Bilek Avni Aker'de!
Yıllar sonra Avrupa da görev alan bir Türk teknik drektör ilk sezonunda Türk takımına karşı görev yapacak.Bu maçın ayrı bir özelliğide her fırsatta Trabzonsporluluğunu dile getiren Teknik adamın en çok sevdiği kulübe karşı maça çıkacak olması.Trabzonspor taraftarları Juventus T.Drektörün bağırlarına basacakalrını söylüyorlar.Bilek duygulu anlar olacağını ,ancak profesyonellik neyi gerektiriyorsa onu yapacağını dile getirdi.
Trabzonspor 0-4 Juventus
Avni Aker bana yabancı değildi.Gerekli hamleler sonunda 4-0lık skorla sahadan ayrıldık.
Yukleresim.com
Tebrikler çok iyi gidiyorsun ortak kariyere de devam edin yaw![]()
Fiorentina 1-0 Juventus
Hermaç sakatlık yaşayacağız anlaşılan.Marchisio ve Krasic'in olmamıs takımı etkilerken birde maç içinde adamların sakatlanması beni daha da zor duruma düşürüyor.Ve bu maçı kaybettik.
Yukleresim.com
Juventus 5-0 Lecce
Maçı farklı kazandık ama yine iki oyuncudan olduk.Sezon başı söylemiştim bu sakatlıklar sorun olacak diye ama her maç olması da sıkıcı artık.4'er hafta yok.Fabio sakatlanıyor yerine aldığım adam giriyor oda sakatlanıyor haydi hayırlısı.
Yukleresim.com
Genoa 1-2 Juventus
Maça iyi girşi yaptık belli bir süre tutuk oynasakta maçı kazandık.Deplasmanda sorun yaşıyoruz en kısa süerde çözüm bulmalıyız.
Maçta sakat olmadı derken maçtan sonra Sissokko 8 hafta sahalardan uzak haberi ile karşılaştık.Lanet olsun ne diyim
Yukleresim.com
Juventus 2-0 Celtic
Gurup 2.maçımızda rakibi eze eze oynadık ve maçı3 puan ile kapadık.Yine 2 oyuncu sakatlandı.Bu durum birhayli kzıdırıyor beni.Maçtan sonra haberd,Grosso 1 hafta,Hazard 2hafta ve Podolski'de 2 hafta sakatlandı.
Yukleresim.com
İyi gidiyorsun kanka , Tahmin ettiğim gibi olacak Uefa'da grup puanlaması (:
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Kanka iyigitsek neye yarar tökezlememiz an meselesi.Roma ile maçımız var ve kadroya bak ya of offf.
Yukleresim.com
Kolay gele valla işin zor (: Krasic sağda Pepe sol da oynasa Amc yok
Del Piero Amc olsa fc yok .. vışşş.
Bırak onu bu maçtan sonra da milan maçı var of kadro kuramıyorum Aquilani'de fenalarda maç ortasında fena yoruluyor ne yapacam hayırlısı bakalım.
Allahtan Romamaçından sonra milli ara var.
Motta'yı amr mevkine atsan pepeyi aml yapsan krasic'i mecburi forvet yapıp del piero'yuda Amc oynatsan 11 çıkarda maçta sakatlık olursa fena![]()
Harbiden 11 çıkarmaya yetmiyor kadro. Nasıl sakatlandı hepsi beraber.![]()
TariboWest
Taktiği değişip maça öyle çıktım.Gol yemedik ama atamadıkta.Milan deplasmanında gol sesi çıkmadı ama Podolski çok goller kaçırdı.
Juventus 0-0 Roma
Eksik kadro ile çıktığımızmaçta iyi oynadık ama golü bulamadık.
Yukleresim.com
Milan 0-0 Juventus
Bu maçtada geneldenet pozisyonlara biz girdik ama değerlendiremeyince puan kaybettik.
Yukleresim.com
Juventus 1-0 Levski
Bu maçta kırmızı yedikten sonra maç gitti diye düşünürken son dakika kontradan müthiş bir gol geldi ve galip geldik.
Yukleresim.com
Sakatlıklar deli ediyor adamıona rağmen iyi çıkmışız ordan
Kanka o darlığa rağmen güzel skorlar almışsın derbilerden (:
Oynadığım maçları koyayımda burdan devam edelim.Zırt pırt adam sakatlanıyor uda canımı sıksada iyi gidiyoruz.
Yukleresim.com
Serie A'da12.hafta
12.hafta Bari deplasmanına çıkacağız.Rakip son 6 maçınıda yenilmezdi bizde ligde 8 maçtır kaybetmiyoruz.Maç öncesi takımda 4 eksik bulunuyor bunlar;Pepe,Motta,Sissokko ve Podolski.
Bari 1-2 Juventus
Rahat oynadık ama gol bulamadık skor üretmekte sorlansakta 3 puanı hanemize yazdırdık.
Yukleresim.com
Haftaya sahamızda Udinese'yi konuk edeceğiz.
Juventus 1-1 Udinese
Çok aşnsız bir maç daha oynadık o kadar atak yaptık rakip 1 tehlikeli atak yaptı oda gol oldu.Hızlı tempoda oynadığımız için son vuruşlarda sıkıntı oluyor sanırım onu bir iki maç içinde düzeltmek istiyorum.Yoksa İnter arayı açacak.
Yukleresim.com
Haftaya Sampdoria deplasmanı.
Sampdoria 3-0 Juventus
Harbi sıktı bu durum beni ya of.Hermaç oyuncu sakatlanıyor,birsürü pozisyona girip gol atamıyoruz rakipler nadir ataklarını gole çeviriyor.Böyle devam etmemeli edemez.
Yukleresim.com
Simone Pepe 2 ay sahalardan uzak kalacak.Sıradaki rakip Trazonspor.
Sampdoria maçı nazar boncuğu olsun. Takım iyi gidiyor. Başarılar diliyorum (:
Sampdoria maçı fena olmuş kanka ama olsun toparlarız sıkıntılar büyük seneye bi revizyon gelir heralde =)))
Sıkıntılar var tabi, olacakta. Önemli olan üstesinden gelmek bunların. Kullandığın taktikte sana gol sorununu çözecek transferler önereceğim. 2.sezon için Emenike'yi al,küçümseme bu adamı. Fırsatçı golcü rolünde tek forvet. AMR'ye Gervinho'yu al. Emenike'yle muhteşem anlaşıyorlar. AMC'yi bilmiyorum ben orda kimseyi tutturamadım ama Hazard'ı kesinlikle AML kullan ilk 4-5 maç verim alamayabilirsin ama 4-5 maçlık bir süreçten sonra Emenike'ye öyle goller attırıyorki akıllara zarar. Serie A için bu takviyeler sana kesinlikle yetecektir. Öte yandan gözlemcini Neymar'ın peşine sal bana sorarsan 4 sezon al. Ama 4.sezona kadar Neymar'ı barça kapabilir o yüzden 3.sezon emenikeyi satıp Neymar'ı al en azından Avrupa için. Onuda aynı şekil fırsatçı golcü olarak ver forvete TSL'de 52 golle kral oldu benim kariyerimde.
Hulk'u alabiliyorsan al hocam gol sorunun kalmaz oda olmazsa Cardozo'yu al frikikten müthiş goller atıyor.Ummadğın anda müthiş şutlar çekip kalecileri avlıyor.2sinden birini alırsan sorunun kalmaz.