İyi oyun ortaya koyduğunu söylemek güç ancak kadro kalitesi güzel olmuş, birkaç taktiksel değişiklikle çok iyi yerlere gelebilirsin.
İyi oyun ortaya koyduğunu söylemek güç ancak kadro kalitesi güzel olmuş, birkaç taktiksel değişiklikle çok iyi yerlere gelebilirsin.
Ne tür değişiklikler olabilir mesela bunlar?
Rekor Haberlerimiz
En Fazla Seyirci Sayısı
En Fazla Hasılat
Sistemim böyle daha farklı bir sistemde denemedim hiç bildim bileli böyle oynattım takımı...
Eskişehirspor maçından sonra takımda kötü bir gidişat oldu ve kısa sürede o kötü gidişatı tekrar çıkışla toparladık puan durumunda çok iyi kısıma yükseldik..
13.HAFTA
13.HAFTA PUAN DURUMU
- Turkcell Süper Lig
- UEFA Avrupa Ligi
- Ziraat Türkiye Kupası
Bir Galatasaray Mağlubiyetimiz var ondan sonra çok iyi grafiğimiz var 10 maçda 1 mağlubiyet 4 beraberlik 5 galibiyetimiz var..
Beşiktaş fena vurmuş Gozanlı.
Bunun dışında Gayet iyiyiz ama Avrupa Ligi'nde galibiyet lazım.![]()
Galibiyeti Cluj'a karşı aldık avrupa ligi bitti zaten..![]()
Skorlar gayet güzel... Giresun maçı dehşet olmuş.![]()
Evet gol izleme açısından çok iyi oldu yanlız, bizim gol yeme sorunuda aldı başını gidiyor..![]()
SPOR TOTO SÜPER LİG
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
Türkiye Kupasında Y.Final'e yükseldik, güzel maçlar oynadık Kayserispor'la...
Antep'e karşı aldığımız rahat galibiyet görülmeye değer goller vardı..
Bursaspor'a karşı daha maçın 20. saniyesinde mağlup başladık toparlaması zor oldu 1 puan hiç yoktan iyidir.
Ligin dibine demir atmış Mersin'e karşı galibiyetimiz yönetim tarafından memnuniyet verici...
Son 5 haftada sadece 4 puan alabildik, Altay deplasmanında rezil top oynadık Trabzon maçında bayağı gayret gösterdik ama önde kalmayı başaramadık Fenerbahçe'de aynı..
26.HAFTA
MAÇ RAPORU ;
Maça çok iyi başladık atak üstüne atak golün habercisi ilk Bellinga kaçırdı sonrasında ise Doğan'ın golüyle öne geçtik oyunu kontrol altına aldıkdan sonra Barış'ın harika golüyle biraz daha rahatladık son noktayı vuran Jovanovic Adana'da herşeyin Turuncu olduğunu tekrar öğretti..
27.HAFTA
Oyunun bir hatasımıdır nedir bilmiyorum ama bu sezon daha 1. dakika 30. saniyede gol yiyip duruyorum anlamadım gitti...
Karşılığı çok geçikmeden verdik ama kazanmak için çok çaba sarf etmedik..
28.HAFTA
Kasımpaşa karşısında Doğan'ımız yine uçurdu bizi ilk golle Hikmet kendisine şans verildiğinde çok iyi değerlendiriyor tecrübeli defans oyuncumuz..
Ödüller
34.HAFTA SONU PUAN DURUMU
En son Save ile devam ettiğim için 17.HAFTAdan ilerledim sürekli tatil modunda gittim...
Sağolsun yardımcı takımı katletti...
Sezonu kötü yerde bitirdik, gelecek sezon için iyi transferler yaparak başlamayı planlıyoruz gelecek vaad eden ve tam oturaklaşmış 4 5 oyuncu ile anlaşmayı düşünüyorum...
2019-2020 Sezonu Transferlerimiz
Diaz
Tunay
ântonio
Guilherme
Ugur
1.HAFTA
Lige iyi bir başlangıç yapamadık, 1 puanla yetinmesini bildik.
2.HAFTA
Gollü galibiyetle bitirdik maçı 2 haftada 4 gol biraz fazla kaçtı..
3.HAFTA
Golsüz beraberlik...
4.HAFTA
Hepden aykırı gittik sanırım..
5.HAFTA
Deplasmanda pek fazla dirençli olamadık
6.HAFTA
Kendi sahamızda devam ediyoruz galibiyetlere..
7.HAFTA
Yeni transferimizin golleriyle galibiyete ulaşıyoruz..
TÜRKİYE KUPASI PLAY OFF
Deplasmanda bir nevi hıncımızı aldık..
Türkiye Kupasından 1 puanla sonuncu olarak ayrıldık, bütün maçlarımı asistana bıraktım oda bizi yedi bitirdi..
Ligde beklentilerimizin karşılığını alıyoruz böyle devam edersek çok iyi olucak.
Sezon Sonu Değerlendirme
İstediğimiz gibi bir sezon geçirdik, kupadaki başarısız sonuçlara rağmen ilk hedefimiz avrupaya odaklıydı güzel işler yaptık transferlerimizdeki başarılı oyuncu seçimi bizi memnun etti, gelecek sene aramızdan Bellinga ayrılcak ve yerli bir forvet almayı planlıyoruz..
Sezonun en çok gözde ismi Addo'idi çok fazlasıyla üzerine düşeni yaptı gelecek vaad eden bir oyuncu..
Takımımızın en golcü ismi Doğan Bilge ( AMRL ) olmasına rağmen bu sezon 16 gol attı lig'de 15 Kupada 1 gol...
Yine Takımımız en istikrarlı oyuncusu Doğan Bilge oldu 7.43 lük oranıyla...
Ligin en az gol yiyen 5. takımıyız.. ( 36 Gol )
Ligin En fazla gol atan takımıyız.. ( 74 Gol )
2020 - 2021 Transfer Sezonu
Gelen Transfer
Giden Transfer
Bellinga
Hazırlık Kapmız
Çok fazla gol attık, tabi ölçü değil bu skorlar ama gol yönünde sıkıntımız yok...
Avrupa Ligi 4.Tur Rakibimiz
KF Laçi Arnavutluk Ülkesi takımıyla karşılaşıcaz
ilk maçımız 20.8.2020'de deplasmanda
Spor Toto Süper Lig
1.HAFTA
Kazanmak için herşeyi yaptık fakat şanslı olan takım Giresundu lige kötü bir başlangıç yaptık..
2.HAFTA
Deplasmanda Karşıyaka karşısında 3 puanla tanışıyoruz, Balotelli'de golle tanıştı..