Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 68 arası toplam 68 sonuç

Konu: Bordo - Mavi Fırtına Tüm Dünya'da Esecek | Trabzonspor | 2. Sezon

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor Yılın Bombasını Patlattı ! : Luis Fabiano Trabzonspor'da !

Luis Fabiano kendisine verilen Trabzonspor formasıyla poz verdikten sonra burası benim için yeni bir başlangıç olacak , kariyerimi tekrar canlandırmak istiyorum dedi.

Yeni Sezon Bütçemiz ;

İstediğim bütçeyi aldığımı söyleyemem. Bu parayla gerekli bir kaç bölgeye nokta atışlar yapacağız. Henüz nereye oyuncu alacağımada karar vermedim açıkcası.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fabiano iyi transfer fotoshopda güzel olmuş
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Fabiano iyi transfer fotoshopda güzel olmuş
    Teşekkürler ama paintte yaptım resmin herşeyini .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor Gençlere Yatırım Yapıyor !

Bu sene Afrika pazarına girdim. Gözlemcilerimin raporları doğrultusunda Ali Boateng'i 70.000 €'ya kadroma katıp direk olarak MVV'ye kiralık gönderdim.

Yine Nijerya'dan bulup getirdiğim bir çocuk. 30.000 € bonservis bedeliyle aldık. Kendini geliştirirse beklerde uzun yıllar sıkıntı yaşamayız. Onuda MVV'ye kiralık gönderdim.

Bu arkadaşı oyunda bizzat kendim buldum. Ağustos ayında aramıza katılacak. Kiralık göndermeyi düşünmüyorum kendisini rotasyonda kullanacağım. Böylece gelişimi daha hızlı olacaktır.

Tamamen ya tutarsa şeklindeki bir transfer. Gözlemcime güvenip aldım. Ocak ayında aramıza katılacak. Kendisini çok geliştirmesi gerekiyor Trabzonspor'da 11 oynayabilmesi için.

Bu çocuktan nedense çok ümitliyim. Sadece 500 €'ya aldık. O da aramıza Ocak'ta katılacak. Açıkcası bu yaptığım bütün transferler tutmasa bile bize toplam maliyeti 900.000 € civarı olduğu için çok şey kaybetmeyiz diye düşünüyorum.

Bunlarda gelen giden tablosu. Bu sene transfere çok az para harcadık ve gönderdiğimiz oyunculardan 6.000.000 €'dan fazla para kazandık. Daha transfer sezonu kapanmadı bir kaç oyuncu daha alabilirim belki.

Bunlarda aramıza sonradan katılacak oyuncular. Bekim Nacev'e 700.000 € verdim. Umarım güvenimi boşa çıkarmaz.

Açıkcası oldukça kalitesiz stafflarımız vardı ve bu sezon hepsinin sözleşmesi bitiyordu. Gidene dur demedik ve bütün staff kadrosunu yeniledik.

Trabzonspor'un Hazırlık Kamp'ı ;

Kamp boyunca Sporting Lisbon , Bayrampaşaspor , Mobellaspor ve Mainz ile mücadele ettik.

Tesisleşmeye Başlıyoruz !

Umarım planlandığı gibi inşaatada başlanırda Trabzonsporumuza çağ atlatırız.

İlk sezon süper geçmiş tebrikler. 2. sezonda artık Avrupa'ya yönelmeliyiz

Fabiano harika.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Transferler gayet başarılı Eralp. Güzel geçen bir sezonu ardından Avrupa'da başarı yakalarsan dahada iyi olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fabiano transferi çok iyi olmuş. Avrupa'da çok işine yarayacaktır. Başarılar.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kamp güzel geçmiş
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri