Transfer Özeti :
Hazırlık Kampı :
![]()
Transfer Özeti :
Hazırlık Kampı :
![]()
La Liga 1.Hafta
Sanago Golle Merhaba Dedi
Değerlendirme :
Güzel Oyun Galibiyeti Getirdi Fakat takımda uyum eksikliği var.Alexis Sanchez ise çok gol kaçırıyor.
La Liga 2.Hafta
Ramon Sanchezde Buruk Açılış
Değerlendirme :
İlk Golü Yiyince Yüklenmek istedik fakat yüklendikçe rakibin hızlı hücum hattı dahada etkili oldu ve çok kötü bir açılış yaptık.
Şampiyonlar Ligi Grubumuz!
![]()
Şampiyonlar Ligi A Grubu 1. Maç
Romaric Eski Evinde
Değerlendirme :
Madrid Maçından Sonra Taktikle Oynadım ve MR-ML Kısmını AMR-AML yaptım daha verimli olacak gibi Stuttgart pek etkili olamadı 3 puanla başladık devler ligine.
La Liga 3.Hafta
Sevilla Işık Verdi
Değerlendirme :
Ezici Bir Mağlubiyet aldıkdan sonra Valenciayı Deplasmanda yenmek çok önemliydi Negredo Harika Oynadı 3 Gollük performansıyla.
Last edited by RequiemS : 22.Mart.2011 at 21:30
La Liga 4.Hafta
Ramon Sanchez Şoku Atlattı
Değerlendirme :
Gol Bulunca Eşitlik için yüklenen rakibimizi kontralarla vurduk Capel 2 Gol 1 Asistlik Performansla Galibiyetin Mimarıydı takımda hala uyum eksikliği var geriye düşersek zor çeviririz maçları.
La Liga 5.Hafta
Sessizlik Bozulmadı
Değerlendirme :
Sonuca Gidemedik güzel olansa gol yemedik genç kalecimiz iyi maçlar çıkartıyor.Nuri Sakatlanınca Baya korktuk fakat neyseki ciddi birşeyi yok.
Şampiyonlar Ligi A Grubu 2.Maç
Zayıf Moskova Direnemedi
Değerlendirme:
Zayıf Rakibimizi Kolay geçtik.Grupta 6 Puanla Zirveye Kurulduk.
La Liga 6.Hafta
Endülüs Ekibi Dolu Dizgin
Değerlendirme:
Rakibimiz kadrosuna iyi oyuncular katmasına rağmen eski gücünde değil ve bizde evimizde harika oynadık takım yavaş yavaş alışıyor birbirine.
La Liga 7.Hafta
Sonradan Açıldı Fark Oldu
Değerlendirme:
Geç Açılan maçta net pozisyonlarla farkı açtık ve 3 puanın sahibi olduk iyi oynamaya devam ediyoruz.
Şampiyonlar Ligi A Grubu 3.Maç
Erken Gol Yıktı
Değerlendirme:
Erken Gol sayesinde rahat bir maç oynadık fakat Alexis Sanchezi kaybettik.Real Madrid Maçında yok.Umarım Piatti iyi oynar.
Sevilla - Real Madrid
Mesut mu Nuri mi ?
Negredo mu Higuain mi ?
Navas mı Ronaldo mu ?
Madridi hiç yenemeyen Sevilla Kazanabilecek mi ?
Sevilla Teknik Direktörü Yaptığı açıklamada Kötü bir Grafik Çizen Rakiplerini mağlup edeceklerini bu kez şansa bırakmıyacaklarını söylerken Mourinho Sert çıktı ve bu maç toparlanmak için bir fırsat diyerek karşılık verdi.
Mesut,Higuain,Ronaldo Daha iyi ama Umarım Kazanırsın
Şu anda takım olarak kötü durumdalar ilk sene elimizden kaçırdık diyebiliriz.Bu Sene ve Maç Ramon Sanchezde Sahayı Geçen sezon başında Minumum Ölçülerde olmasını teklif ettiler fakat ben kafamdaki taktikten dolayı Standart Ölçülere çektim bu boyutta ortasaha mücadeleleri önem kazanıyor ve biz savaşcı bir ortasahayla mücadele ediyoruz birde duran toptan gol bulursak evimizde zor maç kaybediyoruz nitekim geçen sene Barça ve Real Madride kaybettik onlardada başa baş oynadık.
Maç Başladı Harika Oynuyoruz Umarım Baskı yaparken gol yemeyiz toparlamak zor olur.
Dakika 25 Penaltı Navas Ceza Sahasına girerken Mesut Özil Tarafından düşürüldü .
Alvaro Negredo Affetmiyor .
Sevilla 1-0 Önde!
Öncelikle kariyerinde başarılarİlk sezon süper geçmiş
tebrik ederim serbest transferlerde güzel
romaric o kadar ucuzmuydu ya ?? bu yıl hraika gidiyoruz
şl de bir çeyrek final daha görürüz rahat
![]()
Teşekkür Ederim. İlk Sezon Önceki Mesajda anlattığım taktikten dolayı evimizde mükkemmel oynadık ve Barcelonayı bile 2 kez devirdik sahamızda .
Romarice gelince bir türlü verim alamadım gitti gidecek derken oynamadı sorun yaşadı bende sattım kurtuldum açıkcası zarar ettik . Ama Oluşturduğumuz takım 3-4 sezon transfersiz oynayabilecek bir takım yaş ortalaması 24-25 . 1-2 sezon sonra en verimli dönemlerini yaşarlar önümüzdeki sezonlarda yüksek ücretlerle oyuncu almayı pek düşünmüyoruz.
Bu arada Takım biraz geri çekildi gol atınca fakat kontratakdan Alexis Sanchez'in Yokluğunda oynayan Piatti Golünü gene attı çok formda.
Sevilla 2-0 Madrid
Rahatlıyoruz!
Sakatlıktan Dolayı Zorunlu Değişiklik Elimizde Bulunan Tek Stoper Ceyhun Gülselam Oyuna Dahil Oluyor.Higuain Dakika 56'da Farkı Bire indiriyor Madrid Baskı kurdu umarım yemeyiz.Piatti Bir Gol Daha atsa kontradan.
Sevilla 2-1 Madrid
La Liga 8.Hafta
Dev Maçta Gülen Taraf Endülüs Ekibi
Değerlendirme :
Güzel oynadık gol bulunca kapalı bir oyun ortaya koyduk ve hızlı hücum hattımızla önde bitirdik.Piatti ve Negredo Çok formda umarım böyle sürer takım şuanda uyum sağlamış gibi böyle giderse Barçaya bu sezoın birtek biz direniriz ama şimdiden fark 5 puan yanılmıyorsam.
Çok iyi olmuşPuan durumunu koyabilirmisin?
Madrid maçı süper olmuş .
ezik büzük yapmışsın madridi
cccleri bile fazla değil![]()
İspanya Kupası 4.Tur 1.Maç
Kupada Rahat
Değerlendirme :
Rakip Zayıfdı gençlerede şans verdik.Ceyhun 90 Dakika oynadı ve performansıyla memnun bıraktı.Kupayı istiyoruz bu sene.
La Liga 9.Hafta
Moralli Sevilla Dağıttı
Değerlendirme :
Geçen Sezon Çok Zorlandığımız Rakibimizi Bu Sezon Rahat Geçtik.Ligde Alt gruptan kopma yolundayız.
Şampiyonlar Ligi A Grubu 4.Maç
PSV Karşı Koyamadı
Değerlendirme :
Evimizde Eski formumuzu yakaladık ve 4 maçtan 12 puan alarak çıkmayı garantiledik alt sıradaki takımlar arasında ise büyük savaş var 3üde çıkabilir.
La Liga 11.Hafta
Malaga Uzatmalarda Yıktı
Değerlendirme :
Kötü oynamamıza rağmen kazanabilirdik.Piatti üst düzey oynuyor.Bu Sezon Kaptanlığa getirilen Navas ise takımın saha içi patronu ve bunu yansıtıyor.Kaybederken bu kadar savaşmak umut verici.
Puan Tablosu :
![]()
yahu bu barcelona hiç kaybetmezmisüperiz diyecek kelime bulamyorum
![]()
bu sezon şampiyonluk bekliyoruz real madrid zaten saf dışı oldu sayılır barçayı durdurmaya bak sezon sonu zirvede görürürüz inşallah![]()
Barça Puan Kaybetse En azından savaşıcaz ama adamlar puanı geçtim gol yemiyor İspanyada 2.ye kupa vermeleri lazım![]()
Ön Sözleşme İmzalamışlar Merkez Hakem Komitesi ile Şampiyonlar Ligine Gitmek için seneye (:
Bu arada başlık ismi nasıl değişiyor?
Teşekkürler (: