Çok aza gitmiş Arda bence..
Çok aza gitmiş Arda bence..
En iyi teklif oydu malesef.
--
Duyuru
Jean Beausejour her yıl 2 milyon 500 bin euro olmak üzere 48 ay taksit ile toplamda 10 milyon euro bedeliyle takımımıza katılmıştır.
Atıl dağıtmışsın epey. Baros ve Arda çok önemli isimlerdi. Umarım yerlerini doldurabilirsin. Kısa vadede Sezer Öztürk Arda'nın boşluğunu doldurabilir. Forvet içinse malesef paraya kıyman gerecek.
6,5 az olmuş nakittir inşallah.
Quintero ve Christian Benitez'e bakmanı öneririm.
Arda'nın bonservis nakit.
Saha Dışı Çalkantıları Saha İçine Yansımadı: 3-0
Galatasaray, Türkiye Kupası maçında evinde Sivasspor'u 3 golle geçti. Saha dışındaki çalkantıların saha içine yansımaması Galatasaray'daki yüzleri güldürdü.
Formalite Maçında Şekerspor Sürpriz Yaptı: 2-2
Galatasaray'ın gruptan çıkmayı garantilediği maçta Şekerspor sürpriz yaptı ve maç 2-2 bitti.
Galatasaray Yarı Fin...: 4-0
Galatasaray Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Gençlerbirliği'ni 4 golle rahat geçti.
Humberto Suazo da iyidir.
Mounir El Hamdaoui Galatasaray'da
Ajax'ın forvet oyuncusu Mounir El Hamdaoui ile anlaşmaya varıldı. Oyuncunun kulübüne 48 ay taksitli her yıl 3 milyon 250 bin euro olmak üzere toplamda 13 milyon euro bedeliyle anlaşmaya varılmıştır. Aynı zamanda AS Nancy Lorreine oyuncusu Andre Luiz ile önümüzdeki sezon için kontrat imzalanmıştır. Kulübüne bonsevis bedeli ödenmeyecektir.
Aslında şampiyon olmaman için bir sebebin yok..![]()
İnşallah abi ama inisiyatif bizim elimizde değil. Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi lazım. Tabi bir de onları deplasmanda yenmemiz lazım.
Galatasaray İkinci Devreye İyi Başladı: 3-0
Kameni'nin sakatlığı sonucu kalede Ufuk iyi bir sınav verdi. Galatasaray şampiyonluk için umut tazeledi.
Galatasaray Yarı Finalde: 1-1
4-0'ın rövanşında Galatasaray işi rölantiye aldı ve 1-1'lik sonuç ile ismini yarı finale yazdırdı.
Derbi Galatasaray'ın: 2-0
Türkiye'nin en büyük derbilerinden biri olan Galatasaray-Beşiktaş derbisini Galatasaray Koke ve Beausejour'un golleriyle kazandı. Galatasaray taraftarı: "Bizler inandık siz de inanın." diye tezahüratta bulundu. Maçtan sonra teknik direktör Karadaş taraftara üçlü çektirdi.
Yaprak dökümü işe yaramış gözüküyor![]()
Birde klüpte para yok diyor![]()
İkinci devreye iyi başlamışsın. Böyle devam etmesi dileğiyle.![]()
Kazım garip bir şekilde müthiş oynuyor AMR'de değerlendir derim.
Teşekkürler yorumlar için az sonra eklerim yeni maçları.
Evet abi iyi oynuyor Kazım. Ligde 16 maçta 8 gol 5 asist..
Yok tabi para. Hepsini kredi kartına faizsiz 48 ay taksitle aldım.![]()
Kameni'nin bu kadar sık sakatlanacağını bilsem almazdım...
--
Best of Ufuk Ceylan 3 on target 3 goal: 1-3
Deplasmana İnisiyatif Alarak Gidiyoruz: 2-1
Galatasaray'da Sakatlıklar Çığrından Çıktı!
Yeni transfer Jean Beausejour oynadığı 5 maçta 2 gol 1 asist ile iyi bir performans sergiledi. Fakat Leverkusen maçında aldığı darbeyle 1,5 ay sahahalardan uzak kalacak. Bunun üzerine teknik adam: "Vallahi sakatlıklardan çok çekiyoruz. Bu konuda bir transferimiz olacak." dedi. İşte o transferi açıklıyoruz;
Büyücü Merlin 26 yıllığına Galatasaray'da.
Galatasaray Antep'i Kolay Geçti: 3-1
Galatasaray Turladı: 1-1
Rakibimiz Lille.
15 Şut 0 Gol: 0-0
Buca'ya da Üçlü Tarife: 3-1
Avantajımızı Verdik: 0-0
Fener'in Yenildiği Hafta Altın 3 Puan: 2-0
El Hamdaoui Akıllarda Soru İşareti Bıraktı
Manchester United'a giden Milan Baros'un yerine alınan El Hamdaoui bekleneni tam olarak veremedi. Avrupa'da oynayamacağı biline biline alınan El Hamdaoui ligde oynadığı 7 maçta 3 gol kaydetti.
Puan Durumu
Fenerbahçenin seri mağlubiyete başlayacağı bir yenilgi alması şart, sezon sonuna doğru kadro derinliği oluşturmamışlarsa işleri zor. şampiyonluk için hala biraz ihtimal var.
UEFA Macerasına Son: 0-2
Derbilerin Derbisinde Cim-Bom Şaha Kalktı: 2-0
10 yıl sonra, hem de kritik bir maçta kazandık mutluyuz.
Bir Tokat da Trabzon'a: 3-0
Valla ne oldu anlamadım ama oyuncularımın birçoğu milli takımlarında ligler de sürüyor.
Konya Deplasmanında Gereksiz Kayıp: 0-0
Kasım'paşa' Paşa Yenildi: 2-1
Kazım'ın İlginç Formu
Gerek sakatlıklar, gerek Karadaş'ın oyun sistemindeki yeriyle Kazım Kazım muhteşem bir yükselişe geçti bu sene. Fener'den kovulan Kazım, harika oynuyor. Fenerli yöneticilerin başlarını taşlara vurduğu da kulaklarımıza gelen bilgiler arasında. Ayrıca Kazım yeniden milli takıma çağrılmaya başladı ve bunda teknik direktörünün hakkı büyük.
Kaldı 3 !
Yorumlar için teşekkürler..Bakalım farkı erittik iyice.
--
Bu arada Mounir El Hamdaoui uyum sorunları çekiyormuş...
dediğim şey ufakta olsa gerçekleşmiş gibi kalan 6 maçı heyecanla bekliyoruz.
Hadi Atıl çok iyi gitmeye başladın biraz daha böyle devam edersen şampiyonluk gelecektir.
6da 6 yaparız ve kupayı alırız![]()
Çok iyi gidiyoruz bence. Merlin okuyup üfler çekintin kalmaz![]()
Şampiyonluk gelecek inanıyoruz Atıl, gaza geldim ben de başladım Galatasaray ile..
Last edited by Sirius Black : 20.Haziran.2011 at 16:15
Olsun bu kadar çalkantıya ikincilikte başarıdır Atıl. Seneye daha iyi bir kadroyla daha çok başarı bekliyoruz.
2.'lik iyidir seneye şampiyon oluruz diye düşünüyorum...ŞL'de gruplara kalmak için kaliteli bir kadro oluşturmalıyız...
3 oyuncunun kaderini sizlere sormak istiyorum.
Enzo Perez - 28 maç 5 gol 13 asist
Jean Beausejour - 11 maç 5 gol 0 asist
Kazım Kazım - 29 maç 12 gol 8 asist
Bu üçü kanatları taşır mı? Taşımazsa transfer lazım mı? Lazımsa as oyuncu mu, yedek oyuncu mu? Oyuncu öneriniz var mı?