Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 73 arası toplam 73 sonuç

Konu: Bir Managerin Hikayasi (Urfa'dan Manisa'ya)

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Playoff Çeyrek Final

Playoff çeyrek final mücadelesinde Kocaelispor'u yenrek yarı finale yükseldik. Maça iyi başlayan taraf biz olduk. 15. dk.da Ergülle 1-0 öne geçtik ve ilk yarıyı bu skorla tamamladık. İkinci yarı Kocaeli bastırarak beraberliği sağladı ve normal süre 1-1 bitti. Artık uzatmaların bitmesine yakın tam maç penaltılara gidiyor derken Hüzeyfe Doğan sahneye çıktı ve bizi yarı finale taşıdı.

Playoff Yarı Final

Müthiş bir yarı final maçı oldu 13 dk. 1-0 yenik duruma düştük 15 de beraberliği sağladık. 29 da tekrar yenik duruma düştük hemen ardından durumu 2-2 ye getirdik. İkinci yarı daha iyi oynamaya başladık ve bu kez öne geçen taraf biz olduk. Bizde üstünlüğümüzü fazla koruyamadık ve maç 3-3 e geldi. Maçın normal süresi 3-3 bitti. Uzatmalarda 111. dk.da tekrar Hüzeyfe sahneye çıktı ve bizi Finale taşıyan golü attı.

Playoff Final Mücadelesi

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Playoff Final

"Şanlıurfa Bankasyada" Şanlıurfaspor tarihşnde ilk kez Bankasyaya çıktı. Maça gelirsek oyunu çok iyi domine ettik ve bunun meyvesini 90+4 de Yine Hüzefenin golüyle galip gelmesini bildik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

tebrikler iyi olmuş yükselmen
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Teşekkür ederim. Ama öldük öldük dirildik diyebilirim ve sonunda istediğimiz zafere ulaştık. Artık Bankasya için iyi bir takım kurmam lazım asansör takım olmak istemiyoruz. Oyuncu tavsiyen varsa paylaşabilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

son haftalarda alt ligler cidden çok karışıyor takımlar bi üst düzey oynamaya başlıyor forvet istiyorsan tayfun özkana bak derim birde eğer kiralıyabiliyorsan beşiktaştan sezer özmen birde serdar samatyalı bende baya başarılıydı.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Tayfunun bonservis parası çok sezere teklif yolladım bakıcaz artık. Serdarı düşünmüyorum. Tavsiyelerin için saol

işte bu kadar sonunda başardın .... urfam bank asyada oley

tebrikleride unutmayalım bay:alichan

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Tebrikler hocam umarım bir sezon sonundada STSL'ye çıkarız.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by dagbasim View Post
    işte bu kadar sonunda başardın .... urfam bank asyada oley
    Quote Originally Posted by dagbasim View Post
    tebrikleride unutmayalım bay:alichan
    Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Tebrikler hocam umarım bir sezon sonundada STSL'ye çıkarız.
    Yorumlarınız için teşekkürler arkdaşlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Bankasya'ya çok kötü başladık ligde aldığmız kötü sonuçlar bizi takımdan uzaklaştırmaya başladı. Manisasporla görüşmelerimiz var. Birkaç güne kadar bu görüşmeler netlik kazanır.

Şanlıurfasporda'ki kötü sonuçlardan sonra Diğer Bankasya takımı Manisaspor'la 3 yıllık bir kontrak imzaladık. Umarım burda başarılı oluruz.

Logomuz

Mabedimiz

Taraftarımız (Tarzanlar)

Lig Maçları

Takımımız Bizden önce hiçte iyi maçlar çıkarmamış. Dibe vurmuş durumda inşallah bu takımı yükseklere taşıycak oyunu oynarız.

Takım Kadrosu

Takım kadromuz bu şekilde büyük ihtimalle 4-2-3-1 sistemiyle oynıycaz. Tavsiyeleriniz varsa dinliyebilirm.

7.Hafta

Manisaspor'un başında ilk çıktığımız maçta Kartalı Deplasmanda devirmesini bildik. Darısı diğer maçlara
    Last edited by aliCHaN_FM : 24.Nisan.2011 at 14:42

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Yakıstıramadım sana alican.. ben bile urfaspor kariyerimi yayınlamadım sen yayınlıyosn diye. bilsem böyle olacak ben yayınlardım
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Bende kendime yakıştıramadım ama oldu bir kere takımdan bir türlü zevk alamadım.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri