Kolay bir gruptu ve gruptan rahat çıktık.Takımın potansiyelini tam olarak göremememiz Uefa'da nereye kadar gideriz kestirememe neden oldu.Yönetim en az yarıfinal istiyor umarım başarırım
Başarılı
Daha iyisi olabilir
Başarısız
Kolay bir gruptu ve gruptan rahat çıktık.Takımın potansiyelini tam olarak göremememiz Uefa'da nereye kadar gideriz kestirememe neden oldu.Yönetim en az yarıfinal istiyor umarım başarırım
Liderliği Porto'dan geri aldık.Şampiyonluk yolunda geçmemiz gereken bir engeldi.
Bu maçta zorlandık uzatmalarda kondisyon farkı ortaya çıktı ve maçı kazandık.
Gelicek sezon ilk 11 oynatmayı düşündüğüm ve her türlü teklifi reddet opsiyonunu kullanmama rağmen başkanımız 5.5 Milyon dolar karşılığında gelecek vaadeden oyuncumuzu Lokomotif Moskova klübüne sattı.
Cardoza gibi bir forvetin varsa herşey yolunda demektir..![]()
Pablo Aimar,Coentrao ve Angel Balboa yaşadıkları sakatlıklarla sezonu kapattılar.
Çok az gol yiyorsun hocam tebrik ederim defanslarını nasıl oynatıyorsun?
Oyunda dikkatimi çeken korner dönüşlerinde oyuncular çok yavaş kalıyor ve çok gol yeniyor o yüzden Defansın göbeğindeki oyuncuları kornerlerde ileri çıkarsamda yerlerine Wbl-Wbr-Dmc oyuncularımı geride kalın diye ayarlıyorum.Bir diğer çok yenilen golse rakibin kornerden gelen toplarla gol bulması ve bu ön direkte boş adam olmasından dolayı çok oluyor kornerlerde Cardozo hariç tüm oyunculara adam adama markaj veriyorum 2şer oyuncuyuda ön ve arka direklere sabitliyorum.2 ön direk 2 arka direk.Normal oyundaysa defansın göbeğindeki ve önlerindeki Dmc'yi kesinlikle ataklara katmıyorum wbr-wbl oyuncularımsa zaman zaman ileri çıkıyor bu sayede diğer takımlar ancak defans hatalarından ya da uzaktan attıkları şutlarla gol buluyor.Sadece defans oyuncularına verilen roller gol yemeyi azaltmıyor.Birçok takımda bu taktiği uyguladım ve hep az gol yedim.
Nazara geldik
Olmayınca olmuyor
Müthiş bir mücadele gösterdik son dakikalarda bulduğumuz golle maçı penaltılara taşıdık ve Finaldeyiz.Birçok yıldızımızdan yoksunken bile takımımızın finale çıkması taktiğimizin oturduğunun bir göstergesi.
kardeş taktiğini ss olarak koyarmısın
Bir çok sakat oyuncumuz olmasına rağmen ligin son 10 haftasına lider girdik Porto takibe devam ediyor.Çekişme son maça kadar sürebilir.