Birde skin'in adı ne?

sanmartin2011 imiş adı..

Türkiye Süper Ligi 9. Hafta

Maçın başında bulduğumuz gollerle skoru yakalayıp, güzel bir galibiyet elde ettik..

Türkiye Süper Ligi 10. Hafta

Kendi kalemize gol atınca biraz panikledim, ancak iyice ofansa yükleyince yine net bir skor elde ettik..

Türkiye Süper Ligi 11. Hafta

Açıkcası golü yiyince yenileceğimizi düşünmüştüm ancak özellikle kendi kalelerine gol attıktan sonra yaptığımız baskı sonuç getirdi ve sıralamadaki önemli rakibimizi yenmeyi başardık..

Türkiye Süper Ligi 12. Hafta

En nefret ettiğim deplasmanlardan biriydi, şükür ki maç başında golü bulup direk maça yattık.. Bir ara beraberlik golü geliyordu az daha ancak dengeledik sonradan..

12 Hafta sonunda Türkiye Süper Ligi Puan Durumu

Üstün bir performans sergiliyoruz. Ancak rakiplerimizin nefesi adeta ensemizde ve daha Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarına çıkmadık..

Türkiye Kupası 1. ve 2. Grup Maçları

Net skorla evimizde 3 puanı kazandık..

Tamamiyle yorumsuz bir maç! Maçı 4 dakika uzatan hakem 101.dkya kadar oynattı, 90+9'da yetmedi penaltı verdi. Adeta katletti maçı!..

2 maç sonunda 3 puan ile 2. sıradayız..

Türkiye Süper Ligi 13. Hafta

Rezil bir oyun oynadık. Bir anda gaza gelip 2 gol bulup beraberliği kurtardık ancak kesinlikle iyi oynamadık.. Maça yenik başlar gibi olması da çok sinir bozucu..

Türkiye Süper Ligi 14. Hafta

Geri düştüğümüz maçta, yine gidiyoruz diye düşünürken, maçın ilk yarısının sonunda bir penaltı ile eşitliği sağladık. Daha sonra teknik direktörün oyuna müdahelesi, devre arası konuşması farkı getirdi.. Yine de ilk yarıdaki oyunumuz kafalarda soru işaretleri bıraktı.. Özellikle Muhammet şu sıralar çok kafasına göre oynuyor..

Türkiye Süper Ligi 15. Hafta

Ligdeki ilk yenilgimizi zorlu Beşiktaş deplasmanında aldık. Kontra oynayan rakibimize karşı hiçbir varlık gösteremedik. Muhammet'in vurdumduymazlığı ise can sıkıcı olmaya başladı..

Türkiye Süper Ligi 16. Hafta

Daha önce kupada farklı yendiğimiz rakibimizi ligde de puansız gönderdik..

Türkiye Süper Ligi 17. Hafta

Zorlu Antep deplasmanında, tam yenildik derken duran toptan bulduğumuz golle beraberliği kurtardık.. Forvet hattının formsuzluğu can sıkarken, Muhammetin hareketleri çileden çıkarıyor..

Türkiye Süper Ligi ilk yarı sonucu Puan Durumu

Son 2-3 maçı hesaba katmazsak üstün bir performans sergiledik. Takım içi uyum üst seviyede. Ancak form düşüklükleri başladı. Devre arasında antrenmanlar ile bu açığı kapatacağımızı düşünüyorum..

Devre Arası Haberleri:
    -Yönetim yeniden hedef belirlememizi istedi. Hedefimizi 'Şampiyonluk Yarışı' olarak değiştirdik. Maaş bütçemiz 11M€'dan 11.75M€'ya transfer bütçemiz ise 0'dan 150k€ ya yükseldi..
    -Kulübümüz 3 oyuncuyu bonservisiyle, 3 oyuncuyu kontrat bitimine olmak üzere toplam 6 genç yeteneği kadrosuna kattı.. İşte o oyuncular;

1.1M € (48 ay taksitle)

45K €

12K €

Bundan sonraki 3 oyuncu ile kontrat bitimine anlaşıldı..

Türkiye Kupası Gruplar 3. Maçı

Çok ortada geçen bir maçtı. Kazanabilirdik de kaybedebilirdik de.. Nitekim berabere bitti..

Türkiye Kupası Gruplar 4. Maçı

Rakip zayıf olmasına rağmen iyi mücadele etti, yine de kazanmayı bildik..

Grup sonunda puan durumu

2. olarak gruptan çıktık. Muhtemel rakiplerimiz yine 4 büyükler;
    Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, Fenerbahçe..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mükemmel gidiyorsun, tebrik ederim.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Mükemmel gidiyorsun, tebrik ederim.
    Teşekkürler =)

Türkiye Süper Ligi 18. Hafta

Türkiye Kupası Çeyrek Final 1. Karşılaşma

Türkiye Süper Ligi 19. Hafta

Türkiye Kupası Çeyrek Final 2. Karşılaşma

1) Lige güzel bir başlangıç yaptık, zorlu GS deplasmanında kontra futbolu ile oynayıp GS'ın oyundan düştüğü dakikalarda 1'i duran toptan 2 gol bulduk ve liderliğimizi sürdürdük..
    2) Türkiye Kupasında rakibimiz GS olmuştu 3 gün arayla 2. maçımıza çıktık GS ile, aslında beraberliğe bile razıydık ancak, 90+4'te kornerden bulduğumuz golle 1-0 galip geldik ve GS'ı bir kez daha eli boş gönderdik.
    3) Lig sonuncusu Antalyaspor ile evimizde olan maçı rahat kazandık, genç ve yedek ağırlıklı çıktığımız maçta bile fark geldi.
    4) Kupa maçının rövanşında maçın başlarında bulduğumuz golle iyice rahatladık. Yediğimiz golden sonra ise skora yattık diyebiliriz..

Türkiye Süper Ligi 20. Hafta

2 Defa eşitliği yakaladık ancak galibiyeti alamadık, bu derbiden yenik ayrılmak bizi çok yakabilir ileride..

Türkiye Süper Ligi 21. Hafta

Daha önce yenerken epey zorlandığımız zorlu Eskişehir karşısında bu sefer maçın başında bulduğumuz golün de etkisiyle net bir skor aldık..

Türkiye Süper Ligi 22. Hafta

Son dakikalarda oynadığımız baskılı oyunla galibiyeti hakettik..

Türkiye Süper Ligi 23. Hafta

Selçuk'un mükemmel golüyle Kayseri karşısında 3 puanı kazandık.. Sakatlıklar canımı sıkmaya da başladı bu arada..

Türkiye Süper Ligi 24. Hafta

Kötü bir yenilgi aldık, açık ve net bir şekilde berbat oynadık..

Türkiye Süper Ligi 25. Hafta

Bu aralar gerçekten çok kötü oynuyoruz, Muhammetin formsuzluğu ve moralinin dibe vurmuş olması bizi çok sıkıntıya sokuyor, açıkcası bir çözüm de bulamıyorum..

Türkiye Süper Ligi 26. Hafta

Bize göre zayıf rakibimiz karşısında en önemli 2 silahımızı sakat verdik, buna rağmen 2 maç aradan sonra 3puan almak güzel.. Bununla birlikte takım adeta revire döndü..

Türkiye Süper Ligi 27. Hafta

Mersin maçıyla tekrar çıkışa geçtik ve net bir skor elde ettik.. Forvette Mehmet Yıldırım iyi iş yaptı..

Türkiye Süper Ligi 28. Hafta

Zorlu Trabzon deplasmanında skor avantajını elde ettik, tam 70de defansife dönüp skoru koruma yoluna gitmiştim ki gol yedik. 1 puana da razıyken sevgili Aydın yine yapacağını yaptı ve 1 puandan da olduk. Aydık kesin olarak sezon sonu yolcu.. ve Selçuk İnan da sakatlandı.. Önümüzdeki zorlu fikstüre karşı ne yapacağım bilemiyorum..

Türkiye Süper Ligi 29. Hafta

Özellikle kırmızı karttan sonra zayıf rakibe karşı farka koştuk.. Lakin 2 gün sonra Trabzon ondan 3 gün sonra da Fenerbahçeyle oynayacağız.. Ardındansa sırayla Bursa Beşiktaş Trabzon maçları var.. Hayırlısı..

Türkiye Kupası Yarı Final 1. Karşılaşması

Oyundan düştüğümüz sıralarda golü yedik, zor bir skor ile evimize dönüyoruz..

Türkiye Süper Ligi 30. Hafta

Tam kırmızı karttan sonra birşeyler olur hevesine kapılmıştım ki Kazım cevabı 55'te verdi.. Bununla birlikte ilk 4 çok kızıştı. 4 takım arasında 3 puan var..

Türkiye Süper Ligi 31. Hafta

Kırmızı kart gören rakibimiz karşısında iyi oynadık ve tam oyunun yavaşladığı zamanda attığımız gol ile maçı kazandık.. Muhammet'in uzun zaman sonra golle buluşması çok iyi oldu. Lakin her sezon bu dönemlerde aynı problemi yaşıyor. Bir çözüm bulmalıyım..

Türkiye Süper Ligi 32. Hafta

Tam 90+1'de attığımız golle sevinmiştik ki, 3 dakika uzatılan maçta 90+4te atılan gol herşeyi bitirdi.. Yavaş yavaş sıralar belli olmaya başladı.. Beşiktaşın 4. bizim 3. olacağımız kesin gibi, Fenerbahçe Trabzon şampiyonluk için yarışacak gene.. Son hafta FB-GS maçı var..

Türkiye Kupası Yarı Final 2. Karşılaşması

Aşırı baskılı oynadık rakip gelemedi bile, nitekim golü de bulduk.. Çok rahat 2.yi de bulurduk lakin penaltılara kaldı. Orada da en iyi 2 penaltıcımız penaltılarını atamayınca şansız bir biçimde elendik kupadan..

Türkiye Süper Ligi 33. Hafta

Küme düşmeyi garantileyen rakibimize evinde fark attık.. Muhammet sezonu kapattı.. Sezon bitiyor gerçi

Türkiye Süper Ligi 34. Hafta

Ligi evimizde coşkulu taraftarımız önünde güzel bir skor ile bitirdik. Son maçında evinde GS'ı yenen Fenerbahçe şampiyon oldu. Ayrıca Finalde Trabzonu 5-2 gibi sansasyonel bir skorla yenen Fenerbahçe 2015 sezonunu çifte kupayla kapadı..

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri