Şl ' ye gideceğiz gibi bir his var içimde.
Beklediğimden çok daha iyi maçlar çıkarttık . Wagner , Cesar , Sosa , Popov kusursuzlardı . Şehir olarak şampiyonluğa kenetlendik.
Kupada çok şanslı kuralar çektik ve rakiplerimizi eleyerek yarı finale geldik. Karşıyaka ' yı geçeceğimizi düşünüyorum ve finalde Fenerbahçe - Bursaspor eşlemesinin galibi ile oynayacağım.
STSL Puan Durumu
Yorumsuz.
Last edited by Night_Mare17 : 09.Nisan.2011 at 22:11
Transferlerimiz
Bir çok oyuncumuz ile yollarımızı ayırdık...Finansımızı çok kötü duruma düşürdük ancak çok iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum özellikle defansif anlamda...Oyuncular hakkında yorum yapmam gerekirse :
Aykut Demir : Defansımıza güç katacak bir isim.Mahmut ile çok etkili olacaklar...Verdiğimiz paranın hakkını vereceğinden adım gibi eminim...
Yaya Soumahoro : Kendisi Fildişili.Keita tarzında bir oyuncu.Sadece AML'de oynuyor.Rakiplerin sağ tarafını otoban edecek...Kendisine güvenimiz tam...
Gustav Svensson : Görev adamı arıyordum ve bu ismin Svensson olacağını düşündüm...Kendisi yeni görev adamımız...Oyun ondan sorulacak...
Mehmet Güven : Orta sahada alternatifsiz kalmıştık bunu Mehmet Güven ile giderdik...
Gaziantep kadro kalitesi ile doğru orantılı bir biçimde ilerliyor İsantabul ise 1-2 sıra daha üstlere çıkabilir transferler güzel olmuş
Gönlüm Bozbaykuşlar'dan yana. Umarım başarılı olursun.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
STSL 32. Haftaya Kadar Oynadığımız Maçlar :
Çok hızlı ilerledik dün...2. Devre dediğim gibi çok iyi toparladık ve şuan 4. sıradayız...Önümüzdeki 2 maç çok zor olacak Ş.L şansımız artık çok zora girdi ilk 4'te bitirmeye çalışacağız ligi...Maçlar hakkında değerlendirme yapacak olursam gereksiz puan kaybı yaptığımız maç yoktu sadece Fenerbahçe mağlubiyetinde kalecimiz Hasagic'in yokluğunu yaşadık o maçı kazanabilseydik her şey daha farklı olabilirdi...Önümüzdeki 2 maçtan 2 galibiyet istiyoruz...
STSL 32.Haftaya kadar oynadığımız maçlar.
Çok ama çok iyi ilerledik . Ligin 2. yarısında çok zorlandığımız maçlar oldu fakat kazanmasını bildik. Bizi en çok etklieyen maç ise Trabzonspor ' a karşı aldığımız 3-0 mağlubiyet bu maçtan 1 puan daha kopartsaydık şampiyonluk için çok büyük bir adım olacaktı . Tabi Fenerbahçe maçında ise berabere kalmayıp , galibiyetle ayrılsaydık liderdik.
ne kadar zevkli olduğunu tahmin bile edemiyorum
bu sene olmamış ama umarım seneye boz baykuşları zirvede görürüz
![]()
Favorim Galatasaray.Ama Gaziantepe başarılar.
![]()
öncelikle iki takımı da tebrik ediyorum inşallah gaziantep şampiyon olur önümüzdeki yıl ilk 2 sizin heralde
Gaziantepspor için şampiyonluk sürpriz olmaz...
2. de bitirse başarıdır...Aynı şey belediye için de geçerli...