Bursaspor (Oğuz Kağan) Manchester United
nerazzuri (Serkan Ç.) Chelsea

Ebedi dost, ezeli iki arkadaşın ve takımların dostça mücadelesini sunarız.
---------------------------------------

Manchester Ferguson'a Ağlıyor...

Efsanevi Hoca sağlık sorunları neden göstererek görevinden ayrıldı. Doktorları çene yorulması hastalığına yakalandığını ve Alex Ferguson'ın bir süre dinlenmesi gerektiğini bildirdi.

Ferguson'dan Ayrılan Koltuğa Şok İsim...

Sir Bobby Charlton yeni teknik sorumlunun Oğuz Kağan olduğunu açıkladı. "Kendisiyle Bursa'ya maça geldiğim zaman tesislerde karşılaştım, altyapıdan ve futboldan anlayan birine benziyordu. Yakın arkadaşım Ö.Ü.'nün tavsiyesiyle kendisini Mançester'e getirmek istedim. Ancak kendisi şu an uygun bir zaman olmadığını daha sonra seve seve geleceğini söyledi. Alex'in ayrılmasından sonra kendisini aradım, ilk uçakla buraya gelmesini söyledim. Evet bu çok riskli bir karar biliyorum ancak kendisinde o ışığı görüyorum. Bu takımı daha iyi yerlere getirecek kapasiteye sahip. Bundan sonra takımımız Oğuz Kağan'a emanettir."
------------------------------
ve olaylar gelişir. (olaylar olaylar)

Manchester United'in başına süpriz bir şekilde geçen Oğuz Kağan imza için en yakın arkadaşları Ö.Ü. ve Serkan Ç. ile Londra'ya inmiştir.

İmza gününe daha 1 hafta vardır ve bu süre zarfında İngiltere'yi gezmek için bol bol vakitleri vardır. Bu 3 arkadaş yanlarına Bobby Charlton'u da alarak lüks bir restaurant da akşam yemeğine gideceklerdir.

Aynı anlarda Chelsea teknik direktörü Carlo Ancelotti ise hayatındaki tek hayalini gerçekleştirmek üzere İtalya'ya doğru yola çıkar. Sözleşmesini tek taraflı fesh etmiş ve Roma kulübünün başına geçmişti. Abramovic intikam ateşi ile yanıp tutuşuyordur.

Akşam olmuştur ve yemekler afiyetle yenmiş doyulmuştur.
Sir Bobby ile Oğuz Kağan ManU takımı hakkında özel görüşmeler için Ö.Ü ve Serkan Ç. nin masasından ayrılırlar. Aynı restaurant da bulunan Roman Abramovic Ö.Ü'nün çok yakın arkadaşıdır ve Roman, ö.ü'yü görerek bulundukları masaya gelir, oturur.

R.A.-Omeeer, meeraba...
Ö.Ü-Vöeeeaaaaeaaae Roman, nasılsın?
R.A-Teşekkurler, sen nasılsın ne işin var burada?
Ö.Ü-Futbolu bilen arkadaşlarla yemeğe geldik Romancım. Tanıştırayım Serkan Ç.
S.Ç.-Merhabalar, memnun oldum.
R.A.-Ben de.
Ö.Ü-Romancığım, olanları duyduk çok üzüldük. Carlo sizi bırakıp gitmiş. Var mı görüştüğünüz birileri?
R.A-Guus ile görüşme halindeyiz ama Türk Milli Takımını bırakıp gelmek istemiyor. Ayrıca seni tebrik ederim çok iyi iş çıkardın Oğuz'u ManU'ya getirerek, bize de bir kıyak geçersin umarım.
Ö.Ü-oo romancığım geçmez miyim. serkan ç. futbolu bilen bir arkadaş, bloklar arası futbolu ile dikkat çekiyor ülkemizde. ayrıca ingiltere de toplar sekmiyor çok başarılı olacaktır. bana güven.
R.A-Futbolu bilen bir arkadaş, hmm...
Ö.Ü-Çooooooooğğkk...

Ve Roman Abramovic, Ö.Ü'ye güvenir takımın başına Serkan Ç.'yi getirir.

kuralları okuduk ve onaylıyoruz.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163