Sayfa 306 / 367 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356 ... SonSon
9,151 ile 9,180 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Del Piero_10 Misafir

Default Cagliari'nin hocası kovuldu

Son 8 maçta yalnızca 2 puan toplayabilen Cagliari'de, teknik direktör Massimiliano Allegri'nin işine son verildi...

Serie A'da son iki aydır bir hayli formsuz olan Cagliari'de, teknik direktör Massimiliano Allegri, belli başlı bir sebep gösterilmeksizin yönetim tarafından kovuldu.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Allegri'ye kulübe hizmetleri için teşekkür edilirken, takımın başında geçici olarak alt yapı sorumlusu Giorgio Melis'in bulunacağı bildirildi.

Cagliari'de 2008 yılında Davide Ballardini'nin yerine göreve getirilen Allegri'nin adı, gelecek sezon için Fiorentina ve Juventus'la birlikte anılıyor.

Del Piero_10 Misafir

Default Milan'da değişim: Leonardo gidiyor, Maldini geliyor

Bu sezonu kötü geçiren Milan'da, sezon sonunda köklü değişiklikler olması bekleniyor...

Il Corriere dello Sport'un haberine göre, Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, teknik direktör Leonardo'nun yazın Dunga'nın yerine Brezilya Milli Takımı'nın başına geçme ihtimaline karşı, köklü değişiklikler planlıyor.

Takımın başına eski futbolculardan Mauro Tasotti'nin getirileceği iddia edilirken, Paulo Maldini'nin de kulübe yönetici yapılacağı konuşuluyor.

Bu değişikliklerin, takımın gelişiminden memnun olmayan Silvio Berlusconi'nin de onayıyla yapılması bekleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Köklü değişikliğe bak.

Takımın başına eski futbolculardan Mauro Tasotti'nin getirileceği iddia edilirken, Paulo Maldini'nin de kulübe yönetici yapılacağı konuşuluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yönetim değişsinde şu yaşlı oyuncu alımı da dursun artık yeter takımda herkes bastonla dolaşmaya başlıcak yakında.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Adamları 40 yaşına kadar oynat. sonra teknik direktör ya da yönetici yap. sonra da buna köklü değişiklik de.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Takımın adı da değişir yakında Milan spor kulübü olur sana Milan Huzur evi

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Tassotti td olmasın. Asistan menajer olarak iyi o, ben alıyorum onu her oyunumda eğer büyük bir kulüpsem.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Müthiş Bi Değişim ...Ne diyelim hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

teknik direktör Leonardo'nun yazın Dunga'nın yerine Brezilya Milli Takımı'nın başına geçme ihtimali
    Leonardo ne yapmışki böyle bir ihtimal oluyor? Ayrıca başlıktan sanki Maldini hoca olarak gelecek gibi bir mana çıkıyor.Bir kaç sene öncesine kadar takım ne haldeydi,şimdi ne halde...
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Allegri Juventus'ta mı ?

sakary Ali Misafir

Bende Maldini'nin menajer olacağını sandım.Keşke Menajer olsa.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Maldini'nin futbolcu olarak dönme ihtimali daha fazla bence..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Leonardo'yu Linderoth okudum ve hiç garipsemedim artık siz düşünün Milan'ın halini

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

köklü değişim bu değil zira ben kafadan berlusconi'den memnun değilim
    leonardo brezilya milli takımının başına falan geçmez geçemez harbiden olumlu olarak ne yapmıştır ki leonardo, hadi diyelim brezilya kötü gitti afrikada dunga bıraktı kovuldu ya da bi kulüple anlaştı ne olursa olsun brezilya federasyonunun bu sefer tecrübeli bir isimle anlaşacagını öngörüyorum, dunga yı getirerek yeterince risk aldılar baya da konuşuldu bu tercih tekrar böyle bir şey yapmacaklardır

Del Piero_10 Misafir

Default Inter'in Veloso sevdası

Serie A'da şampiyonluk yarışı veren Inter, Sporting Lizbon'un başarılı ortasaha oyuncusunu kadrosuna katmayı planlıyor.

Gelecek sezon ortasahasına takviye yapmak isteyen Inter, rotasını Portekiz'e çevirdi. Sporting Lizbon'da oynayan Miguel Veloso'yu kadrosunda görmek isteyen Mourinho'nun Ricardo Quaresma'yı takasta kullanabileceği iddia ediliyor.

Geçtiğimiz sezon başında da 23 yaşındaki oyuncu için girişimlerde bulunan Milano ekibi, yüksek bonservis bedeli nedeniyle transferi askıya almıştı. Transfer komitesi başkanı Marco Branca'nın geçtiğimiz günlerde Portekiz'e gittiği ve Veloso için görüşmelere başladığı biliniyor. Sporting Lizbon'un genç oyuncu için 10 milyon avro civarında bir bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor.

23 yaşındaki Miguel Veloso, 2006 yılından bu yana Sporting Lizbon forması giyiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Veloso'yu Fm den tanıyorum sadece.İnter alırsa gerçekte nasıl bir oyuncu olduğunu görürüz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gerçekten FM 2008'in en iyi DM'lerinden biriydi...Acaba gerçekte nasıl ? Alsaya Inter

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok yararlı olur Intere'e Şuan Sporting'de beyin görevini görüyor Avrupa Liginde de golleri var

Milan'ın bütün maçlarını izlemeye çalışıyorum .Leonardo iyi bir menajer aslında milan adam gibi transferler yapmazsa başarıdan uzak olur anlamıyorum bu kadar yaşlı oyuncuyla ne yapacaklarını sanıyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Default Inter Juventus'u son 15 dakikada geçti

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) 34. haftanın açılış maçında, şampiyonluk adaylarından FC Inter, konuk ettiği Juventus'u 2-0 yendi.

Serie A’da 34. haftanın açılış maçında, İtalya liginin iki dev takımı FC Inter ile Juventus, Giuseppe Meazza Stadı’nda karşı karşılaştı.

Tribünlerin büyük kısmının boş kaldığı mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmazken, konuk Juventus’ta Malili futbolcu Mohamed Sissoko, 37. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartı görerek, takımını 10 kişi bıraktı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi FC Inter, 75. dakikada Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Maicon ile 1-0 öne geçti. FC Inter adına karşılaşmadaki ikinci golü Kamerunlu golcü Samuel Eto’o 90 3. dakikada kaydetti.

Bu sonuçla FC Inter, şampiyonluk yarışında önemli bir virajı daha geride bırakırken, puanını 70 yaparak, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Müsabakadan boynu bükük ayrılan konuk Juventus ise 51 puanla 6. sırada kalarak, UEFA Avrupa Ligi’ne katılma yolunda bir darbe daha aldı.

Maicon'un mükemmel golü:
    http://www.youtube.com/watch?v=hsCbXu5it6Y

Maçın özeti:
    http://www.youtube.com/watch?v=uenxc...eature=related

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maicon'un golü gerçekten müthişti.Golden önce baya bastırdı İnter ama golü bulamadılar.Kilidi açan isim Maicon oldu.

Bu arada Milan vakasına rağmen Balotelli sonradan oyuna girdi.Ona şaşırdım.İyi de oynadı ama Mario.Gerçekten kaliteli bir isim.Valla İnter'den Quaresma yerine onu alabilsek gerçekten süper olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Maicon'un golü gerçekten müthişti.Golden önce baya bastırdı İnter ama golü bulamadılar.Kilidi açan isim Maicon oldu.

Bu arada Milan vakasına rağmen Balotelli sonradan oyuna girdi.Ona şaşırdım.İyi de oynadı ama Mario.Gerçekten kaliteli bir isim.Valla İnter'den Quaresma yerine onu alabilsek gerçekten süper olur.
    Balotelli Türkiye'ye gelirse hangi takıma gelirse gelsin onunla başa çıkmak çok zor.Mourinho gibi bir adam Balotelli ile başa çıkamıyorsa Türkiye'de onun rahat durması çok zor birşey.Hangi takım alırsa alsın bence başına dert açmış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gelenek bozulmadı Maicon'un golü çok güzeldi gerçekten.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Hangi gelenek? Bu iddianı rakamlarla destekleyebilir misin?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Maicon harika bir gol attı.. Juventus için üzüldüm onların kazanmasını istiyordum

harbi hangi gelenkten bahsettiğini anlamadım arkadaşın

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Maçtan önce de Inter'in kazanacağı aşikardı fakat Sissoko'nun ilk yarıda atılmasıyla bu perçinlenmiş oldu,Maicon süper attı cidden...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sampdoria kazandı. Milan şampiyonluktan koptu.

Lazio-Roma maçına bağlı herşey.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maicon süper bir gol attı Juve 10 kişi kalmasa da sonuç böyle olurdu sanırım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Boş Konuşma Aygün
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri