Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 159 sonuç

Konu: Gençlik Ateşi Sönmez,Genk Yenilmez

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Hem ligde hem kupada süpersin abicim. Transferin son gününde Bebe transferi iyi olmuş. Finansın muhteşem,kadron muhteşem. Bu sene ŞL'yi alırsan gelmeyecek oyuncu kalmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlueKing3 View Post
    Hem ligde hem kupada süpersin abicim. Transferin son gününde Bebe transferi iyi olmuş. Finansın muhteşem,kadron muhteşem. Bu sene ŞL'yi alırsan gelmeyecek oyuncu kalmaz.
    Benim ŞL'yi alabileceğime dair pek inancım yok ama Ayrıyeten tüm dünya gelmek istese de daha adam alacak yer kalmadı,kadro genç dolu daha adam alırsam nereye koycam bilmiyorum süper regenler bulmadığım sürece daha bu takıma transfer yapmıyacağım.Herkes oyuncularımın peşinde zaten vurup kafalarına susturuyorum şimdilik ama daha ne kadar tutabilirim böyle elde bilmiyorum.
    Bir de Balotelli'yi 4.7 trilyona alayımmı?

Tamamen yedekler ve U-21,U-19 takviyeli kadrolar ile oynanan 3 maçta iyiydi.Genk forması ile ilk kez Dender karsısında sahaya çıkan Bissafi ve Ramalho golde atarak beğeni topladılar.

ŞL'de Madrid karşısına çıkıyoruz Madrid'teyiz...

Müthiş maç oldu,bu kadar iyi oyunu ben de beklemiyordum.Bizim Neynar efendinin önüne Casillas'tan seken 3 top düştü 3'ünüde geri Casillas'ın kucağına yolladı ve kazanabileceğimiz maçı son dakikada yediğimiz golle kaybettik.Ronaldo ise destansı bir gol attı,orta sahanın sağından aldı ceza sahası yayına kadar 4 kişiyi geçti kalecinin de üstünden aşırdı golü yaptı Made in CR7

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Bence al abi,kaçırma..

Sonuçlar çok iyi tebrikler..Balotelli'yi al bence,kadromda ihtiyacım yok dersen ligde birkaç kolay maçta ve birazda avrupada oynatıp sezon sonu iyi paraya kakalarsın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence al abi,kaçırma..
    Eminmisin bak herkes adam arıza diyip duruyo herif idmanda çoluk çocuğa dart oku atıyormuş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Orası öyle abi. Çok sorumsuz ve sorunlu birisi. Veya alma döndüm. Sonra takımı etkilerse suçlu olmayım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Orası öyle abi. Çok sorumsuz ve sorunlu birisi. Veya alma döndüm. Sonra takımı etkilerse suçlu olmayım.
    Zaten 23'ne gelmiş almayayım ben,alana hayırlı olsun

Milli takım raporu.

Bir Beşiktaş kaldıydı teklif yapmayan onlarda geldi kapımıza takımın başına geç hocam diye.Nayır nolamaz buradan ayrılamam.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ben suçlu olurum al
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    ben suçlu olurum al
    Anket mi yapsak?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darbe06 View Post
    Sonuçlar çok iyi tebrikler..Balotelli'yi al bence,kadromda ihtiyacım yok dersen ligde birkaç kolay maçta ve birazda avrupada oynatıp sezon sonu iyi paraya kakalarsın
    Valla aklıma geldi de o pozisyonlarda adam çok işler karışmasın diye de almadım ara transfer dönemini de geçirdik zaten.

Vizeler falan kariyeri boşladık biraz doğla olarak az az maçlar yaparak biraz ilerledim hızlı ve kısa şekilde ss'leri ekliyeyim...

Toplu olarak ekliyorum oynanan maçları ss istediğiniz bir maç varsa ekleyebilirim.R.Madrid mağlubiyeti sonrası takım uçuşa geçti ki zaten o maçta da çok iyi oynamıştık.Ligde farklı galibiyeetler serisi ile devam ediyoruz.ŞL'de de Chelsea geldi karşımıza evimiz de yine yendik.Adamlar illallah dediler bizden

Ara transfer döneminde kadroya tek isim kattık o da yine geleceğe yönelik bir isim oldu...

Bazilepo'yu ise en sonunda kiraya gönderebildim o da Limbombe gibi Premier lig yolunu tuttu,Sheff. Utd. forması giyecek ligin ikinci yarısında.Gaucho için ise teklifler yağıyor Shakhtar 43.5 trilyon verdi son teklifinde tabii ki reddettik.

Milli takım raporu;

Bu listede ki oyuncu sayımız giderek artıyor sanırım toplamda 70 civarı milli takım forması giyen oyuncum var.Bu korkunç bir rakam Türk asıllı oyuncuların bazıları Belçişka milli oynayacak neyse ki Ogün Yavuz Türkiye'de oynayacak ve Türk klüplerimiz de peşinde.2 sene daha kiralık gezdirip satarım büyük ihtimal iyi oyuncu olsa da bu takım da ona sıra gelmez.

Dipteki Tienen 11 maç üstüste kaybedip 20 maç 3puan yüzü göremeyince düştü gitti şimdiden.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İş-okul hattı oldukça yoğunlaştı oyunda yavaş yavaş ilerliyoruz.Şu an da işteyim bu akşam biraz devam ederiz sanırım...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sunumun pek iyi gitmediğinin farkındayım ama yoğunluktan dolayı pek başka çarem kalmıyor.Bunun için özür diliyorum.Ss istediğiniz bir maç veya başka birşey varsa belirtebilirsiniz.

Sezonu tamamladık ligde ve kupa da yine zafere ulaştık ve pekte zorlandığımız söylenemez.Şampiyonlar liginde ilk maçta evimizde yendiğimiz Chelsea karşısında deplasmanda aldığımız 1-1'lik beraberlik bize turu getirdi ama yarı finalde R.Madrid'e güzümüz yetmedi ki bu doğal bir sonuç fakat mücadelemiz oldukça iyiydi.Yeni sezon için kadroda pek bir hareket düşünmüyorum oldukça iyi bir takımız ve çok genç bir takımız.Artık bu kadroya sabır göstererek tecrübe kazanmalarını ve gelişmelerini bekleyeceğim sonuçta kalite ortada Şl zaferi çok uzağımızda dğil bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

4 yıldır üstüste kazandığımız ligde 5.yılımıza giriyoruz...

Lig öncesinde ki hazırlık maçlarını her sen olduğu gibi asistanıma bıraktım...

Yeni sezonda pek transfer hareketnde bulunmayı düşünmüyordum ama hareketli olduk mu,olmadık mı anlayamadım...

Gelenleri bir görücüye çıkaralım;

Hem Belçikalı oyuncu kontenjanını doldurmak için hem de rakibi zayıflatmak için iyi bir hamleydi.

Genel transfer stratejimize uygun olarak yapılan bir diğer transfer hareketiydi...

Çok yönlü oyuncuları her zaman sevmişimdir,katkısı olacaktır...

Ya tutarsa diyerekten yapılan bir transfer ....

Ve bir diğeri...

Bu da genel tablo

Sadece kiralık olarak gönderilen oyunculardan elde ettiğim bir gelir ve beklemediğim bir rakam.Sanırım bir rekor olur bu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yeni sezona Belçika Süper Kupası Finali ile başlıyoruz.

Rakibimiz karşısında zorlandığımız söylenemez,zaten kağıt üstünde çok daha güçlüyüz.

1.Hafta

Ligin ilk maçında direk rakibimizi yendik bu da iyi moral oldu.

2.Hafta

Biraz ters bir takım olsa da Mechelen'e de acımadık.

3.Hafta

Sezona en güçlü 3 rakibimizi yenerek başlamak bize harika bir hava kattı.Sezonun seyri şimdiden belli...

4.Hafta

Muazzam oyun.hakedilen sonuç...

5.Hafta

Club Brugge'de yüksek formumuzdan nasibini aldı...

6.Hafta

Sanırım birşey yazmaya gerek yok...

Arada ŞL Gruplarında ki rakiplerimiz belli oldu.Daha önce yenmeyi başardığımız 3 takım Chelsea,Kopenhag ve Napoli ile aynı grupta yer aldık.

ŞL Grup 1.Maç

Ligde gösterdiğimiz form Danimarka'da da devam etti,arkamıza rüzgarı değil fırtınayı aldık gidiyoruz...

7.Hafta

Takımın yüksek formunu bozmamak için rotasyona gitmedim bu sefer ve az attık ...

8.Hafta

Rakip kaleci Logan Bailly müthiş farkı önledi...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

9.Hafta

Şampiyonlar Ligi Grup 2.Maç

Yine Chelsea.yine yer Cristal Arena.yine galip biziz ve bu kez daha net bir üstünlük kuruyoruz.

10.Hafta

11.Hafta

Şampiyonlar Ligi Grup 3.Maç

Evimizde daha bir güçlüyüz.

12.Hafta

Frenlediğimiz maç bu oldu.

Belçika Kupası 6.Tur Maçı

Yedekler sahadaydı böyle oldu...

13.Hafta

Kupada ki takımı gördükten sonra bu maçta da rotasyona giyyim ve genç yıldız adayımız Serdar Mert profesyonel kariyerin ilk maçında 31.dk.'da sakatlanan Kadlec'in yerine oyuan girdi 2 müthiş gol attı ve beni daha da bir sevindirdi.

Şampiyonlar Ligi Grup 4.Maç

Napoli rövanşı aldı.

Belçika Kupası 7.Tur Maçı

Kupa kralı Kadlec...

14.Hafta

15.Hafta

Şampiyonlar Ligi Grup 5.Maç

16.Hafta

17.Hafta

Tavan noktamız...

Şampiyonlar Ligi Grup 6.Maç

İyi maç oldu ama bu sefer ne hikmetse atamadık.Sonunda Khalil 40m. civarından bir füze yolladı top üst direkten Cech'in sırtına çarptı ve anca öyle gol oldu.

18.Hafta

19.Hafta

Belçika Kupası Çyrek Final 1. Maçı

Rotasyonun ayarını kaçırınca beraberliği zor çıkardık

20.Hafta

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Detaylar ile devam edeceğim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

21.Hafta

22.Hafta

23.Hafta

Belçika Kupası Çeyrek Final 2.Maç

24.Hafta

25.Hafta

Ligin bu orta döneminde form durumumuz da oldukça düşüş var,ama aradaki puan farkı kapatılabilecek falan gibi değil,doludizginiz yani yine ligde.Ara transfer dönemini geri bıraktık sadece genç bir Arjantinli kanat oyuncusu aldık,tabi ki geleceğe yatırım...

Oyuncularımıza ise astronomik teklifler gelmeye devam ediyor...
    Kadlec için Arsenal 68 trilyon,
    Gaucho için Juve 32 trilyon,
    Galeano için CSKA 18 trilyon,
    P. Henrique için ManU 92 trilyon,
    Neymar için Barça 78 trilyon,
    Facunda Perez için Shakhtar 28 trilyon,
    Lucas için Juve 72 trilyon ve daha bir dünya teklif.Başkan bir ara Gaucho için Shakhtar'ın 59 trilyonluk teklifini kabul etti eyvah dedim ama neyse ki Gaucho kontratı reddetti ve bende hemen yeni bir kontrat ile onun huzurunu sağladım,alçak başkan!
    Bu dönemde ki rekor teklif ise bu sezon fırtına gibi esen Ahmed Khalil için geldi;

ManU'dan da ben teklif aldım ama tabi ki reddettim.

Şampiyonlar Ligi heyecanıda yine yavaş yavaş hissedilmeye başlıyor.İkinci eleme turunda Man. City ile oynayacağız.Devam...

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin/Tarsus

[quote

abi bu teklifi reddetmek kaç yıldır bu oyunu oynarım ama hiçbir oyuncu için böyle bir teklif almadım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Vallahi reddederken zerre kadar düşünmedim direk rejecte bastım ve Khalil'de klupte mutlu olduğunu bir yere gitmek istemediğini söyledi.Paraya ihtiyacımız yok çok şükür Chelsea'yi satın alırım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

28.Haftaya kadar olan kısım;

Düşük tempolu bir periyotta yenilmeden yolumuza devam ettik.oyuncularımın tamamına transfer teklifleri yağıyor bu da bizi zor duruma sokuyor.Önümüzde ŞL'de M.City maçı var...

ŞL 1.Eleme Turu 1.maç

Bu adamı ben neden satayım?Yaptı yapacağını bir deve diz çöktürdü...

Ligde ise normal sezonu bu maçlar ile tamamladık;

ŞL 1.Eleme Turu 2.maç

İngiltere'de devirdiğimiz rakibimize evimizde tbi ki acımadık burda da 3'ledik ve City sana güle güle dedik.

Normal sezon puan durumu

Şampiyonluk Grubu başlangıç puan durumu

Takım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ŞL'de çeyrek final rakibimiz başımın belası Real Madrid oldu.

Geçen sene diş geçirememiştik bu sene daha güçlüyüz bakalım neler olacak...

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Neden devam etmiyoruz?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Neden devam etmiyoruz?

Gündüz işteyiz askşamda okuldayız zaman kalmıyor hocam ya oynadığım kısımdan ekleyeyim biraz...

Bu arada Genk Belçika'da şampiyon olmuş,hakkaten potansiyel sağlam takımda

ŞL'de ki R.Madrid maçlarını ardı ardına ekleyeyim...

Süper maçtan avantajlı skoru çıkardık bu sefer...

Rövanşta ise bir deve diz çöktürmenin gururunu yaşadık.Evimizde her zamanki gibi kralız

Yarı finalde rakip B.Münih oldu.Madrid'e nazaran daha kolay bir rakip final yolu gözüküyordu...

