Dünya Kupası Sona Erdi, Kupayı Portekiz Kazandı.
Kupa bitiminden sonra başarısız olan milli takımlar teknik adamlarıyla yollarını ayırdı. Kapımızı 3 Milli Takım çaldı ama Milli Takım yönetmeyi düşünmüyorum teklifleri reddediyoruz.
Dünya Kupası Sona Erdi, Kupayı Portekiz Kazandı.
Kupa bitiminden sonra başarısız olan milli takımlar teknik adamlarıyla yollarını ayırdı. Kapımızı 3 Milli Takım çaldı ama Milli Takım yönetmeyi düşünmüyorum teklifleri reddediyoruz.
...
Sürpriz Gelişme !!
Dünya Kupasından sonra Fransa Futbol Federasyonu boşalan teknik direktörlük koltuğuna Manchester City'nin hocası Didier Deschamps'ı getirdi. Bunun üzerine City yönetimi İnter'in hocası Sinisa Mihajlovic ile anlaştı ve yeni menajeri olarak anlaştı.
İnter yönetiminin son 6 aydır takım yönetmeyen İbrahim Baldemir'e teklif götüreceği İtalyan basınında birinci gündem maddesi. Bu konu hakkında görüşleri alınan Baldemir "Böyle bir teklif gelirse memnun olurum ve değerlendiririm" diyerek kapıyı araladı.
...
...
İnter'le masaya oturduk büyük ihtimalle anlaşma çıkacak.
İtalya Liginde ve Kupasında bu güne kadar geçen periyotta Şampiyonlar...
...
F.C. Internazionale Milano ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladık
...
Takım kadrosunu inceledim kadro çok iyi büyük bir sakatlık olmazsa transfer yapmayı düşünmüyoruz
...
İnter hayırlı olsun.Milan'la 10 sene boyunca kapışmışlar ligde sanırım![]()
Senden rica etsem 2014 yılının İtalya Süper Kupa şampiyonunun resmini koyabilir misin?Merak ettim de.
...
İnterde başarılar. Dün beni iddaa da yatırdı o yüzden sevmiyorum interi ama neyseee :P![]()
Ooo süper olmuş İnter.Azerbaycan ile de mükemmel gitmiştin ama şanssız bi şekilde elenmişsin.Başarılar İnter'de
...
Takım Kadrosu (Transfersiz)
...
Takım Kadrosunda 4 farklı mevkinin en iyi oyuncuları
...
İnter'e gelmeden önce basında yazılıp çizilmişti, Sevilla teklif için biraz geç kaldı reddediyoruz /bu 2 oldu adamlar 3.de dalacak![]()
...
Şampiyonlar Liginde Kuralar Çekildi
...
Serie A'da 1.Hafta
...
Serie A'da 2.Hafta
...
Inter hayırlı uğurlu olsun![]()
Maçlar güzel.Caglari maçının şanssızlık olduğu istatistiklerden anlaşılıyor![]()
Teşekkurler arkadaşlar
Son maç talihsizlik ama futbol bu yapacak bisey yok yola devam (:
...
Serie A'da 3.Hafta
...
Serie A'da 4.Hafta
...
Şampiyonlar Ligi 1.Hafta
...
Serie A'da 4.Hafta
...
Serie A'da 5.Hafta