Çin'de kalaydın iyiydi, ben Asya Şampiyonlar Ligi'ni bayağı bi severimEn azından bi kıta kupası kazanıp geçseydin Avrupa'ya
İBB'de başarılar, iyi gidiyosun zaten.
Çin'de kalaydın iyiydi, ben Asya Şampiyonlar Ligi'ni bayağı bi severimEn azından bi kıta kupası kazanıp geçseydin Avrupa'ya
İBB'de başarılar, iyi gidiyosun zaten.
Oğuzhanın profilini koyabilirmisin ben İngiltere 4.liginde bile faydalanamadım o elemandan.
eto'o bitmiş.
İmza on numarakötü gidişatı sivasla düzeltmişsin inş daha iyi yerlere gelirsin
![]()
Teşekkürler...
Amacım bu saatten sonra 5. olabilmek. Devre arasında kupa ile birlikte başlayan mağlubiyet zincirini çözemedim gitti. En sonunda G.Saray maçında taktik değiştirdim. En son maçta meyvesini verdi zaten. İnşallah 5. olabilirim...
Bence gayet iyi gidiyorsun ilk 5e girersin![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Hadi inşallah![]()
Kaleyi biraz güçlendirmen lazım sanırım. Çekilen her şut gol oluyor.
Galatasaray Shot on Target 1 Gol 1
İskenderun 2/2
Kayseri 2/3
Başarılar..
Teşekkürler...
Kalede Hala Hasagic var. 32 yaşında tecrübeli. Yinede gelecek sezona kaleyi elden geçirmeyi düşünebilirim...
İBB ile 1. sezonumuzu tamamladık. Ligi hedefimizin 1-2 basamak altında bitirsekte yönetim ve taraftarımız geride kalan haftalarda bizim yönetimimizden oldukça memnun görünüyorlar... İlk geldiğimde yapmış olduğum 3-4 gereksiz transfer yönetimin bütçe konusunda bana olan güvenini sarsmış olsada, bunu düzelttim sayılır. Yıllık maaşı yüksek olan 2 oyuncuyu satarak hem onlardan kurtulmuş olacağız hemde biraz para kazanacağız. Boca'dan kiraladığımız D.Diaz ise beklenen şekilde forma şansı bulamadı. Çünkü o mevkide ondan daha tecrübeli L.Jimenez vardı. O nedenle sezonun bitimine bir kaç maç kala onunda kiralık sözleşmesini feshettim. Sözleşmesi bittiği için görüşülebiliyordu, Diaz'la masaya otursakta yönetim maaş bütçesini belirttiğim sebeple kısması nedeniyle onun söylediği rakama çıkmamız imkansızdı. O nedenle bonservisini almak zor görünüyor. Transfer ile ilgili ayrı bir mesaj daha yazacağım. Orda kimleri düşünüyorum kimleri yolluyorum ve hangi transferleri istiyorum yazacağım...
Fena olmayan bir sezon geçirmişiz. Seneye ilk 4'e girip Avrupa'yı gideriz umarım. Başarılar![]()
Teşekkürler. Son hızda transfer girişimlerine başlıyorum![]()
Vee transferlerimiz...
Takımda yüksek ücret alan oyuncular ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Yıllardır kalemizi koruyan Hasagic'in yerine, ondan daha tanınmış bir isim olan Boruc'u kadromuza kattık. Gelecek vadeden 2 tane genç yetenek aldık. (Acar'lar. Kardeş değil yalnız bunlar) Sol bekte alternatif olması açısından Volkan Yaman ve orta sahada elimizde adam bulunması içinde M.Çakır'ı bedelsiz aldık. Cihan Haspolatlının iyice gözden düşmesi ve sözleşme yenilemememiz sebebiyle takımdan ayrılması münasebetiyle sağ bek mevkimizde oluşan boşluğa Fildişi milli takımında da forma giyen Guy Demel'i transfer ettik. Ve son olarakta forvete Soren Larsen'i aldık. Transfer görüşmelerimizin sürdüğü bir tek isim var oda Mehmet Akgün. Olursa onuda alıp transferi noktalamış olacağız. Bir çok ünlü oyuncu ile görüştük. Ama sonuç alamadık. An itibari ile bu transferler ile yolumuza devam ediyoruz...
![]()
Valla son maçtaki beraberlikler takımın kimyasını etkilemişe benziyor bende bazen yaşıyorum bu sorunu ama genel olarak orta düzey bir sezon geçirmişsin. Seneye ligi almanı bekliyorum![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ligi kazanmak çok çok imkansız gibi duruyor
LUIS JIMENEZ NUMANCIA'DA!
Bugün akşam sularında İBB cephesinin resmi internet sitesinden gelen habe spor kamuoyuna bomba gibi düştü. İBB'nin ünlü ofansif orta saha oyuncusu Şili'li Luis Jimenez 48 ay taksitle 1.2 Milyon € karşılığında İspanyol Numancia takımına gönderildi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre gönderilme sebebi 900 küsür bin € yıllık ücreti ve geride kalan sezonda sadece 15 maçta forma giyebilmesiydi.
DAVID ALBELDA İBB'DE!
İBB kulübü bir diğer açıklamasında, 34 yaşında ünlü İspanyol önlibero ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. D.Albelda'nın İBB'nin öbliberoda oluşan sıkıntısını 1 yıllığına da olsa çözmesi bekleniyor. Albelda 1 yıl içerisinde kulüpten yıllık 210.000€ garanti para ve 80.000€ imza primi alacak...
MEHMET AKGÜN İBB'DE!
İBB transferin son günlerine yaklaşırken bir kaç takviye daha yapmaya devam etti. Türk asıllı Alman kanat oyuncusu Mehmet Akgün'ü bonservis bedeli ödemeden transfer ederek orta sahasına alternatif oluşturmuş oldu...
![]()
Transferler çok iyi![]()
eto'o bitmiş.
Evet sonuçlar berbat![]()
ama bütün zor maçlar bitmiş![]()
eto'o bitmiş.
1 galibiyet bile alamadık... Hadi Trabzon Galatasaray tamamda Rizeye felanda kaybettik..
Fikstürün yanında acaba neden asdas vf küçük lig gibi şeyler yazıyor? Başarılar Sait.![]()
Ya sezon başında bir kaç tane 4lü lig düzenledim. İsminide öylesine yazdım işte![]()
Son bir kaç maçta kendimizi bulduk. Tamda taraftarlar huzursuzlanmışken (!) vede oyuncular mutsuzlaşmaya başlamışken bu galibiyetler ile birlikte birazcıkta olsa toparlanabildik...
Vee derken İBB'deki kötü gidişatı fırsat bilen Antep başkanı Kızıl yetenekli menajeri kendi takımının başına geçirmek için teklif götürdü. Zaten durumdan memnun olmayan Y.D ise büyük olasılıkla Antep'te...
bozbaykuşların sana ihtiyaçı var yapmazdım ben
cm 03/04'de bende çin'de dalian ile oynamıştım müthiş zevkli bi kariyerdi 4-5 sezon oynadım sanırım her sene şampiyonluk filan geldi malum cm03-04 kolaydıama takıma yapabildiğim en büyük transfer hala almanya'da bi yerlerde top koşturan shao jiayi'di
anılarım kabardı bir an.
ülkeye dönüş yapman güzel malum insan o kadar çinli ismi okumaktan maçı takip etmesi zorlaşıyor ibb'de başarılar