Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Manisa maçında rakip nefes alamamış
3 kulvarda da istediğimizi alamadık.
Avrupada yokuz seneye takımı gençleştirmeye bak
Kalecilerimiz aykut,ufuk Defans oyuncularımız Gökhan zan,Lucas neill orta saha oyuncumuz colin kazım Satılık listesine konuldu.Bu oyuncular beklentilere karşılık veremediler.Defanstaki sorunun bu oyuncuların yerine alacağımız kaliteli oyuncularla düzeleceğini düşünüyorum.Forvet oyuncularımız Stancu ve Baros'a gelecek teklifler uygun olursa göndermeyi planlıyorum.
İlk sezon transfer yapmamızın sonucu olarak klüp finansal olarak yükselişte..
Transferlere yoğunlaştığım için maçları ayrı ayrı paylaşamadım
Her sezon öncesi düzenlediğim Metin Oktay kupasını ilk sezonda kaybetmiştim ama bu sefer rakipleri eze eze kupayı müzemize götürdük.
Gelen Oyuncular
SERDAR KESİMAL,TOMAS KALAS: Lucas neill ve Gökhan zan'ı sattıktan sonra yerlerine genç ve yetenekli oyuncuları aldık.Özellikle Chelsea'den aldığımız Kalas'ın çok yararlı olacağını düşünüyorum.
FABIANO OLIVEIRA,CHRISTIAN STUANI: Geçen sezon gol yollarında etkili olamayan Milan Baros ve Bogdan Stancu'nun yerine genç oyuncularla takviye yaptık. Sattığımız bu 2 oyuncudan çok iyi bonservis ücretleri aldık.
MATEJ DELAC: Ufuk Ceylan'ı gönderdikten sonra 2 kaleci transferi yaptık fakat kadromuza devre arasında katılacakları için bu safhada Chelsea'den genç file bekçisini kiraladım.
Transfer sezonunda kadroda gereksiz fazlalık yapan oyuncular ve geçen sezon verim alamadığımız oyuncuları gönderip bu sezon avrupada olmadığımızdan dolayı geleceğe yönelik oyuncuları kadromuza kattık.Fabiano Oliveira ve Stuani'yi geçmiş kariyerlerimden iyi bildiğim için çok iyi işler yapacaklarını düşünüyorum.
Transfer sezonunda yaklaşık 16 Milyon dolar kar yaptık.
Last edited by okumus : 21.Mart.2011 at 04:08 Reason: son transferler eklendi
Umarı bu sezon işler yolunda gider
Bence taktiğinde bir sorun var. Takımın Karşıyaka gibi zayıf bir takıma karşı vurduğu 23 şutun 14 ünün uzaktan olması taktiğinde sorun olduğunu gösteriyor. Uzaktan şut atan oyuncuların en fazla 2 olsun o da üst düzey vuran oyuncular olabilir hatta onları bile kapatabilirsin. Bence 1-2 maç böyle denemen yararına olabilir.
Başarılar![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Sağ bekte sabri'nin iyi bir alternatifi olacağını düşünüyorum aynı zamanda Dmc mevkiindede oynayabilen bir oyuncu.
Kayserispor'u Misimovic'in 3 golüyle devirdik.2 Haftadır gol yemiyoruz.
Geriye düşmemize rağmen maçtan 3 puan almasını bildik.
Sezona iyi girdik.
Kayıpsız yolumuza devam ediyoruz.
Aynen takım hatasız oynuyor.Sahanın her yerinde pres yapıyoruz.Sağ ve sol açık oyuncularım müthiş oynuyor.Arda ve Rodriquez çok formda.Kolay kolay pozisyon vermiyoruz.Defanstaki revizyon çok işe yaradı.Forvet oyuncum Fabiano takımı çok iyi atağa çıkarıyor.Sezon başında satılık listesine koyduğum kaleci aykut'ta takımdan gitmemek adına iyi maçlar çıkarıyor.Lig fikstürü lehimize ilk 10 haftayı kayıpsız kapatmak için hiçbir engel yok.
4 te 4