ALMANYA KUPASI 3. TUR MAÇI RAKİP: BOCHUM
KUPADA GÜZEL BİR PERFORMANS SERGİLİYORUZ. ÇEYREK FİNALDEKİ RAKİBİMİZ FRANKFURT
ALMANYA KUPASI 3. TUR MAÇI RAKİP: BOCHUM
KUPADA GÜZEL BİR PERFORMANS SERGİLİYORUZ. ÇEYREK FİNALDEKİ RAKİBİMİZ FRANKFURT
Avrupa Ligi'ne girersin bence, Mouche'yi uzun yıllardır tanıyorum, iyi transfer ama 2-3 yıl sonra satman gerekir o kadar potansiyelli bir oyuncu değilAma bi süre iyi götürür seni.
STOPER MEVKİNE ÇÖZÜM BULUNDU
DANNY SHİTTU ST.PAULİDE
3.5 M EURO YA TRANSFER OLMUŞTUR
İyi transfer
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
18-19. HAFTA MAÇLARI:
18. HAFTA RAKİP: NURNBERG
19. HAFTA RAKİP: KÖLN
ALMANYA KUPASI ÇEYREK FİNAL MÜCADELESİ
RAKİP:FRANKFURT
MAÇ GİTTİ GELDİ GİTTİ GELDİ SONUNDA GİTTİ YAPCAK BİŞEY YOK ÇOK GOL KAÇIRDIK BASİT HATALAR YAPTIK .
20. HAFTA RAKİP: DORTMUND
Maçlar fena değil, önümüzdeki sezon senin için daha iyi olacaktır![]()
Shittu transferi şu ana kadar duyduğum en saçma transfer. Shittu zaten oyuna serbest başlıyor, hem de kalitesiz ve yaşlı. Böyle bir oyuncuya bu kadar fazla para vermen bana çok yanlış geldi. Kaldı ki o paraya daha ne stoperler alabilirdin.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Profil öyle göstermiyor kardeşim ve oyndaığı oyunda öyle göstermiyor ben çoğu kariyerimde bu oyuncuyu oynattım çok da memnunum o geldikten sonra takım da gol yeme sayısı en aza inidirildi mesela dortmund maçından 5 gol yediğime bakma kondisyonu düşük oludğu için ancak 75. dkkada oyuna aldım ondan önce kaç gol yediğimizi sende görüyosun?![]()
BUNDESLİGA 21. HAFTA RAKİP:FREİBURG
22. HAFTA RAKİP:HOFFENHEİM
23. HAFTA RAKİP: KAİSER
ÇIKIŞA GEÇTİK BÖYLE GİDERSEK AVRUPA LİGİNE GİDERİZ GİBİME GELİYOR
UEFA da St. Pauli'yi görmek istiyoruz... Yap Bize Bİ Kıyak Be Hocam (=
BUNDESLİGA 24. HAFTA RAKİP: GLADBACH
25. HAFTA RAKİP:FRANKFURT
26. HAFTA RAKİP: STUTGART
26. HAFTA SONU OLUŞAN PUAN DURUMU
Kalecinin ve savunmadaki serdar kesimalın basit hatalrı pahalıya patlıyo. Sezon sonu derhal bir kaleci almamız şart!!
Banada kaleci lazım hocam (= onur kıvrak'ı dene... almanya da cok başarılı oluyor. 2. yada 3. senesinde 10M € dan satarsın Arsenal'e falan.
Rica Ederim. Bundesliga da Wolfsburg'u yönettim. İstediğin mevkiiyi söyle sana tavsiyelerim olur.
Andreas Beck. Hoffenhaim'de. Üstüne adam tanımam. Ama yedek olarak diyosan Bekir İrtegün olabilir. hem ucuz hemde yedek bekleyerek sıkıntı yaratmaz. sağ açık ise 2 isim söliyim. Wolfsburg'dan Askhan Dejagah yada Burak Yılmaz. Stoper olarak da Kjær yada Ömer Toprak.Ayrıca Beni 1-2 sene idare etsin yeter dersen stoper olarak Nelson Rivas ve Adam Banas da olabilir. Tabii yedek bekleticeksen.
Last edited by namocuq : 03.Temmuz.2011 at 15:47 Reason: ekleme
1 sezon işte böyle bitti kötü bitirdik arık tüm gücümüzü bir dahaki sezona vereceğiz.
maçların SS'lerini toplu olarak gösterirsen daha iyi olur... Transferlerde başarılar...
iyi peki. bende transferlere başladım. Artık Serie A'dayız (=... Sassuolo ile bakalım neler yapıcaz...