çifte şampiyonluk çok iyi olmuş bu sene hedef avrupa olur artık başarılar![]()
Evet
Hayır
çifte şampiyonluk çok iyi olmuş bu sene hedef avrupa olur artık başarılar![]()
eto'o bitmiş.
2011-2012 Sezonu Transferleri
![]()
Kadro
![]()
Lukaku, Ömer Toprak, Serdar Taşçı, Serdar Kesimal, Sandro, Sinan Bolat gibi genç yıldız adaylarının yanına Taiwo ve Muntari gibi 2 tane kalitesini ispatlamış yıldız aldık. Bunların yanı sıra Abdülkadir Kayali ve Okan Alkan'ı as takıma çıkardık. Gençlerin ve tecrübeli oyuncuların harmanlanmasıyla başarıya ulaşmaya çalışacağız. Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde başarı gelmeyebilir. Ama ondan sonraki seneler iyi işler yapacağımızı düşünüyorum.
TariboWest
Transferler muazzam olmuş...Avrupa'da başarı gelir bence...
Bana göre forvette eksiğin var. Niang gibi bir golcüyü satmışsın ama Lukaku ile tamamen farklı tipte oyuncular. Keşke patlayıcı özelliği olan Niang gibi bir forvet alsaydın mesela Emenike.
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 1. Maç
8 Kişi İle Bu Kadar!!!
Gökhan Gönül başladı. Lukaku devam ettirdi. Ömer Toprak ise bitirdi. İlginç olan ise Old Trafford'da 8 kişiyle gol atmamızdı. Mehmet Topuz ceza sahası önünde topu aldı. Rakiplerini geçti. Vurduğu top direkten döndü ve tamamladı. 3-1 mağlup olmamıza rağmen iyiydik iyi
![]()
TariboWest
STSL 5. Hafta
Hiçbir varlık gösteremedik ve mağlup olduk. İyice düşme potasına yaklaştık.
![]()
STSL 6. Hafta
İşte Bu Bizim Ve Lukaku'nun Hayata Dönmesi Demek!!!
Sen İnsan mısın Lukaku?
6 Kasım 2002 deki maçı anımsattı. Ama bu seferki fark 3. golden sonra 10 kişi kalmamızdı.
![]()
STSL 7. Hafta
Galatasaray galibiyetinin moraliyle Altay'ı da yendik. Abdülkadir güzel bir gole imza attı.
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 2. Maçı
Söylenecek fazla birşey yok. 1 puan aldığımız için şanslıyız...
![]()
STSL 8. Hafta
Zorlu İBB deplasmanında Lukaku imdada yetişti. Ard arda alınan galibiyetler bizi yukarıya taşıyor.
![]()
STSL 9. Hafta
Ligin en formda ekiplerinden Trabzonspor'u da mağlup etmeyi başardık. Ard arda aldığımız 4 galibiyetle 13. sıradan 6. sıraya yükseldik.
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 3. Maçı
Mutlak kazanmamız gereken maçta 3 puanı zor bela aldık. Mollo'nun golünden sonra maçı kaybettiğimizi düşünürken Muntari'nin muhteşem aşırtması 3 puanı bize getirdi.
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu Puan Durumu
Grup ilginç bir hal almaya başladı. Manchester'ın puan kaybında grubu lider bitirmemiz içten bile değil.
![]()
STSL 10. Hafta
Bu maça çıkmadan evvel acayip stres vardı. Bu stres oyunumuza da yansıdı. Dia kendi yarattığı pozisyonda golü Emre Güngör'e attırdı. Bir zorlu deplasmanı da kayıpsız geçtik.
![]()
STSL Puan Durumu
Lige çok kötü başlangıç yapmış olsak da an itibariyle iyi bir konumdayız. Bu performansımızı devam ettirip rakiplerimizin puan kaybını bekleyeceğiz.
![]()
TariboWest
Lukaku insan olamaz tek başına 6 gol atılır mı![]()
Transferler güzel olmuş bence,ömeri çok pahalıya almışsın bitek lukaku transferini bende doğru bulmadım Niang yerine oyun ayarında bir golcü almalıydın Wagner Love acayip olurdu bu kadroya ben fenerbahce kariyerimde almıştım off rekorları alt üst etti bi sezonda 65 küsür gol atılırmı ya ss de paylaşmıstım sitedegidişat şöyle böyle umarım daha iyi oluruz
STSL 11. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 4. Maçı
![]()
STSL 12. Hafta
![]()
STSL 13. Hafta
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 5. Maçı
![]()
STSL 14. Hafta
STSL 15. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 6. Maç
UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
STSL 16. Hafta
STSL 17. Hafta
STSL Puan Durumu
Yönetim antrenman ve genç tesislerdeki geliştirmenin tamamlandığını duyurdu.
TariboWest
ZTK GRUP MAÇLARI
Fenerbahçe 3-0 Antalyaspor
Karabükspor 0-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 0-1 Eskişehirspor
Sakaryaspor 0-3 Fenerbahçe
Çeyrek finaldeki rakibimiz Sivasspor oldu.
TariboWest
STSL 18. Hafta
![]()
ZTK Çeyrek Final 1. Maç
![]()
STSL 19. Hafta
![]()
ZTK Çeyrek Final 2. Maç
![]()
STSL 20. Hafta
![]()
STSL 21. Hafta
![]()
Sonraki Maç
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur 1. Maçı
Fenerbahçe SK-Bayern Münih
Saat:21:45 (TSİ)
Yer:Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu,İstanbul
Fenerbahçe SK Eksikleri:Gökhan Gönül,Taye Taiwo,Sandro,Semih Şentürk
Bayern Münih Eksikleri:Mario Gomez,Granero,Badstuber,Hamit Altıntop,Franck Ribery,Arjen Robben
TariboWest
Harika toparlanmışız gruptan çıkmak çok güzel olmuş Bayerni eleyebiliriz,türkiye kupasıda güzel olmuş.Bu arada Lukaku beni mahcup ettigolleri dizmiş
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur 1. Maç
Burası Kadıköy Buradan Çıkış Yok!!!
![]()
STSL 22-23-24. Hafta
![]()
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur 2. Maç
Allianz Arena Cehennemi'ni Cennete Çevirdik!!!
Çeyrek Finaldeyiz!!!
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Eşleşmeleri
Rakip Barcelona
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final Eşleşmeleri
Rakip Atl.Madrid-Manchester United Galibi
![]()
TariboWest
Vlla deplasmanda iyi dayanmışız dediğim gibi eleyebilirdik eledik süperBarça barça
artık çeyrek finalde başarı diyebiliriz
![]()
TariboWest
Kariyere 500 kişi bakmış. Ama yorum yazan çok az. Artık kendi kendime anlatmaya başladım. Biraz hareketlenelim.
Last edited by GeorgeWeah : 18.Nisan.2011 at 23:39
TariboWest
ooooo süper ümit hedefe bu kadar erken ulaşmayı bekliyomuydun bilmiyom ama
hele lukaku 6 gs 0 süper olmuş
lukaku reyiz![]()
Vay ben eleniriz die bekliodum harika olmuş Ümitmanchesterı da yen Realide kupayı getir bize
![]()