Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
94. You may not vote on this poll
  • Kawaguchi | Sıradan Değil Kıskandıran Olmak için BEŞİKTAŞ JK

5 5.32%
  • GsDoruk | UEFA Kupalı Aston Villa Şampiyonluk Peşinde

5 5.32%
  • Rick Nelson | "Aslan" Avrupa'yı Titretmeye Geliyor | Galatasaray

1 1.06%
  • |lofthei | Çünkü, biz Burnley'iz

9 9.57%
  • Trabzonspor | Trabzonspor/Son Oyun

8 8.51%
  • 24kobebryant | Tarihimize Layık Olmak Adına !!! | Galatasaray SK

28 29.79%
  • Fearless Coward | İnananlar Asla Kaybetmez ! | Sakaryaspor

30 31.91%
  • [Rec]ep | Şimdi Uzaklardayım ! [Leverkusen - Kamerun]

4 4.26%
  • EndoplazmiK RetikuluM | Green Street Hooligans | EPL Şampiyonu West Ham United

2 2.13%
  • |cenker07 | Bu Aşk Bitmez,Bu Fırtına Asla Dinmez!

2 2.13%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 80 arası toplam 80 sonuç

Konu: Haziran Ayının Kariyeri Ödülü

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2 tane almış zaten bu madalyadan daha önce.Anketi eğer ben hazırlasaydım ankete de almazdım.

Bir kariyeri takip edip etmemek mesaj atmak ile anlaşılmaz. Ben Kaan'ın kariyerini baştan sona takip ettim ancak belkide hiç mesajım yok konusunda. Bu göstermiyor ki ben takip etmiyorum. Madem böyle birşey olacak oylama yapmayıp en beğendiğinize verseydiniz ödülü. Bir oylama yapıyorsanız ona sadık kalmak zorundasınız...!!!
    Bunu da düşündüm ancak aradaki fark fazlaydı.Senin gibi kariyeri takip edip de mesaj yazmayanın o kadar olmayacağını düşündüm.Oylama yapıyoruz da burada oylama listesindekilerden en çok hangisini seviyorsunuz oylaması yapmıyoruz.Bana oy veren 30 kişiden sadece 6'sının oy verdikleri konuya mesaj atmalarını nasıl açıklayabilirsiniz Allah aşkına? Geri kalan 24 kişi sizin gibi mi yapıyordu? Bir oylama yapıldı ve ben oylamanın amacına hizmet etmediğini düşündüm ve bunda payı olanların oyları geçersiz saydım.Olay bu.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Temmuz.2011 at 04:34
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Bu tartışmayı ben başlattım nedenini de belirtmek istedim burda ki sorun bazı kişilerin gruplaşarak sürekli kendi gruplarında ki kişilere oy atmalarıdır .Kimse kusura bakmasın ama bu adaletsizliktir.Hak eden başka bir kişiyse hakkının yenmesidir.Ben uzun sayılabilecek bir zamandır bu siteye üyeyim gözlemim de bu yönde.Oy alan kişilere bakarsak hep aynı gruptan kişiler.Adaletli oylama yapılmadığı için de siteye yeni üye olan ve burada kariyer paylaşan çok emek harcayan biri ne yazık ki haksızlığa uğramış oluyor.

Bahsettiğiniz konuyla bunun hiç alakası yok neden mi ? Karşılıklı maç yapılıyor ve bu maçlara hiç kimsenin müdahale şansı olmuyor.Hak eden kazanıyor burada bir oylama yok. Hep aynı kişilerin kazanması da turnuvalarda tecrübeli kişilerin kazanmasından kaynaklı olabilir.

<24kobebryant Tebrikler hocam madalya hayırlı olsun.

Çok doğru bir yorum katılıyorum.
    bu yazıyı yeni gördüğümden önceden mesaj atmadım.

ben de o yüzden yeni üye olanların alınması gerektiği fikrini savunuyorum yada
    hiç madalyası olmayanların.
    not: bu arada 8 den 9 a değil 7 den 8 e imiş onu da düzelteyim.

hiç tanınmayan,yeni üye olan ve ilk kariyerlerini açan kimseler arasında yapılsa bu oylama
    bence daha sağlıklı bir sonuç çıkar.

yanlış anlaşılmasın ben öbür arkadaşlara da karşı değilim
    ama 1.madalya ile 7.8.madalya arasındaki farkı demiştim.
    eğer ilk girenler arasında,hiç madalyası olmayanlar arasında,
    tanımayan yeni kişiler ve yeni kariyerleri üzerine yapılırsa ancak;bu anket sağlıklı olur bence.
    öbür türlü birbirini seven,kanka olan vs. üyeler birbirine oy atacak ve kariyer değil
    arkadaşlığı iyi olan kazanacaktır.

fikrim bu şekilde.

bu arada genç kartal bir mesaj yazmış ben bunları yazarken.
    söylediklerine katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kaan abiyi severim sayarım fakat ortada kabak gibi meydanda olan bir şey var.Ben 5 yıldır forumdayım girdiği anketlerin 6'sında da 1.lik madalyası alan bir tek Kaan abiyi gördüm.En fazla 3 tane madalya almıştır bir başkası.Bir adam girdiği anketlerin hemen hemen hepsini büyük bir oy alarak kazanıyorsa onda arkadaş faktörü fazladır.Çok kolay iştir bir oy atmak.Linki verirsin bir oy atsana dersin atarlar.Adım gibi eminim bu ankette oy kullananların yarısı kariyerleri takip etmeyenler.Arkadaşın bir oy ister atarsın oyunu çıkarsın bu kadar basittir.Veya arkadaşın istemez sen girer bakarsın arkadaşın vardır verirsin oyunu çıkarsın.Örneğin ben ayın üyesi ödülü 2'den fazla almış kişileri almıyorum ankete.Çünkü iki ödülü alan üçüncüyü garanti alıyor.(Kaan abi gibi) Kaan abinin kariyerleri diğer kariyerlerden çok çok mu üstün ki bu adam 3 kez kazanmış bu ödülü veya Kaan abi 3 kez ayın üyesi seçilecek kadar ne yaptı da aldı bu ödülleri ? Veya ben ne yaptım da iki kez ayın üyesi ödülünü aldım ? Arkadaş sayın ne kadar çoksa oy sayın o kadar fazladır.Bu iş bu kadar basit.Ben Kaan abi haketmiştir veya haketmemiştir demiyorum.Kariyerini de takip etmiyorum.Ama bir insan aday olduğu anketlerin hemen hemen hepsinde 1. oluyorsa bunun sebebi açıkça bellidir kimse kusura bakmasın.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Şöyle bir örnek vereyim :

Eurovision'u kazanan bir dahaki seneye katılamıyor değil mi ? Bu uygulama bu forumda da olsa çok iyi olur

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post

Eurovision'u kazanan bir dahaki seneye katılamıyor değil mi ? Bu uygulama bu forumda da olsa çok iyi olur

Katılabiliyor mesela almanya aynı kişi katıldı yani 2 yıl üst üste eurovisiona katıldı yani o yasak kalktı biliyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Malesef Rick öyle bir yasak yok
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Malesef Rick öyle bir yasak yok
    sonuçta böyle bir kural vardı

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

kazanan katılır da dediğini anladım.(ev sahibi ülke olup katılıyor)
    bir önceki ay ödül kazanan aslında işine devam ederse sonra da seçilmesi gerekir.
    ama sürekli aynı isme de verilmez.ne bana ne başkasına.o yüzden
    denir ki: bir önceki oylamada 1.olmamış olmak,1 önceki oylamada ilk 3 e girmemek.
    evet bunlar vardır,olabilir;bence de mantıklıdır.gerçi dediğim gibi ödül alan aynı performansını sürdürürse 2.ödülü de alması gerekir ama öbür taraftan artık başkası alsa daha mantıklı olur.

biraz karışık oldu galiba ama sonuç olarak 1 önceki ay ödül alanların seçilememesini
    doğal karşılıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hayırlı olsun kazanmana sevindim
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Hayırlı olsun kazanmana sevindim
    Teşekkür ederim

Edit: beni kastetdiysen tabi

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Teşekkür ederim

seni kastetmiştir tabii..bana hala hakettiğim ödül verilmedi çünkü.
    hala bekliyorum,hala verilmiyor.
    zaten bi daha dolduruşa gelirsem 2 olsun.
    dolduruşa getiren ödülünü aldı,bak ben hala bekliyorum alamadım.
    gerçi konudan uzaklaştım ama;demek istediğim ben hala alamadığımdan sana söylediği.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kazanan kariyerleri tebrik ederim...

(Kariyer sahiplerini etmiyorum )

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Tebrikler Yarkın

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Teşekkür ederim

Tabii ki seni kastettim sonuna kadar hakettin
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    seni kastetmiştir tabii..bana hala hakettiğim ödül verilmedi çünkü.
    hala bekliyorum,hala verilmiyor.
    zaten bi daha dolduruşa gelirsem 2 olsun.
    dolduruşa getiren ödülünü aldı,bak ben hala bekliyorum alamadım.
    gerçi konudan uzaklaştım ama;demek istediğim ben hala alamadığımdan sana söylediği.
    Abi kulak ardı edeceksin.Boşver elbet ortaya çıkar hakkettiğin.

Tebrikler için teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oylamalarda her turlu arkadas faktoru olur ki. Kaan abi'nin kariyerine ben 1-2 kez goz attim yorum yapmadim. Diger kariyerleri de eglenceliydi, kendisini de cok severim ona destek olmak icin oy verdim. Bunda gizlenecek birsey yok. Ayip birsey de degil. Diger kariyerleri takip etsem begendigime atardim ama sadece dedigim gibi Kaan abi'ninkine goz gezdirdom. Zaten kendisi de bu odulu daha once kazandi bu kadar ucuz seyleri kafasina takacak kadar cocuk da degil, sorun cikarmaz. Kobe'ye tebrikler hayirli ugurlu olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Oguz Kagan abi'nin dedigine de katiliyorum ikisine de odul verilmesi daha iyi olurdu gibi. Kaan abi odulu alamayinca herhangi kotu bir tutum da sergilemedi, birine birsey de demedi direkt elinden alinmasi yanlis oldu gibi geliyor bana. Ama kimse icin bu sorun degilse benim icin de olmaz zaten, cok basit seyler bunlar. Tekrar hayirli olsun, tebrikler

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Oylamalarda her turlu arkadas faktoru olur ki. Kaan abi'nin kariyerine ben 1-2 kez goz attim yorum yapmadim. Diger kariyerleri de eglenceliydi, kendisini de cok severim ona destek olmak icin oy verdim. Bunda gizlenecek birsey yok. Ayip birsey de degil. Diger kariyerleri takip etsem begendigime atardim ama sadece dedigim gibi Kaan abi'ninkine goz gezdirdom. Zaten kendisi de bu odulu daha once kazandi bu kadar ucuz seyleri kafasina takacak kadar cocuk da degil, sorun cikarmaz. Kobe'ye tebrikler hayirli ugurlu olsun

Ben sorun çıkarmadım.Eğer bana demişsen.Ben sadece düşüncelerimi yazdım ki herkes düşüncelerini belirtmekte özgürdür.Teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben sorun cikardin demedim ki zaten kardesim nereden cikti, kimseye laf soylemedim orada uzerine alinmana gerek yok. Tabii ki fikrini soyleyeceksin.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gereksiz ve konuyla alakasız tartışmaların yaşanmaması için konuyu kilitliyorum.Ayrıca dereceye giren arkadaşımızı tebrik ediyorum.
    So what?
    Saike

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri