Sayfa 309 / 480 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon
9,241 ile 9,270 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bence transfere ihtiyaç yok. Bek'lerde alternatifler var. Tanju Kayhan sağlam bir bek aslında ancak hiç fırsat bulamadı. Eğer bir bek daha alınacaksa bu kadar bek'i ne yapacağız. Ya da elden çıkarmalıyız.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bébe dönmüyor mu ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bebe'de son durum ne oynıycak mı 2. devre ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben BEBE'yi de merak ediyorum açıkcası. Carvalhal'da Bebe'nin durumuna göre transfere karar vericekmiş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

almeida,holosko bence yollanmali hani bole guzel kadroya bu adamlar yakismiyor gibi daha hizli daha iyi adam lazim almeida yerine.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Takıma kısa boylu sprinter ve mümkünse siyahi bir forvet oyuncusu lazım. İşte o zaman Fernandes'i kimse tutamaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Takıma kısa boylu sprinter ve mümkünse siyahi bir forvet oyuncusu lazım. İşte o zaman Fernandes'i kimse tutamaz.
    Bébe .......

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bebe'den pek umudum yok şahsen.Şubat veya Mart'ta tam olarak sakatlığı bitecekmiş.O kadar uzun süren bir sakatlıktan sonra toparlanması da baya uzun sürecektir.Bu yüzden bu sezon pek faydalanabileceğimizi sanmıyorum.Keşke sezon başında sakatlanmasaydı.Çok faydası olacağına inanıyordum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle konuştukça farkediyorum ki şu Bebe takıma bir dönse yahu ne güzel olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bebe'den bu sene umudu kestim ben. Şubat-Mart gibi dönerse, demek ki daha en az 2 ay var. Geldi, form tuttu, kondisyon yüklendi, maç eksiğini kapattı vs. vs. vs. derken lig biter zaten. Mehmet Akyüz, Tanju, Burak Kaplan, Alves, Muhammed gibi gençleri oynatalım, transferin kralını yapalım. Gerçi sol bek konusunda ısrarlı isteğim devam ediyor, ama onun dışında özel olarak istediğim bir mevki veya futbolcu ismi yok şu an için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu anda takıma eğer illa transfer yapılacaksa dediğiniz gibi Martins tipinde ok gibi fırlayıp gidecek forvet lazım. Onun dışında İsmail'in kulağını çekersin misler gibi oynar orda. Alternatifi yok diye bu kadar saldı. Hep söyledim yine söylüyorum. Tanju'nun tehlikesini bi hissetse adam akıllı oynar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Lig zaten Nisan'da bitecek Bebe Şubat'ta dönse bile az oynayacak Bebe işini unutun bence o kadar maç yapmamış adam çok çokta iyi performans gösteremez...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine de takımda tutulmalı Bebe. Önümüzdeki sene yararlanılabilir. Çok yetenekli bir oyuncu sonucta.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Holosko büyük ihtimal gidici Edu'nun da kirası bitecek, Simao'nun yaşı kemale eriyor yavaş yavaş. O yüzden Bebe kesinlikle takımda tutulmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Holosko2nun bize gelmesini isterim.Geçen sene Burak aynı roldeydi sağ açıkta o alınıp oraya koyulabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bebe kiralık değil mi? Sezon biter Bebe gider. Sakatlığı atlatıp form tutana kadar iş yapmaz gibi duruyor. 1-2 maç kurtarsa yeter bence.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mendes bize SaLihoviç ve Aimarı önermiş. FutboL oynamaya başLadığımdan beri hayranLık duyduğum Adam Aimar ı takımda görmeyi çok isterim ama mantıken bakınca gerek yok. SaLihoviç ise Ernst in yerine muhteşem bir aLternatif oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Bebe kiralık değil mi? Sezon biter Bebe gider. Sakatlığı atlatıp form tutana kadar iş yapmaz gibi duruyor. 1-2 maç kurtarsa yeter bence.
    Bebe Mart sonunda ancak dönecek ve pLay-off Lara kaLırsak beLki o zamana kadar anca hazır oLur. Ayrıca sakatLandığından doLayı Manu geLecek yıL da bize BEBE yi kiraLayabiLeceğini beLirtmiş. SakatLandıktan sonra tedavi konusu için İngiLtereye gidiLdiğinde bizimkiLer kontratını fesh edeLim derken onLar böyLe bir tekLif yapınca geri adım atıLdı. MuhtemeLen BEBE geLecek yıL da bizde oLacak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Veli görüldü ki en azından bu sezonluk yeterli değil. Yabancı değil,yerli ve maliyeti çok fazla olmayan iyi bir AMC'ye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Soner Aydoğdu'yu alsak ne güzel olur aslında. 1-2 Milyon €+Mehmet Akyüz filan gibi şeyler düşünülebilir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yabancı olarak belki Grosiçki şu anda istediğim tek yabancı. Ha bir de tutup Wagner Love falan gelse hoş olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi Grosiçki falan bunlar kurtarmaz bizi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Abi Grosiçki falan bunlar kurtarmaz bizi

Simao,holosko,ve q7 bu adamlara gore istikrarli bir oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Grosicki'yi önceki sezonlardan ne kadar izledin de böyle bi yargıya vardın Geçen 2. yarıdaki Cenk Tosun durumu olmasın Grosickide.

Fener Krasic derken Beşiktaş Grosicki olmamalı bence. Hatta sadece forvet alınmalı alınacaksa. Bide İsmaile alternatif.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sergen Yalçın: Beşiktaş Tevez ve Chelsea'li Alex ile görüşüyor.

Show Tv | 1'e 1 Futbol

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Sergen Yalçın: Beşiktaş Tevez ve Chelsea'li Alex ile görüşüyor.

Show Tv | 1'e 1 Futbol
    Sergen bilmeden konuşuyor. Tevez için Milan bonservisi konusunda görüşüyor günlerdir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tevez falan hikaye gibi geliyor bana ya. Zamanında Oktay'ın "İspanya'dan haber var , Eto'o bitmiş" muhabbeti gibi olur. En azından bana öyle geliyor. Şu aşamada Tevez'in maliyetini karşılayamayız. He ama şöyle de bir durum var Tevez demek milyonlarca liralık reklam anlaşmaları demek. O zaman işin rengi değişebilir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sergen'İn demesine göre Milan Tevez'in bonservisini almak istemiyor. Beşiktaş'ta görüşüyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Holosko + 5 MN Euro falan diyor Sergen. İyice batırdı sanırım City ne yapsın Holosko'yu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ya birileri Sergenle iyi eğlenmiş ya da Sergen bizimle kafa buluyor. Bu kadar borçla, tasarruf tedbiriyle, en önemlisi 50 milyona yakın maliyeti olan bir futbolcuyu Serdal Adalı da yokken nereye alıyoruz? Bence bize bir sol bek yeter, bir de altyapıya ve yedekte bekleyen gençlere şans verilsin en güzeli.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sergen ne içti aynısından istiyorum reyting için yapıyor bunları biliyoruz hepimiz Tevez demedi mi yahu bundan sonraki durağım Arjantin diye...Hatta isyanlardaydı bizim takımda alayı para için oynuyor vs. diye...

Mesaj Yetkileri