![]()
EPL 18. Hafta
Chamakh & Nasri AŞ
![]()
EPL 19. Hafta
Walcott Walcott!!!
![]()
EPL 20. Hafta
Manu ve Tottenham maçları öncesi oyuncuları dinlendirmek istedim. Sahaya yine gençleri sürdük yine puan kaybı yaşadık. Eğer aralardaki maçları kazansak farkla lider olacaktık...
![]()
![]()
![]()
Şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz şu sıralarda yönetim de istediğim takdirde beklentileri değiştirebileceğimi söyledi. Ben de önceki kıtasal turnuvaya katılma hedefini şampiyonluk mücadelesi olarak değiştirdim.
![]()
TariboWest
şampiyonluk Bekliyorum Muhtemel Rakiplerimiz Gerimizde Eğer Fazla Puan Kaybı Yapmazsak Tottenham Elbet Yarıştan Kopacak
Şampiyon olursun inşallah
Abi umarım iki takımıda yenip şampiyonluğa yaklaşırsın eğer Man Udt'yi yenemesen bile Tottenham'ı yenersin İnşAllah![]()
İnşallah şampiynuz. başarılar.
Sezonun o kadar heyecanlı olması kariyer sunumunu da etkiledi. Öyle bir performans sergiledikki ss almak aklıma bile gelmedi.Kusura bakmayın kalan maçları detaylı vereceğim.
![]()
Ligde yarıştan kopmuştuk fakat son zamandaki performansımızla yine zirveye yaklaştık. Artık 4 hafta kaldı ve en avantajlı takım Chelsea gibi...
![]()
![]()
FA Cup'ta finale çıktık.
![]()
![]()
Şampiyonlar Ligi'nde de yarı finaldeyiz.
![]()
![]()
Last edited by GeorgeWeah : 25.Haziran.2011 at 18:07
TariboWest
Kalan her kulvarda hala şansımız var Ümit abi![]()
TariboWest
Burda da mı Real diyecektim ki elemişsin abi tebrikler![]()
Alacağız Şampiyonlar Ligini.
![]()
EPL 36-37-38. Hafta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Böylece ligi tamamlamış olduk. Bir ara gerilere düşsek de ligi 2. bitirmeyi başardık. Şüphesiz en büyük sürprizi Tottenham yaptı. Ezeli rakibimizin bizden bir adım önde olması hoşumuza gitmese de ligi 2. bitirdiğimiz için mutluyuz...
Sıradaki maçlar
FA Cup Finali ve UEFA Şampiyonlar Ligi Finali
TariboWest
Barcelona'ya finalde kaybettik. 2 kornerden yediğimiz golle. Kariyeri kapatıyorum. Takip eden herkese teşekkürler.
TariboWest
Neden hemen pes ettin yahu*
İsabetli karar![]()
Sağlık olsun abi gelecek sezon iyi transferlerle daha iyi başarılar elde ederiz abi![]()
Fena bir sezon geçirmemişiz Başarılar... Transferlerini bekliyorum
Finalde yenilmen çok kötü olmuş Ümit abi. Umarım seneye o kupayı alırız.