Umduğumdan zor bir maç oldu ve riskli bir skorlada olsa kazandık,rövanş için biraz tedirgindik...

Süratli hücumcularımız kendilerinden bekleneni sahaya kısmen olarak yansıtsalarda gerekli skoru getirmeyi başardılar ve tarihi bir finaldeyiz...

Süpriz finalde O.Lyon ile karşılaştık.Bu sefer daha tecrübeliydik ikinci bir CSKA hezimeti yaşamadık ve çok büyük bir zafer elde ederek Avrupa'nın en büyük kupasını kaldırdık.Bu seviyeye erişebilmek için 5 sene uğraştık çok yol katettik yeri geldi ezildik ama nihayet kupa 1' i kazandık,mutlu,gurulu ve huzurluyuz

Lig mücadelesi bizi zorlayabilecek seviyede değil şampiyonluk grubu maçlarını hep yedek oyuncularım ile oynamama rağmen ligi ve kupayı rahat bir şekilde aldık...

ŞL Rüya Takım

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Süper olmuş bu ŞL. Muhteşem bir takım

Tebrikler, Genk de zaten bu sene şampiyonluk grubunda tarih yazmaya yaklaşan S. Liege'in önünü keserek şampiyonluğu aldı 75'lere kadar 1-0 gerideydiler, 80'de 1-1 yapıp aldıkları beraberlikle şampiyonluk grubunda çok önde başladıkları Liege'in mucizesini engellediler. Şampiyonlar ligi de gelmiş, değmeyelim keyfine!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Süper olmuş bu ŞL. Muhteşem bir takım
    Quote Originally Posted by JuddTrump View Post
    Tebrikler, Genk de zaten bu sene şampiyonluk grubunda tarih yazmaya yaklaşan S. Liege'in önünü keserek şampiyonluğu aldı 75'lere kadar 1-0 gerideydiler, 80'de 1-1 yapıp aldıkları beraberlikle şampiyonluk grubunda çok önde başladıkları Liege'in mucizesini engellediler. Şampiyonlar ligi de gelmiş, değmeyelim keyfine!
    Hakikaten süper oldu bu takım,rakipsiz kalmamıza çok kalmadı.Büyük veya daha küçük ölçekli takımlara gönderdiğim kiralık oyuncular hep ilk 11 oynuyorlar,yani bu adamlar burada forma şansı bulamıyorlar ama örneğin Sevilla'da ilk 11 oynuyorlar Bu kadar güçlü bir kadrom var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

SEZON 2015/2016

Muazzam bir performans gösterdiğimiz yılın ardından artık takım başka bir boyuta geçti.Yurtiçinde rakibimiz yok,uluslararası arenada ise kendimizi kanıtladık ve yeni sezona hazırlandık.

Klube genel bakış;

Transfer dönemi;

Gidenlerin devamı...

Yine hiç oyuncu satmadan sadece kiralayarak büyük bir gelir elde ettik.Genç kadromuzun avantajlarından biri de tabi ki bu .P.Henrique için ManU'dan gelen 107trilyonluk teklifi reddettik.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Belçika süper kupası finali ile sezonu açtık...

Kadlec fırtına gibi bir giriş yaptı sezona.

1.Hafta

Bu sezon ligde daha çok yetişme aşamasında olan gençlere forma vereceğim ve bunun ilk denemesini bu maçta yaptım.Kadlec yine maçın adamıydı.

2.Hafta

Kadlec seriye bağladı...

3.Hafta

Takım oynuyor Kadlec bitiriyor.Kadlec,Kadlec,Kadlec...

4.Hafta

Yine Kadlec.

Sırada sezon başında 4 tane kiralık oyuncu verdğimiz Villareal ile oynanacak olan Avrupa Süper Kupası maçı var.

Avrupa Süper Kupası

Khalil'in bu maçta ki cezası sebebiyle Kadlec ilk 11'de sahadaydı.İlk golü attı ikinci golde de Kantari ile mücadelesinde Kantari topu kendi ağlarına gönderdi bnce bu golde Kadleci'in ama FM işte Müzemize bir kupa daha ekliyoruz.

Şampiyonlar Ligi'nde rakiplerimiz belli oldu;

Ay sonu antrenman raporları açıklandı.2012/2013 sezonunun ortasında Velez'den 3.4 trilyona transfer ettiğim Juan Llama gelişimini sürdürerek beni mutlu ediyor;

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin/Tarsus

yine fırtına gibi başlamışız mümkünse save dosyasını paylaşabilir misin tam istediğim bi kadroyu kurmuşsun ?

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri