Sayfa 309 / 367 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359 ... SonSon
9,241 ile 9,270 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Mourinho mu söylüyor bunu?
    En iyi teknik direktör, en çok kazanandır
    evet.

Kendisi buna inanıyor çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En çok kupayı kazanmış olabilir gerçekten ama bence en iyisi Mourinho..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Mourinho bir fenomendir , o farklıdır herkese antipatik gelsede seviyorum adamı
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Mourinho-Wenger-Ferguson en iyi 3 hocadır gözümde...

efenberg Misafir

Mourinho gözümde değerin düştü bak şimdi nerede o kendini beğenmişlik seni öyle seviyoruz biz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Guardiola'nın en iyi olduğunu kanıtlayabilmesi için başka takımlarda da başarılı olması gerekiyor bence.Mourinho'ya da versen bu takımı,ve ya başka iyi bir hocaya onlarda bu başarıları elde edebilirdi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by efenberg View Post
    Mourinho gözümde değerin düştü bak şimdi nerede o kendini beğenmişlik seni öyle seviyoruz biz
    Asıl beğenmişlik burada.

Sadece Mütevazilik ediyor şuan gayet normal morinho gibi birisindende bu beklenebilirdi zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Inter affetmedi

Inter affetmedi

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı 3-1 yenerek Katalan ekibine sezonun en ağır yenilgisini yaşatan Inter, Serie A'da da yoluna devam ediyor.
    Lacivert siyahlılar, Atalanta'yı 3-1 mağlup ederek Roma'yı şampiyonluk yarışında yalnız bırakmayacağını gösterdi. 5. dakikada Tribocchi'nin golüyle konuk ekip öne geçerken Inter, Barcelona maçının yıldızı Milito ve devre arasında Parma'dan transfer edilen Mariga'nın golleriyle devre arasına 2-1 önde girdi. İkinci yarıda Chivu ile 1 gol daha bulan lacivert siyahlılar, 3-1'lik galibiyetle Roma'yla giriştiği şampiyonluk yarışında sonuna kadar olacağını gösterdi.

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İnter affetmedi Roma'da Sampdoria'ya 1-0 dan 2-1 maç verdi ve İnter 2 farklı lider oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son iki haftadır Sampdoria'ya olan sempatim tavana vurdu resmen, önce Milan,sonra Roma.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ama Roma çok pozisyon harcadi.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default Roma'ya şok!

Serie A'da 35. haftaya lider giren Roma, sahasında Sampdoria'ya 2-1 kaybederek, hem yenilmezlik serisinden hem de zirveden oldu.

İtalya ligi Serie A'da 35. hafta nefesleri kesen bir maçla kapandı. Geçtiğimiz yılın ekim ayından bu yana yakaladığı seriyle zirveye yerleşen Roma, 35. haftada Sampdoria karşısında bu unvanlarını kaybetti.
    Inter'in Atalanta'yı 3-1 yenmesiyle tıklım tıklım dolu Roma Olimpiyat Stadı'na mutlak 3 puan parolasıyla çıkan sarı-kırmızılılar, öne geçtiği maçtan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

Hızlı başladığı maçın 15. dakikasında kaptan Francesco Totti'nin golüyle öne geçen Roma, ilk yarıyı da bu skorla kapadı. İkinci yarıda roller değişirken, 52 ve 85. dakikalarda sahne alan Pazzini, Roma'yı yıkan isim oldu.

28 Ekim 2009'daki Udinese maçından bu yana ilk kez mağlup olan Roma'nın 24 maçlık serisi son bulurken, liderlik koltuğu da yeniden Inter'e geçti.
    Son 3 haftaya Inter 73 puanla ilk sırada girerken, Roma 71 puanda kaldı.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    11

Maçın son yarım saatine bakabildim.Son 20-25 dakika Roma tek kale oynadı ki spikerin dediğine göre ilk yarı çok fazla fırsattan yararlanamamış.Aynen atamayana atarlar mantığı tekrarladı.Tam bi kontratak golüyle yıkıldı Roma.İnter'in puan kaybedeceği zorlukta bi maçı yok.Şampiyonluk gitti benim gözümde.Dilekolay, 28 Ekim'den beri ligde hiç yenilme, 24 maç-18 galibiyet-6 beraberlik.Böle bi seriye şampiyonluk yakışırdı, yazık oldu.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

İnter başka oynuyor. Maicon çok sağlam bir oyuncu. Roma'yı izlemedim bu sezon.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Roma çok bastırdı. 80. dkda Riise'nin şutu vardıki Storari imkansızı başardı veya şansı yardım etti. O gol olsa çok farklı olurdu maç. Pazzini geçen hafta Milan'a uyguladığı tarifeyi bu hafta Roma'yada uyguladı, İnter'e yaradı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Roma'ya helal olsun yine de 24 maçtır yenilmemek büyük başarı İtalya liginde... İnter de ne biçim bir takımdır arkadaş Fırsatları anında değerlendiriyor...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Sampdoria Inter'e çalışıyor =)
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Totti bir gol attı... Roma bu işi bitirdi diye düşünüyordum... 2.yarıyı izlemedim; çünkü NBA Tv.'de CLEVAND CAVALIERS-CHIGAGO BULLS maçı vardı... Daha sonra aklıma gelip dönmedim de açıkçası... Şimdi Roma'nın mağlup olduğunu görünce epey şaşırdım...

Del Piero_10 Misafir

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sampdoria 3.olursa şaşırmam.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Sampdoria artık ŞL'yi bırakmaz bu saatten sonra...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Mexes'in maç sonu ağlaması ve Totti-Ranieri'nin yıkılışı beni de duygulandırdı yahu...(

inter yıkacak tek takım Roma'ydı ama olmadı

Del Piero_10 Misafir

Default Juventus, Benitez'le anlaştı iddiası!

Basında çıkan haberlerde iki taraf arasında anlaşma sağlandığı belirtiliyor ancak henüz resmi bir açıklama gelmiş değil...

Tuttosport'un haberine göre Juventus, Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez ile anlaştı.

Haberde siyah beyazlıların, İspanyol teknik adamın menajeri Manuel Quillon Garcia ile görüştükleri ve üç yıllığına anlaşma sağladıkları belirtildi.

Juventus Başkanı Jean-Claude Blanc'ın, bu hafta sonunda Liverpool'a giderek, olayı resmileştirmesi bekleniyor.

Ancak bu iddialara rağmen, ne İspanyol teknik adamdan ne de menajerinden herhangi bir resmi açıklama gelmedi.

Diğer yandan La Stampa gazetesi ise, Benitez'in İtalya'ya gelirken yanında da birçok oyuncuyu getireceğini iddia etti. Bu isimler arasında Fernando Torres, Javier Mascherano, Dirk Kuyt ve Martin Skrtel gibi oyuncuların adı geçiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

O kadar para varmı ki Juve'de yahu o adamalrın bonservisleri el yakar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

mascherano'yu alıp nerde oynatacak acaba. Melo - Sissoko var takımda. Melo'ya verilen eşşek yüküyle parayı hiçbir kulup karşılamaz satmak istesen bile.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    O kadar para varmı ki Juve'de yahu o adamalrın bonservisleri el yakar.
    Aslinda Juve'de para var fakat harcamiyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu iddia ciddi anlamda dillendiriliyor Bu iş olacak büyük ihtimalle

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Gerrard'ı unutmuşlar ya onu da verelim paketin içinde =)

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hayırlı olsun Benitez...Başarısız olacağını sanmıyorum,umarım dediğim gibi olur

Mesaj Yetkileri