Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 123 sonuç

Konu: Gurur, Haysiyet ve daha fazlası için... [İBB ile 5. Sezonda Hedef 5.lik]

Çin'de kalaydın iyiydi, ben Asya Şampiyonlar Ligi'ni bayağı bi severim En azından bi kıta kupası kazanıp geçseydin Avrupa'ya İBB'de başarılar, iyi gidiyosun zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Oğuzhanın profilini koyabilirmisin ben İngiltere 4.liginde bile faydalanamadım o elemandan.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by JuddTrump View Post
    Çin'de kalaydın iyiydi, ben Asya Şampiyonlar Ligi'ni bayağı bi severim En azından bi kıta kupası kazanıp geçseydin Avrupa'ya İBB'de başarılar, iyi gidiyosun zaten.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Oğuzhanın profilini koyabilirmisin ben İngiltere 4.liginde bile faydalanamadım o elemandan.
    Oğuzhan'ı öylesine aldım. Şuan için as kadroda düşünmüyorum. Ancak belki ileride faydalı olabilir. Pek ışık vermiyor oyunda...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ligde ilk yarı bitti. Devre arasında Ziraat Türkiye Kupası maçlarımız olacak. Umarım kupada ve ligde daha üst sıralara tırmanabiliriz. Özellikle ligde ilk 4 içerisine girmek istiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Altay, E.Şehirspor ve İ.DÇ maçlarından 2 tanesinden puansız ve 1 tanesinden de 1 puanla ayrılınca Türkiye Kupası'na gruplarda veda etmek zorunda kaldık...

Bunun dışında 2. devreyede mağlubiyetlerle başlayınca 8. sıraya kadar geriledik. Son Sivasspor maçını alarak biraz baskıyı üzerimizden attık...

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

İmza on numara kötü gidişatı sivasla düzeltmişsin inş daha iyi yerlere gelirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Teşekkürler...

Amacım bu saatten sonra 5. olabilmek. Devre arasında kupa ile birlikte başlayan mağlubiyet zincirini çözemedim gitti. En sonunda G.Saray maçında taktik değiştirdim. En son maçta meyvesini verdi zaten. İnşallah 5. olabilirim...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bence gayet iyi gidiyorsun ilk 5e girersin
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hadi inşallah

Kaleyi biraz güçlendirmen lazım sanırım. Çekilen her şut gol oluyor.
    Galatasaray Shot on Target 1 Gol 1
    İskenderun 2/2
    Kayseri 2/3

Başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Teşekkürler...

Kalede Hala Hasagic var. 32 yaşında tecrübeli. Yinede gelecek sezona kaleyi elden geçirmeyi düşünebilirim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maalesef 2 maçlık galibiyet serimiz 4 maçlık beraberlik serisiyle bozuldu. Son 4 maçtır berabere kalıyoruz. Ama bunun yanı sırada uzun süredir mağlubiyet yüzü görmüyoruz. Neyseki hedefimiz olan 5. liği büyük bir hızla kovalıyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İBB ile 1. sezonumuzu tamamladık. Ligi hedefimizin 1-2 basamak altında bitirsekte yönetim ve taraftarımız geride kalan haftalarda bizim yönetimimizden oldukça memnun görünüyorlar... İlk geldiğimde yapmış olduğum 3-4 gereksiz transfer yönetimin bütçe konusunda bana olan güvenini sarsmış olsada, bunu düzelttim sayılır. Yıllık maaşı yüksek olan 2 oyuncuyu satarak hem onlardan kurtulmuş olacağız hemde biraz para kazanacağız. Boca'dan kiraladığımız D.Diaz ise beklenen şekilde forma şansı bulamadı. Çünkü o mevkide ondan daha tecrübeli L.Jimenez vardı. O nedenle sezonun bitimine bir kaç maç kala onunda kiralık sözleşmesini feshettim. Sözleşmesi bittiği için görüşülebiliyordu, Diaz'la masaya otursakta yönetim maaş bütçesini belirttiğim sebeple kısması nedeniyle onun söylediği rakama çıkmamız imkansızdı. O nedenle bonservisini almak zor görünüyor. Transfer ile ilgili ayrı bir mesaj daha yazacağım. Orda kimleri düşünüyorum kimleri yolluyorum ve hangi transferleri istiyorum yazacağım...

Fena olmayan bir sezon geçirmişiz. Seneye ilk 4'e girip Avrupa'yı gideriz umarım. Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Teşekkürler. Son hızda transfer girişimlerine başlıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Vee transferlerimiz...

Takımda yüksek ücret alan oyuncular ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Yıllardır kalemizi koruyan Hasagic'in yerine, ondan daha tanınmış bir isim olan Boruc'u kadromuza kattık. Gelecek vadeden 2 tane genç yetenek aldık. (Acar'lar. Kardeş değil yalnız bunlar ) Sol bekte alternatif olması açısından Volkan Yaman ve orta sahada elimizde adam bulunması içinde M.Çakır'ı bedelsiz aldık. Cihan Haspolatlının iyice gözden düşmesi ve sözleşme yenilemememiz sebebiyle takımdan ayrılması münasebetiyle sağ bek mevkimizde oluşan boşluğa Fildişi milli takımında da forma giyen Guy Demel'i transfer ettik. Ve son olarakta forvete Soren Larsen'i aldık. Transfer görüşmelerimizin sürdüğü bir tek isim var oda Mehmet Akgün. Olursa onuda alıp transferi noktalamış olacağız. Bir çok ünlü oyuncu ile görüştük. Ama sonuç alamadık. An itibari ile bu transferler ile yolumuza devam ediyoruz...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Valla son maçtaki beraberlikler takımın kimyasını etkilemişe benziyor bende bazen yaşıyorum bu sorunu ama genel olarak orta düzey bir sezon geçirmişsin. Seneye ligi almanı bekliyorum
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ligi kazanmak çok çok imkansız gibi duruyor

LUIS JIMENEZ NUMANCIA'DA!
    Bugün akşam sularında İBB cephesinin resmi internet sitesinden gelen habe spor kamuoyuna bomba gibi düştü. İBB'nin ünlü ofansif orta saha oyuncusu Şili'li Luis Jimenez 48 ay taksitle 1.2 Milyon € karşılığında İspanyol Numancia takımına gönderildi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre gönderilme sebebi 900 küsür bin € yıllık ücreti ve geride kalan sezonda sadece 15 maçta forma giyebilmesiydi.

DAVID ALBELDA İBB'DE!
    İBB kulübü bir diğer açıklamasında, 34 yaşında ünlü İspanyol önlibero ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. D.Albelda'nın İBB'nin öbliberoda oluşan sıkıntısını 1 yıllığına da olsa çözmesi bekleniyor. Albelda 1 yıl içerisinde kulüpten yıllık 210.000€ garanti para ve 80.000€ imza primi alacak...

MEHMET AKGÜN İBB'DE!
    İBB transferin son günlerine yaklaşırken bir kaç takviye daha yapmaya devam etti. Türk asıllı Alman kanat oyuncusu Mehmet Akgün'ü bonservis bedeli ödemeden transfer ederek orta sahasına alternatif oluşturmuş oldu...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Transferler çok iyi
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet sonuçlar berbat

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maalesef tüm emeklerime rağmen lige iyi bir giriş yapamadık. İyide gidecek gibi durmuyoruz. İlk 6 hafta neticesinde oluşan durum bu.

Bugünlük save yapıp oyunu kapatıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ama bütün zor maçlar bitmiş
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1 galibiyet bile alamadık... Hadi Trabzon Galatasaray tamamda Rizeye felanda kaybettik..

Fikstürün yanında acaba neden asdas vf küçük lig gibi şeyler yazıyor? Başarılar Sait.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ya sezon başında bir kaç tane 4lü lig düzenledim. İsminide öylesine yazdım işte

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Ya sezon başında bir kaç tane 4lü lig düzenledim. İsminide öylesine yazdım işte
    Şimdi anladım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Son bir kaç maçta kendimizi bulduk. Tamda taraftarlar huzursuzlanmışken (!) vede oyuncular mutsuzlaşmaya başlamışken bu galibiyetler ile birlikte birazcıkta olsa toparlanabildik...

Vee derken İBB'deki kötü gidişatı fırsat bilen Antep başkanı Kızıl yetenekli menajeri kendi takımının başına geçirmek için teklif götürdü. Zaten durumdan memnun olmayan Y.D ise büyük olasılıkla Antep'te...

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

bozbaykuşların sana ihtiyaçı var yapmazdım ben

cm 03/04'de bende çin'de dalian ile oynamıştım müthiş zevkli bi kariyerdi 4-5 sezon oynadım sanırım her sene şampiyonluk filan geldi malum cm03-04 kolaydı ama takıma yapabildiğim en büyük transfer hala almanya'da bi yerlerde top koşturan shao jiayi'di anılarım kabardı bir an.
    ülkeye dönüş yapman güzel malum insan o kadar çinli ismi okumaktan maçı takip etmesi zorlaşıyor ibb'de başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    bozbaykuşların sana ihtiyaçı var yapmazdım ben
    Bende öyle düşünüyorum. Antep zaten benden de kötü bir durumda. Oraya gidip artı birşey kazanamayacağım. En azından kendi kurduğum takımla yola devam ederim

Quote Originally Posted by wiccan View Post
    cm 03/04'de bende çin'de dalian ile oynamıştım müthiş zevkli bi kariyerdi 4-5 sezon oynadım sanırım her sene şampiyonluk filan geldi malum cm03-04 kolaydı ama takıma yapabildiğim en büyük transfer hala almanya'da bi yerlerde top koşturan shao jiayi'di anılarım kabardı bir an.
    ülkeye dönüş yapman güzel malum insan o kadar çinli ismi okumaktan maçı takip etmesi zorlaşıyor ibb'de başarılar
    Yok ya beni sarmadı Çin. Zevksiz geldi

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri